היום ב-
אנשים

עדי D

New member
הה אתה צריך טיולים של בצפרר נו באמת

חחח.. קוףף.. תגיד שמעתי שאתם מופיעים גם במשו.. רוק צחוק בליאו באק שוב... זה נכון?:O

nobody99

New member
ייאפ

וזה אומר שאני אראה אותך פעמיים בשבועיים.. זה מטורף

nobody99

New member
אני בא..

אבל הולכים לעשות לי תצרות של החיים בבית ספר..מקווה שזה יהיה שווה את זה..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifבוּ, לא מצאתי איפה לנצל"ש....

שאלון ארוךארוך :] פרטים כללים 1. שם 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? <> 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifאה,כמובן,קרדיט..לעמיתוס../images/Emo6.gif

[ידידשלי]
פרטים כללים
1. שםגלוססס
2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>15/3/89
3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>17וחצי+
4. ארץ לידהישראל
5. מקום מגורים נוכחיאיזור חיפה
6. עיסוק תלמידה [?] ועובדת בלונהגראנד
7. מספר אחים/אחיותאחות 1
8. רישיון -יש/אין ?טרם
9. באיזה שפות אתם שולטים ?שולטים עלק..ממש שליטה רק בעברית
10. התנתקות - בעד/נגד? קצת ישן משו...בעד
דברים שאתם אוהבים
11. שירThe All-American Rejects - Straightjacket Feeling
12. סרט,מישהו לרוץ איתו" חיחיחי
13. ספרכנ"ל
14. משחקלאדעת
15. אתר באינטרנטתפוז?
16. פורום באינטרנט זה
17. מקצוע בבית ספראבללללל
18. מקום בילויגאלה
19. תוכנית טלויזיהפרינדס
20. תחנת רדיו.גלגל"צ 3>
דברים שאתם שונאים
21. שירהממממ..של ריאנה הזאת פייייי...כלכך חופר
22. סרטלאדעת
23. ספרלאדעת
24. משחקלאדעת
25. אתר באינטרנטלאדעת
26. פורום באינטרנט לאדעת
27. מקצוע בבית ספרמתמטיקהההה.בלאט.
28. מקום בילוילאדעת
29. תוכנית טלויזיהלאדעת
30. תחנת רדיו.לאדעת
כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!!
31. להתשכר
-כי זה כיף.
32. לעבוד על אנשים בטלפוןכל עוד זה לא עליי...
33. לנהוג בלי רישיון
-כי ככה.
34. סמים
כי לא.
35. לצרוח ברחובלאדעת
36. להתגייס לצה"ל
כי זה סתם
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
כי זה חשוב
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלוןכל עודזה לא עליי.. XD
39. לשתות הרבה קולה
כי זה החיים,
כי זה לא בריא.
40. להרוג ערביםמחבלים מתאבדים ושיט כאלה-אפשרי..סתם נו, לא בעד הריגו בכללי, לאדעת. נו;[
41. להתנדבלאדעת
42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת
אבל היא כבר פוטרה, לא? XD
44. לחזור בתשובה
כי לא
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוקלמה לא?
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
כי אם כבר-ללונדון.3>
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.לאדעת
48. לשרוף את התעודת בגרותלמה לשרוף?
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50. לחגור גם מאחור|סדגשענארף?! נגיד ש
למרות שזה מציק
א' או ב'
51. הראל- סקעת או מויאל ?נגיד שסקעת
52. מקדונלדס או בורגר קינג ?א'
53. יאס או הוט ?ב'
54. סוף הדרך או רצים לדירה ?--
55. אבטיח או מלון ?א'
56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א'
57. קולה או פפסי ?א'
58. רם אורן או ג'ון גרישם ?---
59. ניוטון או אינשטיין ?----
60. לבן או שחור ? ב'
61. משקפיים או עדשות ?ב'
62. חיים או מוות ?א'
63. אוניברסיטה או מכללה ?----
64. צבא או ש"ל ?----
65. עתיד או עבר ?----
66. תות או פטל ?א'
67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ברור ש5 יותר טוב
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א'
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?ב'
70. ספר או סרט ?גם וגם
71. דיסקמן או MP3 ?ב'
72. קלטת או דיסק ?ב'
73. תקליט או קלטת ? <>מממ
74. כדור הארץ או מאדים ?א'
75. חיידקים או וירוסים ?---
76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כתומ
77. סטימצקי או צומת ספרים?אנערף?!
78. מנגו או קסטרו ?א'
79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>תכלס אורנג'
80. לב או ראש??!
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?שומר מסך, כי אמנון לוי מהמשפחה שלי
סתם.לא אוהבת את שתיהן
82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?איייף
82.

אסססס

New member
מה נהיה תמחקו את 2 ההודעות האלה

שלי..משהו נדפק... אני אכתוב שוב ת'שאלון.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifהמשך...

