התפקדות אוגוסט

rocket

New member
עונה ~

שם: Mei גיל/תאריך לידה: 31.01 מקום מגורים: באר שבע ICQ/MSN: אי אפשר לתפוס אותי שם :/ מה אתם שומעים עכשיו? כלום כי הוצאתי את המערכת לסלון באופן זמני שיר אהוב טוקיו: כרגע - "ready set go" שיר אהוב בכלל: scorpions - i'm still loving you תמונה

tissue

New member
שתיים שלוש - הקשב ! ../images/Emo195.gif

עדי אשכנזי לא עושה לי טוב DD: אממ כן, לשאלות
1)איך קוראים לך? נועה 2)גיל? 13 3)מאיזו עיר? ראשון לציון 4)כיתה? עולה לח' 5)שיר אהוב של טוקיו? rette mich ו keb' die sekunde 6)שפות שאתה יודע? עברית, אנגלית, ערבית, קצת גרמנית ו-2 מילים בידיש XDDD 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? גוסטב וטום 8)למה? ככה 9)ממצב? הכל טוב :) 10)מקורה? כלום XD 11)אחים אחיות? אחות אחת P: 12)צבע אהוב: שחור, אדום וכחול על כל גווניו 13)חצאית או מיכנס? מכנס 14)חולצה או גופיה? חולצה 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה 16)אוהב/ת בנים או בנות? בנים :)O האמנם ? ^^ ) 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? כמעט בטוח שכן D: (יש מי שילך איתי XDD ) 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? ברור !! אני וחנה עושות צעדה לשם, מקימות אוהל ומדורה קטנה ואז נשארות אוהלס (tentless) בגלל שאיזה הומלס גנב לנו את האוהל ... 19)מאכל אהוב? אוכל ביתי XD 20)שתייה אהובה? מים 21)להקה אהובה? ט"ה (דעעע DDD: ) 22)זמר אהוב?
23)זמרת אהובה?
24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? פריקים ואימואים 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? רוק 26)איך השאלון? נחמד
27)אתה מאניב? אני מאניב ? מה זה מאניב?
28)ךמה אתה חושב כך?
29)אני חופרת?(אני כן) את כן XDD 30)סיממנו? עדיין לא סיממתי אף אחד חוץ מאת עצמי (מה מריחואנה ואקסטזי זה הכי אחי XDD) 31)כן סיימנו :] יופי :)

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDDDDDDD

נעשה את זה כזה ליד המזרקה (אממ , לא נראה לי יש שם אחת) , נחשוב שזה ירושלים ונחכה עד שהם יבואו , אה? XDDD איזה מגניב! גם לי יש אחות אחת , גם אני אוהבת את טום וגוסטב OOOOOOO: , וגם אני יודעת שתי מילים בידיש XDDDDDDDDD *פלא XDDD אתמול עשינו מילון של זה XDD *

tissue

New member
אבל את יודעת יותר XDD

מאבא שלך XDDD ברור, ונתחיל לשיר את השירים שלהם בארבע בבוקר ותבוא המשטרה לגרש אותנו ונצעק: "לא מתפנים !! לא מתפנים !! יהודי לא מגרש יהודי !!" וכל הדתיים יבואו ויעזרו לנו XDDDDDD

tissue

New member
תאאאאאאאאאאאאאאאאמר ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

גם אני אוהבת אותך
והבירה קשורה - אם את אוהבת אותי - סימן שאת שיכורה XDDD אני אוהבת את תאאאאאאאאאאאאאאאמר

../images/Emo191.gif אפילו שאנחנו מדברות עכשיו במסן

תדעי שאני
אותך כ"כ! והכרנו רק אתמול ! |חיבוקדוסמוחץ| אייאיאייאיא

tissue

New member
משיח משיח משיח איאיאיאיאיאיאי DDDDDD:

אני אוהבת אותך יותר 333333333333>

chocolate chips

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifיאאא...

איזה בצפר את כי גם אני מראשון ועולה לח' אז איזה??

אני צריכה פרטים על הפגישה ../images/Emo192.gif

באיזה שעה, קומה, ולייד איזה חנות...? תודה מראש

BillsBitch

New member
אניייי D:

שם:איל
[נה] גיל/תאריך לידה:14. מקום מגורים:ק.גת ICQ/MSN:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו?היהודים מהחדר של אח שלי
שיר אהוב טוקיו: :( יותר מידי..אבל כרגע ON THE EDGE שיר אהוב בכלל:Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad תמונה:זהירות

למעלה