../images/Emo205.gifSUNDAY MORNING RAIN IS FALLING
STEAL SOME COVERS SHARE SOME SKIN יום ראשון- נאמ..למדתי למבחן בתנ"ך, דיברתי ארוכות עם דנה, ראיתי MTV היטס- 50 המנוני הפופ הגדולים ביותר שנבחרו ע"י הצופים(בתרגום חופשי) לא היה מק
אבל היה 3 באסטד, YEAR3000 מקופ 26, והשיר עם הדיילת היה פעמיים!!מה הקטע???גם מקום 4 וגם מקום 46.... מה עוד?אה! אסיפת הורים. כןכן דיברנו עם היועצת החמודה ביותר שלנו, מאבחנים אותי במתמטיקה מחדש..בעע..ממוצע גיליון ציונים 71-חרא.אבל זה לא הוגן שהיא החשיבה רק את הבוחן פתע בספרות שקיבלתי בו 15- זה הוריד הכל XDDDD אני לא מאמינה שקיבלתי 15 איזה ציון אידיט. לא נורא, ועוד אני צריכה ציון 85 בתעודה כדי לקבל תDVD של וונדר.יה רייט- נוור גונה הפן. לא נורא, תמיד יש מחצית שניה!(NOT)! סתם..NO WORRIES
נממ..בקשר לשאלה- השנה הברזתי פעם אחת אבל היא לא נחשבת המורה לא הגיע ולא היה לנו כח לבדוק אם יש מורה מחליפה והייתה אז ילדה אחת הלכה לשירותים וראתה אותנו ואמרה לבוא אבל לא היה לנו כח.. אבל לא נורא שאני לא מבריזה
, בכיתה ו' הייתי 6 שעות בתא שירותים בתור הברזה אז אני מניחחה שזה מפצה על זה.(.NOT2)..חוצמזה הציונים שלי גם ככה גרועים אנלא צכה שהם ירדו עוד כי אני לא מגיעה עדיף לי להגיע ולעדשות מחברת מילים לשירי מקםלי(וואי זה רעיון טוב!אני אעשה כזאת!גם ציטוטים שלהם ועובדות!יאיי!!!-->סתם הרגע נזכרתי שמישהי במייסםיס רשמה שהיא עשתה את זה אז הוספתי תציטוטים ועובדות), וגם כשהחנכת שלך מנהלת בצפר כי הרגילה בשמירת הריון והיא אוהבת שמכבדים תשיעור יותר מאשר כמה מקבלים עדיף ככה
תירוצים,תירוצים.. איזה אידיוטי שכתבתי בכותרת שיר שאני לא מכירה..חיפשתי שיר עם סאנמדייי זה מה שיצא, אני אשמע אותו ביוטיוב *שומעת* אוו..הוא חביב, מתאים לסרטי ניו יורק סנטרל פארים על שגרה כאלה LOL מלא זמן לא ראיתי אחד כזה באמת.... אני רק אוהבת את SHE WILL BE LOVED(שיר ההילה כפי שאני ודריה קוראות לו- הסבר למי שרוצה אני אסבירXD למרות שאפחת לא תרצה לא נורא) שלהם
וגם הSHE SAID GOODBIT TOO MANY TIMES BEFORE או ראיך שלא קוראים לזה אבל פחות מהראשון..את השאר אני לא אוהבת..האמת שבכלל שכחתי איך קוראים לו אבל הקליפ של סאנדיי מתחיל בו ובול הוא התחיל לרוץ אז שמעתי(אני כותב את זה לפני מה שבא אחרי ה*שומעת*LOL).וואי אני פשוט לא מפסיקה לכתוב אנלא שולטת בזה כל מחשב שעוברת לי בראש אני כותבת ואם לא אני מרגישה דאני חייהת אהעהעהעההעהעהעעה אשלח לפני שאני לא אפסיק