82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?איייף
82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>פחפחפחפח...הייתי צריכה לשנות אתזה ל"חזי או בנצי" וברור ש...שניהם וכאלה.. :]
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?פיייייייי
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?בואו נחשוב..
85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>לונדון
86. יום או לילה?תלוי
87. רכבת או אוטובוס?תלוי
88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק
89. טניס או כדור-עף ?---
90. כלב או חתול ?---
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו>
91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?כלום?
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?נבהלת?
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?תלוי מי
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מקללת
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?מתעלמת
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?מתבאסת
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?מתאבדת?
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מתעשרתXD
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מה אפשר לעשות אם אינלה מרפא?
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא עושה אותו
ועוד קצת עליך
101. תחביביםלישון, לנגן, לרקוד, בלהבלהבלה
102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?מממ...איתו. [אפילו אני לא כזה סגורה על מי זה..חיחיחי..תסבוך.]בלונדון. שורה ראשונה. הופעה של RHCP/בילי טאלנט/עוד כלכך הרבה להקות...
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?מחשב, פלאפון, מישו [אמא/אחות/חברה/חבר/...],סירה, טי.וי,אמ.פי
104. מה ממש מעצבן אותך ?שמזלזלים בי
105. ציין 3 תכונות טובות שלך.אהה יש וזה
סתם נו, אנערף?!
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.ריגשי מידי, ביישנית מידי..
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?קוסמת XD
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?מהזה משנה? במילא רוב הסיכויים שזה לא יקרה
109. מה ממש חשוב לך בחיים?כלמיני
110. ממה אתה הכי מפחד ?מוות,מחלות..
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לאדעת אם לקרוא לזה "קשר זוגי" אבל שנה וחודש XD
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?מממ..
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? יש כלכך הרבה
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?תשחץ XD
115. אתה אלים ?לא
116. אתה חכם ?לפעמים
117. אתה אוהב ללמוד ?לא
118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>חיחיחיחי...כלמיני
119. אתה אוהב לטוס ?לא ניסיתי.מפחדת.
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?עזבו
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לאדעת,כלמיני
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן. אהה אשתף וזה..
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?אולי שקל
125. למפגש פורום- תבוא ?אה-הא
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?מסיבות, הופעות, סתם לשבת עם חברים על נרגילה...
127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?כיפחיים
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?מרכז הכרמל/יישוב באיזור ת"א או משו/זיכרון/קיסריה...
129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?אה-הא
130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >נו.מילא. :O

אסססס

New member
:):):):):):)

פרטים כללים 1. שם אסתי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 20.9.89 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 17 וקצת 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי ביאליק 6. עיסוק המ...אין. 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ? אין
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית אנגלית רוסית...ממש מילון. 10. התנתקות - בעד/נגד? עזבו אותי פוליטיקה במאמאשלכם דברים שאתם אוהבים 11. שיר WISH YOU WERE HERE-PINK FLOYD 12. סרט הניצוץ
13. ספר אני כריסטיאנה פ' 14. משחק המ.....CHUZZELS 15. אתר באינטרנט המ...ישרא? 16. פורום באינרנט שייגעצ...הפורום היחידי שאני סוג של נמצאת בו 17. מקצוע בבית ספר סוציולוגיה פסיכולוגיה. 18. מקום בילוי המרפסת של ליל
19. תוכנית טלויזיה פשע מן העבר 20. תחנת רדיו. גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר וואו יש המון אז אני לא אכתוב... 22. סרט המ...שחקי אותה כמו בקאהם 23. ספר תנ"ך 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר מת'
28. מקום בילוי הקריון..כבר לעוס מהתחת 29. תוכנית טלויזיה המ...סמולוויל 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן 33. לנהוג בלי רישיון כן! (יצא לי לפני שנתיים לא חשוב) 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב כן... 36. להתגייס לצה"ל ברור! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא...זה כבר לא משהו. 39. לשתות הרבה קולה כן
40. להרוג ערבים בהחלט! 41. להתנדב המ...לא 42. לגנוב מגנבים כן..גונב מגנב פטור.. 43. לפטר את לימור לבנת ברור שכן 44. לחזור בתשובה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק מיותר לגמרי 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד דווקא תאילנד? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. לא 48. לשרוף את התעודת בגרות לא! עד שאני אקבל אחת אני לא אשרוף. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? לא זה ואל זה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס 53. יאס או הוט ? יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>נענע 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?משקפיים 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 64. צבא או ש"ל ? צבא! 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יקר וחדיש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם! אבל אין לי ברירה אלא להיות ג'ובנקית
70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? ארץ 75. חיידקים או וירוסים ?וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? לאזהולאזה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> פלא' 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?שומר מסך 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אפרת? המ...אם זאת אפרת שאני מכירה אז אפרת. אם לא אז אביגייל 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק. 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף

