היום ב-
אנשים

ססילייה

New member
חלק אחד.

פרטים כללים 1. שם:ליל. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>14.4 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>18. 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק: כלבה. 7. מספר אחים/אחיות:2 8. רישיון -יש/אין ? עוד לא. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית, עברית ומעט מעט רוסית. 10. התנתקות - בעד/נגד? אין דעה. דברים שאתם אוהבים 11. שיר:נכון לעכשיו?קליפה של איה כורם. 12. סרט:צ'ארלי בממלכת השוקולד. 13. ספר:חלום ליל קיץ. 14. משחק:סימס -__- 15. אתר באינטרנט:ישראבלוג. 16. פורום באינרנט :שייגעצ, ברור.
17. מקצוע בבית ספר:פסיכולוגיה. 18. מקום בילוי:המרפסת שלי.>< 19. תוכנית טלויזיה:מחשבות פליליות! הו מת'יו.
. 20. תחנת רדיו.:גלגלצ. דברים שאתם שונאים 21. שיר:איזה טראנס ששמענו כ-ל הטיול השנתי. 22. סרט:ג'רזי גירל. 23. ספר:הנזיר שמכר את הפרארי שלו, וכל שאר צאצאיו. 24. משחק:שולה.סתם כי אני גרועה בזה.
25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט : 27. מקצוע בבית ספר:מתמטיקה. 28. מקום בילוי:קריון. 29. תוכנית טלויזיה:ממעמקים. 30. תחנת רדיו.:אין. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-לא.אני לרוב אומרת שטויות.(יש הוכחות קשות אצל אביק.) 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן, זה חביב. 33. לנהוג בלי רישיון:נייט. 34. סמים: נו קומנט. 35. לצרוח ברחוב:דא.אחרי שצורחים עם אסתי ברחוב, תאמינו לי זה כיף. 36. להתגייס לצה"ל:בקרוב אדע. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא -__- 39. לשתות הרבה קולה:הו לא. 40. להרוג ערבים: :X 41. להתנדב: :X 42. לגנוב מגנבים: :X 43. לפטר את לימור לבנת: :X 44. לחזור בתשובה: :X 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא.למה זה מועיל? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן!!!!!!!! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:למהלא. 48. לשרוף את התעודת בגרות:נייט. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:כן
. 50. לחגור גם מאחור:ברור.
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?בורגר קינג. 53. יאס או הוט ?יאס. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? שניהם מעפנים. 55. אבטיח או מלון ?אבטיח. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז. 57. קולה או פפסי ?לא זה ולא זה . 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? :X 59. ניוטון או אינשטיין ?:X 60. לבן או שחור ? :X 61. משקפיים או עדשות ?משקפיים. 62. חיים או מוות ? :XXXXXXXXX 63. אוניברסיטה או מכללה ?:X 64. צבא או ש"ל ?:X 65. עתיד או עבר ?הווה. 66. תות או פטל ?תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>עזבו אותי, עוד אין לי רישיון. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניקית D: 70. ספר או סרט ? ספר. 71. דיסקמן או MP3 ?דיסקמן. 72. קלטת או דיסק ? שניהם. 73. תקליט או קלטת ? <> שניהם. 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ. 75. חיידקים או וירוסים ? :X 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> O.ס 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. 78. מנגו או קסטרו ? ציפי.
79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג' יקרים תחת.סלקום זה טוב. 80. לב או ראש? או.הכשלתם.לא יודעת. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? :X 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים! 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> O_O 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?O_O 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון.את הבגרות בלשון שלי עברתי :) 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> לונדון.
עדיפה על שתיהן בהרבה. 86. יום או לילה? לילה. 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד, /m\ 89. טניס או כדור-עף ? O_ס 90. כלב או חתול ? חתול

ססילייה

New member
חלק שני.

