דבר טוב
דבר רע
-ראשון

lacrimosa girl

New member
יוו תרגישי טוב |מנחם|../images/Emo201.gif

ותתנחמי בזה שיש לך שני פולנים זקנים שמנסים לנחם אותך, אבל הם זקנים אז הם לא זוכרים איזה מהם אמור לעשות את האייקון.

blacknwhite

New member
יהיה טוב מותק!../images/Emo24.gif

את הרי תעברי את זה בסוף (כי זאת את ואת מוכשרת! מה, לא?) ואז תתנחמי בזה שהצלחת לעבור את זה
יהיה בסדר!

אלאנקה

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני קוראת להעלות את הבצפר שלך באש!! מי מצטרף אלי?D:

Super Alonit

New member
תודה לכן מתוקות../images/Emo24.gif

אני מקווה שהתקופה המגעילה הזאת תעבור כבר

Super Alonit

New member
אני עושה בגבעות הכורכר בנס ציונה...

מקום נידח בתוך חור לא נודע
וזה על נמלים
וזה לא הולך להיות כיף, בכלל. |מתה|

הממ

תפסו מחבלים שתי דקות מהבצפר שלי. וכמובן שלא עשו עם זה שום דבר, לא הזהירו אותנו ולא שום דבר, עד אחרי שתפסו ואתם>< והייתה מכונית מאוד מחשידה בבוקר ליד בצפר ואני חושבת שזה היה הם. :X
המבחן בתנ"ך ביום חמישי, 20 פרקים, אני לא יודעת כלום.
אולי תהיה שביתה כללית מחר. דווקא מחר שאנחנו אמורים לא ללמוד וללכת במקום זה ליד ושם>< ~מתפללת לשביתה ביום חמישי~

LadySilkworm

New member
את בטוחה שאלה היו מחבלים-מחבלים

ולא חלק מהתרגיל הארצי של המשטרה?

Super Alonit

New member
וואי איזה פחד!../images/Emo10.gif

מזל שתפסו אותם! פוי ~אנחת רווחה~ ונו, אז לא תלכו ליד ושם, זה סתם מדכא ויגרום לכם לרצות לקפח את חייכם ליד איזה מיצג מזעזע.
הלוואי ותהיה שביתה
יש לי מחר 3 שעות ביולוגיה רצוף(!) והמון בהצלחה בתנ"ך!
לי יש מת'
נו, יום שישי כבר נהיה מאחורי זה ובתחילת החופש

תודה בובה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני רוצה אבל לראות את יד ושם :/ חוץ מזה, בסוף בטוח שאנחנו נוסעים, וגם כל המסכנים האחרים בבצפר לומדים כרגיל. אבל אני עדיין מתפללת בקשר ליום חמישי. :X ואני מקווה שלכם כן תהיה שביתה בסוף ושלא תצטרכי לעבור את הסבל הזה של המת' והביולוגיה :] יום שישי
אני כל כך מחכה לזה...

blacknwhite

New member
~יצירתיות~../images/Emo3.gif

שוב חזרה עד 11 וחצי בערב??? אני כל כך אדם מת מחר... אני אשן כל היום! ומחר שוב יש חזרה בערב!
יש חזרה בערב
הייתי אמורה לכתוב דיאלוג עם מישהי שאני לא אוהבת בלה בלה בכיתי על זה כבר אתמול. היום שוב לא הצלחתי לתפוס אותה, והגאון גם לא באה לבצפר
אז... הלכתי לבכות למורה שאיתנו בהצגה והיא אמרה לי להיות עם מישהו אחר שאין לו זוג, אז כבר יש לנו רעיון, וכל אחד בערך כתב גרסא, וזה הולך לעבוד! אני יודעת את זה!!!

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo13.gif

העבודה על הדיאלוג המהמם (כן, כן!) בתהליכים דרך המסנג'ר ברגעים אלה ממש...

../images/Emo3.gif

:התרגיל בספורט הלך טוב בסופו של דבר למרות כמה פיקשושים,התבטל מת' והיה יום נחמד.
:"זכיתי" מדודה שלי להרצאה במהלכה היא ביקרה את ההתנהגות שלי ואמרה שאני צריכה להשתנות.אני לא מבינה מה היא רוצה ממני

אהא.

אבל הפריע לי שהיא העבירה על ההתנהגות שלי ביקורת,וכל מה שהיא אמרה ממש לא נכון

אלאנקה

New member
דווקא בגלל זה,

את לא צריכה לשים על מה שהיא אומרת. כי אם זה לא נכון, והיא לא מכירה אותך - מי היא שתשפוט אותך?

למעלה