יום ראשוןןןןןן-קולולולו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifSUNDAY MORNING RAIN IS FALLING

STEAL SOME COVERS SHARE SOME SKIN יום ראשון- נאמ..למדתי למבחן בתנ"ך, דיברתי ארוכות עם דנה, ראיתי MTV היטס- 50 המנוני הפופ הגדולים ביותר שנבחרו ע"י הצופים(בתרגום חופשי) לא היה מק
אבל היה 3 באסטד, YEAR3000 מקופ 26, והשיר עם הדיילת היה פעמיים!!מה הקטע???גם מקום 4 וגם מקום 46.... מה עוד?אה! אסיפת הורים. כןכן דיברנו עם היועצת החמודה ביותר שלנו, מאבחנים אותי במתמטיקה מחדש..בעע..ממוצע גיליון ציונים 71-חרא.אבל זה לא הוגן שהיא החשיבה רק את הבוחן פתע בספרות שקיבלתי בו 15- זה הוריד הכל XDDDD אני לא מאמינה שקיבלתי 15 איזה ציון אידיט. לא נורא, ועוד אני צריכה ציון 85 בתעודה כדי לקבל תDVD של וונדר.יה רייט- נוור גונה הפן. לא נורא, תמיד יש מחצית שניה!(NOT)! סתם..NO WORRIES
נממ..בקשר לשאלה- השנה הברזתי פעם אחת אבל היא לא נחשבת המורה לא הגיע ולא היה לנו כח לבדוק אם יש מורה מחליפה והייתה אז ילדה אחת הלכה לשירותים וראתה אותנו ואמרה לבוא אבל לא היה לנו כח.. אבל לא נורא שאני לא מבריזה
, בכיתה ו' הייתי 6 שעות בתא שירותים בתור הברזה אז אני מניחחה שזה מפצה על זה.(.NOT2)..חוצמזה הציונים שלי גם ככה גרועים אנלא צכה שהם ירדו עוד כי אני לא מגיעה עדיף לי להגיע ולעדשות מחברת מילים לשירי מקםלי(וואי זה רעיון טוב!אני אעשה כזאת!גם ציטוטים שלהם ועובדות!יאיי!!!-->סתם הרגע נזכרתי שמישהי במייסםיס רשמה שהיא עשתה את זה אז הוספתי תציטוטים ועובדות), וגם כשהחנכת שלך מנהלת בצפר כי הרגילה בשמירת הריון והיא אוהבת שמכבדים תשיעור יותר מאשר כמה מקבלים עדיף ככה
תירוצים,תירוצים.. איזה אידיוטי שכתבתי בכותרת שיר שאני לא מכירה..חיפשתי שיר עם סאנמדייי זה מה שיצא, אני אשמע אותו ביוטיוב *שומעת* אוו..הוא חביב, מתאים לסרטי ניו יורק סנטרל פארים על שגרה כאלה LOL מלא זמן לא ראיתי אחד כזה באמת.... אני רק אוהבת את SHE WILL BE LOVED(שיר ההילה כפי שאני ודריה קוראות לו- הסבר למי שרוצה אני אסבירXD למרות שאפחת לא תרצה לא נורא) שלהם
וגם הSHE SAID GOODBIT TOO MANY TIMES BEFORE או ראיך שלא קוראים לזה אבל פחות מהראשון..את השאר אני לא אוהבת..האמת שבכלל שכחתי איך קוראים לו אבל הקליפ של סאנדיי מתחיל בו ובול הוא התחיל לרוץ אז שמעתי(אני כותב את זה לפני מה שבא אחרי ה*שומעת*LOL).וואי אני פשוט לא מפסיקה לכתוב אנלא שולטת בזה כל מחשב שעוברת לי בראש אני כותבת ואם לא אני מרגישה דאני חייהת אהעהעהעההעהעהעעה אשלח לפני שאני לא אפסיק

just orr

New member
Sunday Morning ../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את האלבום הראשון של מארון 5

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif יש לי אותו חהחה.

אנלא אוהבת את האלבום החדש. :/

YuvalJones

New member
My Fucking Sunday

אמממ... וואע איזה יום היה היום. זה התחיל בשיעור מתמטיקה רגיל, נתנו לנו דף עבודה כי הבנים היו באימון כדורגל. ואז בשיעור לשון עברתי לשבת ליד חברה שלי ועשינו צחוקים ו"רעש" כמו ש"חברה" שלי טוענת. קיצר היא התחילה להתעצבן עלינו ואני לא פראיירית החזרתי לה והתחלנו לכתוב עליה פתקים XD והשארנו אתזה בכוונה על השולחן ויצאנו והיא כמובן קראה הכל ואז היא באה אלינו אם הפוזה שלה מתחילה לצעוק עלינו שהיא רק רצתה לזרוק אתזה לפח. וכאילו רסמי תעשי לי טובה עלמי את באה לעבוד בדיוק? קיצר התחילה לקלל אותנו ולא ירדנו לרמה שלה והיה אחד המצחיקים. היה היום ג'אז ועוזי עצבן אותי כי הוא העביר אותי לקומפוזיציה השניה שאני לא יודעת!

lovemcfly1

New member
יומראשון... בעע...

היום היה לי יום נוראיייי!!! קמתי בבוקר לחדר מבולגןןן!! ואחרי זה משהי החליטה שזה מצחיק לזרוק את הוואנס שלי מהחלוןן... וכמעט בכיתי... יום מדכא... ואני התפלחתי רק פעם אחת השנה בשבוע שעבר משעור אנגלית... חח.. היה מזה כיף אני צריכה לעשות את זה יותר פעמים...

lovemcfly1

New member
לא...אני גרה בבית (בנתיים...)

