דבר טוב
דבר רע
-ראשון

הקטע הוא,

שהיא מכירה אותי מצוין.וממש הופתעתי כשהיא התחילה לבקר את ההתנהגות שלי,כי היא אמורה לדעת שכל מה שאמרה זה לא נכון

אלאנקה

New member
אז זה סימן שהיא מכירה אותך באמת?

אולי תדברי איתה על זה, ולומר לה שהיא טעתה.. בכל אופן, מכירה או לא, את לא צריכה להשתנות בשביל אפחד בעולם

אממ..

אני לא חושבת שאני צריכה להשתנות.כשאני אחשוב כך,אני אנסה להשתנות. אני חושבת שהיא אמרה לי מה שאמרה כתוצאה מאיזו אי הבנה . בכל אופן,תודה

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif

מילא שאף אחד לא צריך (ואף אחד לא צריך) אבל את? נו, באמת. את מותק את

Super Alonit

New member
בואנה,

מה יש לדוד הזאת?
שמעי, אני שומעת את זה |בדגש|כל הזמן בבית, מבעלה של אמא שלי, וצריך ללמוד להתעלם. יש אנשים שפשוט לא יודעים להסתכל על מה שחיובי בבנאדם ולהעריך את זה. אנחנו יודעים שאת נפלאה וזה מה שחשוב!

אממ

התחלתי ללמוד היום ב1 שעתיים מת' ויש מצב שלא נכשלתי במבחן לשם שינוי
מחר אני לא לומדת כי לחצי מהכיתה שלי יש בגרות בביוטופ
לי יש את הבגרות הזאת ביום שישי ואין לי כוח ללמוד
המחשב חזר אחרי יומיים שהיה בתיקון

Super Alonit

New member
בהצלחה בבגרות בביוטופ! ../images/Emo24.gif

נשמע קריפי
אני בטח לא אעבור את זה בשלום... שלא לדבר על הכנת הביוטופ עצמו.

תודה../images/Emo13.gif

גם אני חשבתי שאני בחיים לא אגמור עם זה ולא היה לי בכלל מושג מה לכתוב שם אבל איכשהו קיבלתי עליו 95 (לא כזה הישג רק קבוצה אחת קיבלה פחות מ90... אהמ ליאור דלל אהמ...) את תעברי את זה זה לא קשה כמו שזה נראה....

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-רביעי

אני מגניב
מחר בגרות בספורט :X

danduuu

New member
חחח איתי די כבר עם הסמיילי הזה ../images/Emo3.gif

הוא נראה כמו איזה פדופיל XD ובהצלחה בבגרות, אצלנו היה דווקא נחמד
: המ אני בבית כרגע
: סתם השתפר המצב רוח קצת, וגם אפילו קצת מתחילה להיות סגורה עם עצמי מה אני עושה ביומולדת
: עוד לא סיימתי את העבודת גמר בסוציו ויש לי עוד המון עבודה =/ [וזה עד ליום שישי כולל זה שאני צריכה עוד ללכת לכרוך אותה]
: גיליתי בלילה, שחברה הכי טובה שלי לא תהיה איתי ביום הולדת כנראה כי היא נוסעת לאילת
המ בטח יש עוד מלא דברים טובים ורעים שעוברים לי בראש כרגע ואני לא יודעת מה הם

danduuu

New member
לך למוסד גמילה, זה עכשווי כרגע ../images/Emo3.gif

כולם במוסד גמילה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo10.gif

אני חושבת שאני מתפרקת. הכל הולך כל כך רע...אני לא מבינה כלום במת', כמו זומבית בשיעורים, או שאני מבריזה מהם ואז זה רק יותר גרוע, יש לי מחר מבחן חוזר בלשון אחרי שבקודם נכשלתי באופן מפואר ואני לא יודעת כלום, יש לי עוד 10 דקות מבחן ענקי בהיסט וגם לו אני לא יודעת שום דבר. ויש לי בגרויות בכל המקצועות המזורגגים האלו.
אני רוצה להקליט את DBP שירה ונגינה... אבל אתם מפחידים |:
המממ אין ;;

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gifגם אני באותו חרא

לפחות את יכולה לגשת לבגרויות חוזרות ! ותאמיני לי שזה לא כ"כ נורא, אני עשיתי בגרות חוזרת במתמטיקה כדי לשפר וקיבלתי 100 בסוף... אני- לעומת זאת- לומדת וחורשת כבר 3 חודשים ועדיין לא כ"כ הולך לי כי פשוט כבר אין לי כוחות... אני מותשת. אני ממש שחוקה מהלימודים האלה והנסיעות, זה בכלל לא כיף
יש לי כ"כ הרבה על הראש
גם בר מצווה לבן-דוד שלי מחר וכל המשפחה באה, אני לא יודעת איך אני אצליח ללמוד ככה! והם באים גם בפסח וזה יוצא מתי שיש את הבחינה (הבחינה ב1/4, ערב חג ב2/4) ובת-דודה שלי תבוא בסופ"ש שלפני זה. אני אוהבת אותם, הם המשפחה שלי... אבל פאק איט! אני צריכה ללמוד קיבינימאט!!! בקיצור יותר מדי בלאגן. אז תתנחמי שלפחות לך אין את כל העתיד והכלכלה תלויים פה על כף המאזניים, תחשבי שאם אני ניגשת לפסיכומטרי שוב- זה עוד 400 שקל רק בשביל לעשות את הבחינה. קחי בחשבון שיש גם נסיעות ועוד הוצאות מסביב... ואין לי כסף, אני חיילת משוחררת נטולת עבודה. המצב בקנטים. בקשר לדד בויז פואם- תקליטי!!! אנחנו לא מפחידים! למה מפחידים?

למעלה