התפקדות אוגוסט

n o m u s h

New member
רוזה!#@$#!

זאת נועהD: חברה של תותי! לא ידעתי שאת גם אוהבת את טוקיו הוטל חח נחמד לךך =] אני כבר חפרתי לרעות עליהם בכל מקרה

Mrs Kaulitz

New member
אוווווו:)

נחמדדוון....אייסי?..=] ותגידי לתותי שתתחיל לשמור על קשר אחרת אני אחטוף אותההה>< talk with me

S h A y K i

New member
או יה. ../images/Emo9.gif

שם: שי
גיל/תאריך לידה: 16, 21.7 מקום מגורים: מושב בצפון בין הקריות לכרמיאל ICQ/MSN: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? כלום. נתקע לי המדיה. שיר אהוב טוקיו: Ich Brech Aus שיר אהוב בכלל: its my life-bon jovi תמונה: לא מצליחה להעלות =\

../images/Emo220.gifלהיות מסו"ק!לא אליקופטר ולא אווירון!

שם:דורה גיל/תאריך לידה:1.1.93 14 מקום מגורים:יבנה ICQ/MSN -_-330951125 [email protected] מה אתם שומעים עכשיו?כלום שיר אהוב טוקיו:יש הרבה..רדי סט גו זה אחלה.. שיר אהוב בכלל:מיס יו בלינק.. תמונה-_-

../images/Emo220.gifזאת אני-_-

אמרתי לך שאני לא כוסיתP:::: ביום רביעי כימעט גילו לי סרטן בדם:( כי יש לי משהו על הצלקת שהזכיר להם סרטן. אז עשו לי בגלל זה 2 בדיקות דם.. ועכשיו שהראשונה לא חזרה הם היו בטוחים שאני אשאר להתאשפז בגלל שזה ממש כמו סרטן בדם:(

crazysapir

New member
לא..את כן כוסית\סקסיתאבל זה פשוט לא דומה לך ו

ממהההההההה...את רצינית? חס וחלילה חב ושלום ..אל תדאגי...

../images/Emo220.gifכבבר לא דואגת=]

אני כבר מצאתי את כל הייתרונות.. תראי..מסרטן יש הרבה פטורים. כגון בצפר וזה. =] חופשי=] ואני לא כוסית

Be My Escape

New member
לא עניתי על זה בעבר?../images/Emo12.gif

שם: ירדנע גיל/תאריך לידה: עוד מעט 15,20.9 מקום מגורים: פ"ת ICQ/MSN: מסר מה אתם שומעים עכשיו? Oasis - Whatever שיר אהוב טוקיו: צרחה! שיר אהוב בכלל: זאת אמורה להיות שאלה מכשילה? תמונה: כרצונכם

למעלה