נראה לי שההורים שלי יעדיפו אותי בפנימיה... (אני חוטפת יותר מידי קריזות על שטויות לאחרונה...)

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיום ראשון../images/Emo9.gif

נממ היה נחמד.. לא כ"כ למדנו כי היה לנו הצגה שקוראים לה אורי..XDD ו.. חברות שלי עיצבנו אותי ממש..:X אבל בסוף הכל הסתדר :]] וזהו.. אהה ודיברתי עם רייבן אחריי שנים!!!! והמחשב שלי עשהה רעשיםם מוזריםם..:SSS

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאומג!!! אבא-שלי-אוטו-וולו-לבן-איכס../images/Emo36.gif

כלומר.. אבא שלי הגיע עכשיו עם אוטו שהוא קנה ב-33 אלף שקל!! וולוו כזה מכוער XDDDD אני שונאת וולוו הם מרובעים כאלה .. ואבא שלי כזה "כאשר כל הילדים שלך בביצפר יראו אותך מגיע בזה יחשבו שאת טחונה" XDDDDDDD לפחות עכשיו יהיה לי בשביל מה לעשות רישיוןן XDD אומג, אבא שלי אחד מהמתלהבים
ישר שהוא בא הוא ציפיצץ ואני שומעת אותו מלמטה "מדלןןן[אמא שלי] תרדי למטה יא וראדיי איזה אוטו הבאתי לכם!!" XDDDDDDDDDD "תכיני כדורים נגד התעלפות!" XDDDDDD אבא שלי כשהוא מתלהב, אין לעצור אותו

Maddie

New member
הזכרת לי סיפור מצחיק עם הוולבו שלנו../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

היה לנו וולבו והייתי ממש קטנה, ונורא אהבתי את המכונית. ההורים שלי החליפו את המכונית, ולא הסכמתי לצאת מהאוטו - כי החלפנו במקום. ופשוט תפסתי במושבים וסירבתי לעזוב! ובכיתי וצעקתי ובעטתי ברגליים. ואז הצליחו לשחרר אותי ולהוציא אותי מהאוטו ובכיתי כל הדרך הביתה
מדהים איך אני זוכרת את זה, הייתי בת 5-6

../images/Emo124.gifשלום לכולם!../images/Emo124.gif

יתכן שחלקכם מכירים את הלהקה Killerpilze. ובכן, מי שלא, קצת אינפורמציה: קילרפילצה היא להקה גרמנית שמונה 3 חברי להקה צעירים [מהגילאים 15-19]. השירים הם כמובן בגרמנית, השירים פשוט מדהימים וחברי הלהקה לא פחות
ועכשיו, נפתחה קומונה לא מזמן ללהקה הצעירה והלא מוכרת יחסית פה בארץ- כנסו והצטרפו בהמוניכם!! http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=30240

karinava

New member
היי, אני מכירה אותם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ושוב תמונות לספר מחזור! ../images/Emo178.gif

אז היום במקום להתחיל ב-10:45 הגעתי לבצפר כמו גדולה ב-10:00. הגענו בקושי חצי כיתה וחיכינו בנתיים ששאר הכיתות [4 כיתות] יצטלמו תמונות כיתתיות. אז בנתיים עברה לה שעה, ועוד אחת.. ועדיין לא הצטלמנו. לקחו את כולנו ללובי הגדול של הבצפר ושם היינו כל השכבה והצלם שעלה וכמעט הגיע לתקרה כדי לצלם אותנו מלמעלה הבזיק אותה באיזה 5 פלאשים שבכולם ניסיתי להיות כמה שיותר מקורית >< זה לא הלך.
כמה ילדים משכבת י"א חשו שזאת אטרקציה והתחילו לבוא ולצלם אותנו בפלאפונים שלהם או סתם להסתכל. סיימנו, עברנו לעשות תמונה כיתתית [שזה לא היה כל הכיתה בכלל] ועלינו לעבר השעה הבאה. שוב להזכיר לנו להסדיר תשלומים ולא נתנו לנו להתלונן על זה שהטיול לא לאילת בכלל. טוב שנזכרו שבוע אחרי יום המשפחה הביאו לנו דוס
חמוד שהרצה בנושא אהבה והתאהבות [וכן, זה לא אותו דבר!] היה חמוד, והעיקר שהפסדנו שעה מת'. אחרי ההפסקה קבלנו להנאתו בוחן במת' שהלך גרוע ועוד שעה של למידה
ועכשיו רק נשאר לנו למצוא 2 בנות נוספות שיהיו איתנו בחדר בטיול ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו ותשובה לשאלה היומית../images/Emo27.gif

אני חושבת שהשנה זאת השנה שהכי הרבה הברזתי. סה"כ נראלי יצאו לי איזה 20 ימים מבלי להחשיב את כל השביתה שהייתה. והכל בגלל הבגרות חורף בהסטוריה! >< אה, וגם.. קניתי סיכות מזה חמודות עם פפיונים כאלה של ילדות ^^ ואחרי שנים רבות, קניתי מגפיים! כאילו חצי מגף-פאריס הילטוני כזה >< בשחור עם עקב (!), כאילו אני בחיים לא שמה עקבים. אבל הם היו ב-50₪ בלבד מ-TOGO אז אמרתי "וואט ד'ה הֵק?" וקניתי :] וזהו, כן הרגשתי צורף לשתף ולהתלהב

למעלה