יום ראשוןןןןןן-קולולולו

rox love BSM

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifSweet Sunday../images/Emo36.gif

היה לי יום נחמד היום-שעתיים חופשיות ושמעתי מלא מקפליי=) ואז באתי הביתה ואבא שלי חזר מאנגליה היום לפנות בבוקר וקיבלתי הרבה דברים. ואממ זהו עכשיו אני מחכה שיהיה קיילXY כמה פעמים הברזתן כבר השנה? לא הברזתי 1.כי אני פחדנית XDD 2.כי יש לנו מחנכת שעוקבת אחרינו ונכנסת כל שיעור לכיתה לוודא שכולם שם

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo27.gifרקע חדששששששש

מהימים שדני היה חלק שמח רזה וצעיר
איזה חיוכים עפים שםםםםם

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאל תגידי שאני לא צודקת../images/Emo98.gif

הוא באמת היה! XDDDD וכבר לא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח מה שנכון, נכון. ../images/Emo45.gif

NoNo xD

New member
למה ראשון הגיע ? עדיף שבת ../images/Emo66.gif

אני שונאת שראשון בא ! יש לי חרא מערכת ! שעה עם המחנך [בעע] שעה מדעים [נו בסדר נתגבר] שעתיים מתמטיקה [פשוט לבכות מהיאוש] שעתיים אנגלית [בוהו בוהו בוהו אני בוכה] אבל היה לי רק שעה מתמטיקה [יאיי] כדי שאני אוכל לעשות את המבחן בתנך [בווז] זה היה המבחן הכי קורע שהיה לי בחיים ! ישבנו 6 בנות , בן ואני :) סביב שולחן אחד גדול מרובע והגישו לכולם את אותו מבחן [בלי טור א' או ב'] ואז התחלנו לשאול מה התשובות של מה והמורה היה מידי פעם נכנס לכיתה.. היינו משתתקים אבל הוא ידע שאנחנו מעתיקים אחד מהשני .. XDD .. ופתחו מחברות כדי לבדוק תשובות וכאלה D: [אהמאהמאהמ גילי אהמ] ועוד המחנך אומר שעם כבר מעתיקים אז שנעתיק יותר טוב .. והקטע הוא שלא משנה כמה "שיתפתי" את כולם עם התשובות שלי וכולם סימנו כמעט את אותם תשובות אני לא אקבל 100 זה מה שחרא במורה הזאת ! מבחן קודם היא הורידה לי 12 נק' על מסקנה מפגרת ! \: אבל חפיף היה לי יום מצחיק [: ולגבי ההברזות .. אני חננה חחח XDD אני לא מבריזה משיעור .. אולי לא באה לימי בצפר אבל לא מבריזה משעות (; ~ חפרתי ~

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגאש חרא יום../images/Emo70.gif

אני הכי חולה בעולם וכל הגוף כואב לי והראש ממש כואב לי ואני כל דקה וחצי משתעלת וגמרתי כבר 5 גלילי נייר טואלט ומקודם בקושי יכלתי לעמוד והיה לי כמעט 40 מעלות חום ><" עכשיו ירד אבל בגלל התרופה שלקחתי אז כשזה יפסיק להשפיע זה יעלה חזרה
ומחר לכיתה שלי עושים חיסונים ואני לא אוכל לבוא אז יש לי בעיה><" בקיצור חרא יום ונראלי עוד רגע ינשור לי האף מרוב אשני מקנחת אותו ... נקווה שמחר יהיה יותר טוב.

AlmA XP

New member
הגשתי היום עבודה באנגלית על אנגליה ../images/Emo6.gif

ועל מקפליי כמובן
אתן לא מבינות! הייתי כלכך בלחץ לפני זה!!! חח וזה עבר לי ממש מהר והיה די נחמד ^^ באיזה קטע ממש גימגמתי כי לא זכרתי איך אומרים את זה XDDDD אבל חפיף
אחר כך השמעתי טרני לכל הכיתה
ואיזה פאקצה אחת אמרה שדאגי חתיך ושאלה אותי אם הם הומאים XDDDDDDDDD חוצמזה, העבירו אותנו מקומות
וזהו... ראיתי עוד פעם את המאחורי הקלעים (המטורפים) של וונדרלנד!! גאאד הם כאלה אנשים טיפשים-סקסים-מטורפים-שמנים(הם כ-ל הזמן אוכליםXDD)-חמודים
והם מתעללים אחד בשני כל דקה XDDD במיוחד בדאגי XDDDD וטום כזה חמווווווווד
שהוא מתחבא בתוך הפח ונוסע בקורקינט הזה עם הקסדה הוורודה XDDDDD והארי
חח דאגי אמר שהוא חושב שהארי הומו XDDDDDDDDD ודני
איך לא
מחר יש לנו חיסונים
ואני פשוט מתתתתהההה מפחד
אני שונאת מחטים >< ואמא שלי עוד רוצה שאני אעשה בדיקות דם כי היא חושבת שאני חיוורת ואני כל הזמן עייפה... אוף
>< וזהו בעיקרון

למעלה