אסססס

New member
תדוה לאל... המשך

90. כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? בטח צוחקת או משהו 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עדיין צוחקת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? ^ 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הורגת ת'בן זונה הקטן הזה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? ממשיכה ללכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? איכס. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מעשנת 2 סיגריות אחרונות ושותה וודקה עד כמה שאפשר. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הולכת עם זה להרוויח מיליונים
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אז שימות. למה מי מכיר אותו בכלל. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עושה אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים לישון,לנגן, להרביץ לליל... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אצל ליל. ובכפר תבור. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלא',מחשב,טלויזיה,הרבה אוכל, אמא, ליל. 104. מה ממש מעצבן אותך ? הרבה דברים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? משהו שקשור לנגינה. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? ללמוד פסיכולוגיה. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חלמתי על משהו והאיש בחלום (שאני לא מכירה בכלל)נכנס עם האוטו לחניה של הביניין.... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא קוראת עיתון בבוקר. 115. אתה אלים ? לא ממש 116. אתה חכם ? ^ 117. אתה אוהב ללמוד ? לא בידיוק 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> הרבה דברים... 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כתבתי.. אבל לא משתפת. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? עשר אגורות 125. למפגש פורום- תבוא ? לא יודעת... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טסה לבן דוד שלי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק אצל בן דוד שלי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא מתלוננת. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > היה חביב.

אסססס

New member
את שלושת ההודעות האלה

2 שמעל וזאת הנוכחית נא למחוק. מצטערת שתפוז טיפש!!!

אסססס

New member
נקווה שיצא הפעם.

פרטים כללים 1. שם אסתי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 20.9.89 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 17 וקצת 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי ביאליק 6. עיסוק המ...אין. 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ? אין
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית אנגלית רוסית...ממש מילון. 10. התנתקות - בעד/נגד? עזבו אותי פוליטיקה במאמאשלכם דברים שאתם אוהבים 11. שיר WISH YOU WERE HERE-PINK FLOYD 12. סרט הניצוץ
13. ספר אני כריסטיאנה פ' 14. משחק המ.....CHUZZELS 15. אתר באינטרנט המ...ישרא? 16. פורום באינרנט שייגעצ...הפורום היחידי שאני סוג של נמצאת בו 17. מקצוע בבית ספר סוציולוגיה פסיכולוגיה. 18. מקום בילוי המרפסת של ליל
19. תוכנית טלויזיה פשע מן העבר 20. תחנת רדיו. גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר וואו יש המון אז אני לא אכתוב... 22. סרט המ...שחקי אותה כמו בקאהם 23. ספר תנ"ך 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר מת'
28. מקום בילוי הקריון..כבר לעוס מהתחת 29. תוכנית טלויזיה המ...סמולוויל 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן 33. לנהוג בלי רישיון כן! (יצא לי לפני שנתיים לא חשוב) 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב כן... 36. להתגייס לצה"ל ברור! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא...זה כבר לא משהו. 39. לשתות הרבה קולה כן
40. להרוג ערבים בהחלט! 41. להתנדב המ...לא 42. לגנוב מגנבים כן..גונב מגנב פטור.. 43. לפטר את לימור לבנת ברור שכן 44. לחזור בתשובה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק מיותר לגמרי 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד דווקא תאילנד? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. לא 48. לשרוף את התעודת בגרות לא! עד שאני אקבל אחת אני לא אשרוף. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? לא זה ואל זה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס 53. יאס או הוט ? יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>נענע 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?משקפיים 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 64. צבא או ש"ל ? צבא! 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יקר וחדיש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם! אבל אין לי ברירה אלא להיות ג'ובנקית
70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? ארץ 75. חיידקים או וירוסים ?וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? לאזהולאזה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> פלא' 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?שומר מסך 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אפרת? המ...אם זאת אפרת שאני מכירה אז אפרת. אם לא אז אביגייל 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק. 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף

אסססס

New member
המשך ../images/Emo11.gif

90. כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? בטח צוחקת או משהו 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עדיין צוחקת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? ^ 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הורגת ת'בן זונה הקטן הזה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? ממשיכה ללכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? איכס. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מעשנת 2 סיגריות אחרונות ושותה וודקה עד כמה שאפשר. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הולכת עם זה להרוויח מיליונים
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אז שימות. למה מי מכיר אותו בכלל. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עושה אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים לישון,לנגן, להרביץ לליל... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אצל ליל. ובכפר תבור. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלא',מחשב,טלויזיה,הרבה אוכל, אמא, ליל. 104. מה ממש מעצבן אותך ? הרבה דברים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? משהו שקשור לנגינה. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? ללמוד פסיכולוגיה. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חלמתי על משהו והאיש בחלום (שאני לא מכירה בכלל)נכנס עם האוטו לחניה של הביניין.... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא קוראת עיתון בבוקר. 115. אתה אלים ? לא ממש 116. אתה חכם ? ^ 117. אתה אוהב ללמוד ? לא בידיוק 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> הרבה דברים... 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כתבתי.. אבל לא משתפת. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? עשר אגורות 125. למפגש פורום- תבוא ? לא יודעת... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טסה לבן דוד שלי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק אצל בן דוד שלי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא מתלוננת. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > היה חביב.

למעלה