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? כנראה שנקרעת מרוב צחוק. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הולכת מהר. >< 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נתקפת צחוק היסטרי. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? נותנת לאסתי ודניאל לטפל בבן זונה הקטן.
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא אוהבת D: 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא הייתי עושה כלום O.ס 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מעשנת ככל יכולתי, מזדיינת והולכת לישון. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? :XXXXXX 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? לא אוהבת את זימבאבואה.תבחרו עיר אחרת D: 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה עליו. ועוד קצת עליך 101. תחביבים:אומנות באשר היא, לישון,לנסוע. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? עם סבא.או בתל אביב. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה.אנשים שאני אוהבת.משפחה.המון אוכל.ומסוק D: 104. מה ממש מעצבן אותך ? שאני חולמת על דברים שאני מדחיקה. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.:שנינות,הומור ואופטימיות 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.:טיפשה.חסרת טקט, אגואיסטית. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? עם כנפיים.באמאשלי. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודעת. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? חיבה. 110. ממה אתה הכי מפחד ? חוסר חיבה. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנה וקצת. >< 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? :X 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? :X 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אני לא לוקחת עיתון. 115. אתה אלים ? כבר לא -__- 116. אתה חכם ? אולי
117. אתה אוהב ללמוד ? כן :) 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>סקס, מוזיקה, סיגריות, תל אביב ופה ושם אנשים יפים. 119. אתה אוהב לטוס ? נייט. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שדרקון מביט עליי ומאיים להרוג אותי ואת מאיה. >< 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? נייט. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? :X 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כתבתי המון שירים.ועדין כותבת. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? שלושה שקלים. 125. למפגש פורום- תבוא ? נראה... \: 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? סתם לטייל בשכונה עם אסתי, לשבת במרפסת , קריון..בלאגנים D: 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? אני מניחה שבטסה לחודש ללונדון, ולאחר מכן גרה קצת בחולון. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון\תלאביב\חולון 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? תלוי. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > חמוד.

dairy milk

New member
אני - חלק א' ../images/Emo9.gif ../images/Emo220.gif

פרטים כללים
1. שם - איילת ^^ 2
. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> - 9.12.1993 3
. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 13
4
. ארץ לידה - ישראל יפה גם פורחת
5
. מקום מגורים נוכחי - עפולה :p 6
. עיסוק - תלמידה 7
. מספר אחים/אחיות - שתי אחיות ואח פוצי :p 8
. רישיון -יש/אין ? אין... אמא, מפחדת לנהוג ס_ס 9
. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית ועברית וטיפה ספרדית :p 10
. התנתקות - בעד/נגד? נייטרלית ><
דברים שאתם אוהבים
11
. שיר - כרגע לא יכולה לחשוב על משו >< 12
. סרט - היום שאחרי מחר
סרט ענק 13
. ספר - "פסיעות על ריצפת הזמיר" והמשכיו :p 14
. משחק - אין ממש :p 15
. אתר באינטרנט - תפוז, נדמה לי. 16
. פורום באינרנט - שייגעצ (פה, נהנהנהנה) וHP NET 17
. מקצוע בבית ספר - גלופגלופ... בילוגיה. 18
. מקום בילוי - תלוי מתי 19
. תוכנית טלויזיה - הרוב בערוץ ביפ, הרוב בערוץ אקסטרה הוט וקצת בניקולדיאון :p 20
. תחנת רדיו. - גלגלצ הכוסונים
דברים שאתם שונאים
21
. שיר - אין 22
. סרט - הארי פוטר 4 >< 23
. ספר - אין..:) 24
. משחק - גאנז >< 25
. אתר באינטרנט - אין 26
. פורום באינרנט - אין 27
. מקצוע בבית ספר - אמנות 28
. מקום בילוי - מקומות עם הרבה עשן סיגריות =/ 29
. תוכנית טלויזיה - כל הדברים הטיפשיים שאחי הקטן רואה >< 30
. תחנת רדיו. - אין.
כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!!
31
. להתשכר - לא
32
. לעבוד על אנשים בטלפון - תלוי מתי ומי
33
. לנהוג בלי רישיון - לא |לא 34
. סמים - לא
35
. לצרוח ברחוב - כנכנכנכן
36
. להתגייס לצה"ל - כן
37
. לתרום לאגודה למען הסרטן - כן
38
. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - כן
39
. לשתות הרבה קולה - לא, עושה כאב בטן :-S
40
. להרוג ערבים - לא
41
. להתנדב - כן
42
. לגנוב מגנבים - לא
43
. לפטר את לימור לבנת - כן
44
. לחזור בתשובה - אני דתיה
45
. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - תלוי מאיזה סיבה. 46
. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - תלוי כמה מאבדים.. 47
. להשתתף בתוכנית ריאליטי. - לא
48
. לשרוף את התעודת בגרות - לא
49
. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - כן
50
. לחגור גם מאחור - בעיקרון כן, ביצוע פחות
חלק ב' מיד מגיע...

