התפקדות אוגוסט

Just Daniel

New member
חדשה מתפקדת D<../images/Emo15.gif

שם: דניאל =) גיל/תאריך לידה: בת 15, 7.8.92 מקום מגורים: באר שבע ICQ/MSN: 193198292 מה אתם שומעים עכשיו? Spring nicht שיר אהוב טוקיו: קשה לבחור TUT שיר אהוב בכלל: משתנה כל הזמן XP תמונה : סופסופסופ... זו התמונה היחידה שיש לי על המחשב כרגע, והיא עדכנית P: לא רואים כל כך את הפנים שלי, אבל אני בטוחה שתסתדרו גם ככה XD http://img236.imageshack.us/my.php?image=p1010038vk4.jpg תקבלו אותי לפורום? ~פאפי אייז~

רוברט14

New member
אני חח....

שם: רוברט גיל\תאריך לידה: 17 נראה לי אני הכי גדול כאן חחחח... מה אתם שומעים עכשיו? אמ... Three Days Grace - Take Me Under :) שיר לפנים שיר אהוב טוקיו: הכלל :) שיר אהוב בכלל: Three Days Grace - Never Too Late:)

../images/Emo191.gif הוו 3 דייס גרייס ../images/Emo47.gif

חברה שלי מעריצה אותם ואני מכירה רק את אנימאל אי ביקום שהוא קטלני

מתפקדת..../images/Emo98.gif

שם:דניאל
גיל/תאריך לידה:19.5...בת16
מקום מגורים:ירושלים ICQ/MSN:[email protected]
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר אהוב טוקיו:Totgeliebt
שיר אהוב בכלל:עברי לידר-להבין את המים,עברי לידר-לבד.
תמונה:

Hip Hop 4 ever

New member
מתפקדת..../images/Emo8.gif

שם: אורנית גיל/תאריך לידה: 15.7.93 בת 14. מקום מגורים: נתניה MSN: [email protected] ICQ: 198600332 מה אתם שומעים עכשיו? Paramore - Pressure שיר אהוב טוקיו: יש כול כך הרבה! כמו Wo sind eure Hande, final day, Sacred, Leb die Sekunde ועוד הרבה! שיר אהוב בכלל: Paramore - Misery business T.I - Do it תמונה: כדאי לי? אולי אח"כ...[;

Leb Die Sekunde

New member
מתפקד-ת

1)איך קוראים לך? דניאל 2)גיל? ב15.8 13 3)מאיזו עיר? הייתה רוצה להיות עיר... בת של חפר פאק!! שחכתי להזכיר בת חפר זה לא כפר ערבי! 4)כיתה? ח' 5)שיר אהוב של טוקיו? כולם.. כרגע זה wo sind eure hande ו spring nicht 6)שפות שאתה יודע? עברית ערבית מבצפר (לא מחשיבה כשפה אלא כחרבוש) אנגלית ספרדית גרמנית 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? BILL Kaulitz התאמנתי על הקאווליץ תמיד היו לי שגיאות אז כתבתי באנגלית צדקתי?
8)למה? כי הוא נסגד ויפה ויש לו אופי מקסים ואח שכל אחד היה רוצה קיצור מושלם במילה אחת 9)ממצב? אחלה 10)מקורה? מעולה 11)אחים אחיות? 2 אחיות קטנות ומעצבנוות 12)צבע אהוב כתום צהוב ושחור 13)חצאית או מיכנס? מכנס 14)חולצה או גופיה? גופיה 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה 16)אוהב/ת בנים או בנות? בנים משום מה 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? נראהלי שכן זה יוצא על היומולדת אז נראה סתם חח 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? ברור!! 19)מאכל אהוב? שניצל יאמיאמ וקורנפלקס טריקס מי שמכיר חחח XD וגם גרנולה עם בננה ושוקלד זה טעים חחחח 20)שתייה אהובה? פנטה פוזים ו תפוזים חחח (מענין אותי לדעת מה הטעם של השוקו תותים שביל שותה במקום האלכוהול... ) 21)להקה אהובה? טוקיו הוטל ,אחרי זה קצת מי כמיקל רומאנס ופול אווט בוי וסימפל פלאן 22)זמר אהוב? מהארץ? יוני בלוך עברי לידר ונדב קדמון המקלון הלא כוסון חח אבל חמוד 23)זמרת אהובה? אין.. אני חושבת אבריל? אולי? 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? לא זה לא זה לא זה לא זה לא זה לא זה אני אוהבת באמצע אני לא אוהבת להחשיב אנשים לקבוצה כמו שאני לא אחת מהם אני לא קוראת לאחרים ככה אני לא כלום! אני דניאל רגילה 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? כמעט אותו דבר אין לי סגנון מוזיקה זה תמיד משתנה היום אהבתי מירי מסיקה מחר אני יאהב את שון פול.. זה מה שאני אוהבת בTH אין להם סגנון הם שרים מה שבא 26)איך השאלון? אחלה נחמד מעביר תשעמום 27)אתה מאניב? מה אני מניבה? חושבת שכן?? לא מגניס חח 28)ךמה אתה חושב כך?כי את חופרת 29)אני חופרת?(אני כן) לאא בכלל לא 30)סיממנו? אתמול את חבר של דוד שלי סתם צוחקת אתמול 31)כן סיימנו :] אחלה והשאלון האחר שם:דניאל גיל תאריך לידה 15.8.94 מקום מגורים:בת של חפר חור נידח בעמק חפר אזור השרון לא כפר ערבי :) =] MSN: [email protected] איסי? לא זוכרת בעל פה שניה אני בודקת.. אממ : 446745638 מה אני שומעת עכשיו? את צימר 483 בDVD אבל בעצם אני רואה קליפ במחשב של I DONT LOVE U של MCR השיר שמתנגן בדיסק זה ויר סטראבן נימלס אווס אל בעברית.. אנחנו לא נמות לעולם אין לי כח לכתוב בגרמנית .. שיר אהוב של טוקיו: שפרינג נישט וו זינד אווירה הנדה שיר אהוב בכלל :משתנה עכשיו זה דאנס דאנס של FOB ו Dead של MCR תמונה: הכיעור גדול מידי תפוז לא מקבל אותה היא גדולה מידי.. קחו תמונה של פראנק.. גם טוב

Mrs Kaulitz

New member
גמאני רוצההD:

שם: רוזה גיל/תאריך לידה: 15:] 14/7/92 מקום מגורים: גבעת שמואל:) ICQ/MSN: 235593670 מה אתם שומעים עכשיו? בכללי?....הרבה חחח בעקר טוקיוווו :) שיר אהוב טוקיו:pring nicht שיר אהוב בכלל: אהמממ... תמונה: =]

למעלה