התפקדות אוגוסט

עונה../images/Emo192.gif =]

שם: יובל גיל/תאריך לידה: 11 (עוד 5 חודשים 12 :p ) מקום מגורים: להבים ICQ: 443361613 ממ שומעת ... Ready, Set, Go! - Tokio Hotel שיר אהוב טוקיו: Monsoon שיר אהוב בכלל: Britney Spears - Overprotected תמונה ... -

Ich liebe T H

New member
אניאני^_^../images/Emo20.gif

שם:מיכל גיל/תאריך לידה:15....14.7 מקום מגורים:חור במרכז ICQ/MSN:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו?Ready,Set,Go
שיר אהוב טוקיו:יש מלא אבל נו טוב נתמצת><...... Spring Nicht Durch den Monsun שתי הגרסאות.. Tokio Hotel - Ich bin nich ich Tokio_Hotel_-_Übers_Ende_Der_Welt_(Radio_Edit) שיר אהוב בכלל:שירים של דימה בילאן
תמונה

crazysapir

New member
../images/Emo141.gif--עונה--../images/Emo141.gif

שם:ספיר
גיל/תאריך לידה:|סדגש:14
מקום מגורים:רחובות
msn: [email protected]
מה אתם שומעים עכשיו?לא שומעיםD:
שיר אהוב טוקיו:כרגע ספרינג נייש
שיר אהוב בכלל:your gardion engel
תמונה:

Rukia nik

New member
מתפקדת~../images/Emo195.gif

שם: ניקול גיל/תאריך לידה: 14, 21.1.1993 מקום מגורים: מושב ליד רמלה XD, לא עוזר נכון? ICQ/MSN: אני אשמח לעוד אנשים חדשים D: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? DDM
שיר אהוב טוקיו: DDM שיר אהוב בכלל: מממ..הרבה
תמונה: בטוחים?
לא בטוחים!

ElinorLahav

New member
התתפקדווות :]

שם - אלינור :) תאריך לידה - 10.5 בת 14 .... ICQ - 364701483 איןןן לי מסן ... : \ מה שוומעים - don't jump :)) שיר אהוב טוקיו - ready set go שיר אהוב בכלל - when youre gone (אווריל לווין ) תמווונה - אייייך מעלים : \ ( אני חדשה )

n o m u s h

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: נועה. גיל/תאריך לידה: ב-4 לדצמבר אני אהיה בת 15 :] מקום מגורים: גבעתיים. ICQ/MSN: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו?סטאר גירל של מקפלייD: שיר אהוב טוקיו: יש הרבה. אין לי כוח-.-" שיר אהוב בכלל: גם,אין אחד מסוים. ותמונה אין. אולי בהמשך>_>" תודה
ועכשיו בלי קשר: וויייייייווייייייי כבר אוגוסטטט אני מתה על החודש הזה!#!@%! איזה כייף שהגיע אוגוסטDD::

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifמתפקדת המפקד../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: דאני גיל/תאריך לידה: 14, תאריך-26 ליולי מקום מגורים: יבנה
ICQ/MSN: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? ready,set,go! שיר אהוב טוקיו: ubres ende der welt , הייליג, מונסון, שראיי שיר אהוב בכלל: יש המון..

N i t z a n 42

New member
עונה :]

שם:ניצן גיל/תאריך לידה:26.11.92 מקום מגורים:נוה אילן (אתם בטח לא מכירים-זה באזור ירושלים) ICQ/MSN:340528261 מה אתם שומעים עכשיו?tokio hotel- wir sterben niemals aus שיר אהוב טוקיו:כולם! שיר אהוב בכלל:אממ קשה להחליט.. תמונה- טוב נו.. וגם זה: )איך קוראים לך?ניצן
2)גיל?14+ 3)מאיזו עיר?לא עיר -ישוב. 4)כיתה?עולה לט' 5)שיר אהוב של טוקיו?כולם! 6)שפות שאתה יודע?עברית, אנגלית ,למדתי פעם איטלקית אבל אני בקושי זוכרת ועכשיו אני לומדת גרמנית :] 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו?בילל3333> 8)למה?כי הוא מדהים ,מהמם ,מקסים, מושלם! 9)ממצב?אממ בסדר 10)מקורה?פסדר 11)אחים אחיות?3 אחיות 12)צבע אהוב: אממ כתום, אדום ,שחור,בקיצור את כל הצבעים חוץ מצהוב.. 13)חצאית או מיכנס?פעם ככה ופעם ככה 14)חולצה או גופיה?אממ מה שבה....אבל בעיקרון גופיה יותר יפה 15)גיטרה או פסנתר?שניהם :] 16)אוהב/ת בנים או בנות?בנים!!!!3> 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8?כה! D: 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה?ברור! 19)מאכל אהוב?פיצה
20)שתייה אהובה?קולה או מיץ ענבים\אפרסק 21)להקה אהובה?יש המון.. 22)זמר אהוב?יש המון.. 23)זמרת אהובה?חח אין המון אבל לא זוכרת עכשיו 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים?הכל חוץ מפקצות וערסים! 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס?רוק ומטאל! 26)איך השאלון?סבבה
27)אתה מאניב?התכוונת מגניב? 28)ךמה אתה חושב כך? 29)אני חופרת?(אני כן)כהההההה!!!!XD 30)סיממנו?אני מקווה 31)כן סיימנו :] יופי XD

../images/Emo174.gif

שם: רעות גיל/תאריך לידה: 15
17.5.92 מקום מגורים: ירושלים [טובנו, ליד חח] ICQ/MSN: מי שרוצה שיבקשD: מה אתם שומעים עכשיו? את הדיסק Hybrid theory של Linkin Park
שיר אהוב טוקיו: יש המון.. אין אחד שהוא הכי.. אני אוהבת מלא שיר אהוב בכלל: I never told you + Desert song של MCR תמונה:

למעלה