dairy milk

New member
חלק ב' ^_^. ../images/Emo220.gif

א' או ב'
51
. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת. 52
. מקדונלדס או בורגר קינג ? ברגר קינג. 53
. יאס או הוט ? - הוט, סדרות יותר שוות
54
. סוף הדרך או רצים לדירה ? - סוף הדרך. 55
. אבטיח או מלון ? - אף אחד מהם, פירות קייצים מגעילים ><" 56
. תפוז או נענע ? <באינטרנט> - תפוז
57
. קולה או פפסי ? פפסי. 58
. רם אורן או ג'ון גרישם ? ג'ון גרישם!!! 59
. ניוטון או אינשטיין ? ממש לא אכפת לי
60
. לבן או שחור ? בתור צבע? שחור. בתור לאום? הכל אותו בולשיט
61
. משקפיים או עדשות ? עדשות. 62
. חיים או מוות ? אותו הדבר בשבילי. 63
. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה נשמע יותר מגניב
64
. צבא או ש"ל ? צבא. 65
. עתיד או עבר ? עתיד. 66
. תות או פטל ? תות. 67
. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? הייתי מתה לחמש ס_ס 68
. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> קורע את הכביש, נראה לי >_< 69
. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70
. ספר או סרט ?ספר. 71
. דיסקמן או MP3 ? אמפי3
72
. קלטת או דיסק ?דיסק. 73
. תקליט או קלטת ? <> תקליט 74
. כדור הארץ או מאדים ? מאדים. 75
. חיידקים או וירוסים ? וירוסים (חיידקים נשמע מגעיל.) 76
. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. (גם עם וגם בלי קשר לפוליטיקה.) 77
. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים. 78
. מנגו או קסטרו ? קסטרו. 79
. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום (חהחהחהחהחהחהחה דפקתי אותך :p ) 80
. לב או ראש? העיקר גוף יש? :p 81
. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שונאת את שניהם. 82
. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום.
82
. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> לא מכירה את שתיהן, מצטערת
(שניה... חזי ובנצי לא מנהלים?) 83
. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אין לי שמץ. 84
. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד. 85
. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב (עומדת בכל הקריטריונים
) 86
. יום או לילה? לילה. 87
. רכבת או אוטובוס? רכבת, ואני רוצה לראות פה אחד שאומר אוטובוס >< 88
. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא זה ולא זה, באימא'שכם, מה רע בפאנק? 89
. טניס או כדור-עף ? טניס. 90
. כלב או חתול ? חתול.
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו>
91
. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? ממשיכה ללכת. 92
. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? תוהה למה הרשו לרוסים לעלות ארצה. 93
. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי צוחקת, ועוזרת לו לקום :p 94
. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי משתעשעת, ואח"כ מכניסה לו באימאימאשלו. 95
. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? הייתי לוקחת, אם למות מרעל אז לפחות למות עם צ'יפס
96
. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי מתבאסת >< 97
. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מן הסתם הייתי מתקשרת לכל החברים שלי ואומרת להם שלום. 98
. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מגלה לאנשים.. איי גאס. 99
. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי עוזרת לו (כמה קיטשי) 100
. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אני כבר שונאת אותו, ואתה רואה אותי עושה משהו?
ועוד קצת עליך
101
. תחביבים - מוזיקה, תופים, אינטרנט. 102
. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בת"א במפגש פורום של HP NET
103
. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, חברים, מחשב, מאגר ענקי של ספרים טובים, בגדים
104
. מה ממש מעצבן אותך ? שצועקים כשאני רוצה לישון. 105
. ציין 3 תכונות טובות שלך. אין לי מושג 106
. ציין 3 תכונות שליליות שלך. אני לא טובה בלעודד, אני נראית ממש רע עם פוני ואני צינית להחריד. 107
. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? רציתי להיות סופרת. 108
. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? להיות עיתונאית. 109
. מה ממש חשוב לך בחיים? כל מיני דברים 110
. ממה אתה הכי מפחד ? גבהים 111
. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנה. 112
. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? עליתי על מתקנים גבוהים בלונה פארק (ברצינות) 113
. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? התקשר אליי ערבי וצעק עליי שלום. 114
. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? שומדבר, מתרכזת בטורים. 115
. אתה אלים ? לא נראה לי 116
. אתה חכם ? לא יודעת 117
. אתה אוהב ללמוד ?לא 118
. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> טח כי ברור שהייתי כותבת לאונן. אמממ לצחוק.
119
. אתה אוהב לטוס ? לא במיוחד. 120
. מה החלום הכי מו

../images/Emo121.gifדוסית בת 13

וכתבת לאונן בשאלון... אח הנוער של ימינו... רגע... היא דוסית!!! שימי! תקרא לנתן! צליל תביאי אזיקים! טובי, תביאי שוט! איפרת, תחייכי!

dairy milk

New member
מהמהמה נולדנו באותו יום?! ../images/Emo220.gif

עברי או לועזי? כי אני מכירה גם אנשים שנולדו איתי באותו יום בעברי וגם בלועזי ;] איזה יומולדת חתיך יש לך D:

Hezi The One

New member
אז אני מצאתי לאן לנצלש את זה:]

