דבר טוב
דבר רע
-ראשון

מה סה"כ את?../images/Emo10.gif

את חשובה לי
ויש באותו יום יומולדת גם לגולן... אני צריכה לדבר איתו, אולי אפשר להיפגש שלושתנו או משהו :]

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי מותק, יהיה בסדר! תמיד בסדר איכשהו... תאמיני לי, גם כשקשה, מסתדרים, ואפשר אפילו לנסות להנות מזה
ורק שתדעי, את שומעת את זה ממי שהיום אמרו לה לכתוב דיאלוג למחר עם בחורה שהיא לא ממש אוהבת (או ממש לא אוהבת, תבחרי את הגרסא שמתאימה לך:-\) ובינתיים הבחורה אפילו לא ענתה לה בטלפון, ככה שאני צריכה לדבר איתה מחר בבצפר ולראות מה אפשר לעשות. אין כימיה בינינו בשיט, אני לא אוהבת אותה בכלל, ואני אפילו לא יודעת אם היא תהיה מחר בחזרה כדי שנוכל להעלות את הדיאלוג שבספק נצליח לכתוב. ואני בכלל לא יודעת אם אני מסוגלת לכתוב דיאלוג... מה ביני ובין שמחק ודיאלוגים, דמט?
ולמרות הכל, אחרי שהתגברתי על פרצי בוכים חוזרים ונשנים, אני במצב רוח ממש טוב. העולם חרא, אבל אני- אני סבבה
יהיה בסדר מתוקה
(וסליחה על החפירה והנדנוד וזה)

danduuu

New member
תודה רבה מתוקה שכמותך../images/Emo23.gif

עדיין אני מבואסת מזה שלא יצא לי לראות אותך
את כ"כ חמודה
ואל תדאגי לא חפרת, ואני מקווה שהכל יסתדר לך לטובה בסוף

blacknwhite

New member
אל דאגה לי, הכל הסתדר בסוף../images/Emo9.gif

את רואה? זה איכשהו תמיד עובד
חוצמזה, גם אני מצטערת שלא ראיתי אותך... ממש רציתי להפגש! איזה מטומטמות הייונ, אלוהים...
אני? חמודה? נו טוב, תודה

danduuu

New member
תודה מותק, אני ממש מקווה../images/Emo24.gif

ובסוף לא יצא לנו לדבר ולהפגש היום
ומחר אני גם לא יכולה, כי יש לי ללמוד למת'
אני ממש מקווה שנמצא זמן להפגש בסוף, אנחנו גרות סה"כ איזה רבע שעה נסיעה אחת מהשנייה משהו כזה.

גם אני מקווה../images/Emo10.gif

שיהיה בהצלחה במת'
ומקסימום אפשר למצוא איזה יום בחופשת פסח ולהיפגש

LadySilkworm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לך אחלה תאריך ליומולדת, ואת תראי שהכל יסתדר. השבוע שלי גם די נאחס, אני כבר מתה לפסח אבל הוא לא זז! בכל מקרה, תסמכי עליי שאני אכין לך משהו שיישמח אותך ביומולדת, בסדר? :)

מממ..

:נמנמ אין ממש.אני חיה ונושמת,זה כבר משו טוב,לא?
:מחר בחן בהיסטוריה ולא ממש למדתי,מחר גם בגרות בספורט על תרגיל קרקע דבילי שאני לא ממש יודעת לעשות למרות שקצת התאמנתי עליו ואממ נו,"זכיתי" לזילזול ועלבון היום
נו מילא,יהיה טוב.

danduuu

New member
את עדיין לומדת היסטוריה? :::O

למה?
וגם לי יש מחר בגרות בספורט! אבל למה יש לכם גם בגרות ואתם גם לומדים כרגיל?
איזה מוזר מקווה שיהיה טוב ב"ה

כה.עדיין לומדת היסטוריה.

זה בגלל שנבחנו באזרחות שנה שעברה במקום בהיסטוריה.ככה זה אצלנו.ביא' נחבנים באזרחות וב-יב' בהיסטוריה. נמנמ יש לך בגרות על התרגיל קרקע הזה?עם המאוזן,נר ושאר שטויות? הממ לא יודעת,כנראה לא נראה להם שהבגרות בספורט חשובה מספיק כדי לתת לנו חופשXD שיהיה לך בהצלחה מחר:) תודה

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שלישי

אממממ.....ישנתי טוב?
7:20 ואני ער. יותר מזה?

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gifיורד פאקינג גשם!!!

אז לא יכלתי לצאת לתפוס ת'אוטובוס כוס עמק עכשיו אני מחכה שיפסק ואני אצא לאוטובוס הבא מה שיגרום לי לאחר לסימולציה מה שיביא לכך שישאר לי פחות זמן
והנה עוד סימולציה שהולכת חרא...

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gifאההה וגם.... איזה פחד!!!

הייתה אזעקה ממש מלחיצה במשך 10 דקות- לא הבנתי מה קורה, שקלתי להיכנס מתחת לשולחן או לחדר ביטחון או משהו...

blacknwhite

New member
חחח זה היה איזשהו תרגיל...

היינו בשיעור היסטוריה כשזה קרה וניסינו לשכנע את המורה לשחרר אותנו אבל זה לא עבד...

LadySilkworm

New member
זאת הייתה כוננות של פיקוד העורף P:

הם בדקו את האזעקות ולכן הושמעה אזעקה ברוב הארץ.

danduuu

New member
אצלנו לא ../images/Emo3.gif כי אם הייתה אזעקה

היינו קופצים מהחלון ומתאבדים או משהו אחרי ההתנסות המפחידה של הקיץ :/

Super Alonit

New member
../images/Emo10.gif

חרא כזה...
לא ישנתי כל הלילה (שעה וחצי לא נחשב!) כי עשיתי שני יומני קריאה מזורגגים באנגלית.
יש לי עכשיו עוד עבודת הגשה באנגלית ויומן קריאה בספרות.
יש לי יום חמישי מבחן במת' ולא נכחתי בחצי מהשיעורים כך שאין לי שמץ אפילו על מה אני הולכת להבחן (אינטגרלים, סדרות אינסופיות? מה?...
)
אני עוד רגע מתמוטטת.
החלטתי היום בדרך חזרה מבי"ס (שלוקחת רבע שעה-20 דק') לצ'פר את עצמי ולתפוס אוטובוס. חיכיתי בתחנה שעה וחצי ובסוף בכלל חברה שלי שהסיעו אותה לקחה אותי...
כל פסח שלי הולך להיות מעין סיוט מתמשך של מת' וביוטופ מחורבן.
הכל רעעעעע סעמקקקקק1!!!!!!!!!!111

LadySilkworm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יהיה בסדר
:( -לא מעודדת-

למעלה