פרטים כללים 1. שם-חזי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>-26.6.90 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>-16 4. ארץ לידה-ישראל!!!!!!1111111111 5. מקום מגורים נוכחי-ר"ג 6. עיסוק -תלמיד וזה 7. מספר אחים/אחיות-אח אחד 8. רישיון -יש/אין ?-אין:( 9. באיזה שפות אתם שולטים ?-עברית,אנגלית,ספרדית...ערבית קצת נו 10. התנתקות - בעד/נגד? -חחחח זה לא נגמר לפני שנה? הייתי נגד פלוס! דברים שאתם אוהבים 11. שיר-יש הרבה מהההההההההה 12. סרט-מלך האריותD: 13. ספר-הארי פוטר 14. משחק-פיפא 15. אתר באינטרנט-תפוז!!!!!111 (אני מנהל אני מחוייב להגיד את זה) 16. פורום באינרנט-שייגעצ 17. מקצוע בבית ספר-לוידע...אין שאנ י אוהההההההההההבבבבבבבבב 18. מקום בילוי-יש הרבה 19. תוכנית טלויזיה-מכושפות 20. תחנת רדיו.-99 אסקייפ דברים שאתם שונאים 21. שיר-לאדע 22. סרט- הכפר 23. ספר- 24. משחק-מזה החרא הזה 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28 מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כןןןן 33. לנהוג בלי רישיון-לא 34. סמים-לא 35. לצרוח ברחוב-לא ממש 36. להתגייס לצה"ל-בעד כוסאמק משתמטים הומואים 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-כן 39. לשתות הרבה קולה -כןןןןן 40. להרוג ערבים-כן. 41. להתנדב-כן ותלוי לאיפה 42. לגנוב מגנבים-הגונב מגנב פטור 43. לפטר את לימור לבנת-חחחחח פוטרה 44. לחזור בתשובה-לא מלאה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-לא תמיד 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-ממש לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-לא יודע 48. לשרוף את התעודת בגרות-חחח תלוי איך הא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-לאO_O 50. לחגור גם מאחור- כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?הם פאסהD: 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?-מקדונלדס 53. יאס או הוט ?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?נו מה 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?-קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ?- איינשטיין (את הדברים שלו לא חייבו אותי ללמוד 60. לבן או שחור ?-לוידע 61. משקפיים או עדשות ?-עדשות 2. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניבסיטה 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני ב4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>-יקר וחדיש,אני אקח סיכון 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?-לוחם...כמה שאני ג'ובניק בצופיםD: אבל אמא לא תיתן לי. 70. ספר או סרט ?סרט 71. דיסקמן או MP3 ?אמפי 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>חחחחח 74. כדור הארץ או מאדים ?O_O 75. חיידקים או וירוסים ?מה מה מהמה 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> חחחח בכללי כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו מן יה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>-סלקום 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום הוא חייתי יותר 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>O_O 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>-תל אביב (קיבלת) 86. יום או לילה?-לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ?כדורעף 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?עם דגש על אדם? מזיז את הראש 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?O_O 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מרביץ לו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?איכס 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?לא יודע 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?אז סבבה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?O_O 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?אני ממש שונא אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים-צופים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אחרי המבחן במתמטיקה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?-5 נשים אם אפשר 104. מה ממש מעצבן אותך ? יש הרבה 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.:אין לי כח 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.:כנ"ל 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?כדורסלD: 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?עו"ד 109. מה ממש חשוב לך בחיים?הרהבה דברים 110. ממה אתה הכי מפחד ?לוידע 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 9 חודשים ככה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?לא זוכר 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?ספןרט. 115. אתה אלים ?קצתD: 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?לא ממש 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> סקס. חחח זה מה שרציתם לשמוע 119. אתה אוהב לטוס ? כן קצת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? חחח אתם לא רוצים לדעת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? מזה חשוב? הולך אם צריך 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? יש מספיק 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>-כן. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?מספיק 125. למפגש פורום- תבוא ?נראה. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?חברים,מסיבות,סרטים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?ישן והרבה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?לוידע 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא כמו זה 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >-כ"כ כ"כ מטומטם

עדי D

New member
עונה../images/Emo9.gif..

פרטים כללים 1. שם: עדי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 16.1.91 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: עוד חודשיים 16
4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: חיפה 6. עיסוק : תלמידת תיכון 7. מספר אחים/אחיות: אח 1 8. רישיון -יש/אין ? אין:( 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית, רוסית, אנגלית[ בערך נו. חח] 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: oasis-wonderwall 12. סרט: אפקט הפרפר 13. ספר: מישהו לרוץ איתו [ובלי קשר לסרט עוד בכלל לא ראיתי אותו. ספר מהמם:] 14. משחק: מולקולותתתתת... חח סתם בטח אפחד לא מכיר>< צופים. 15. אתר באינטרנט: אממ. תפוז?
16. פורום באינרנט : שייגעצ כמובן? חח 17. מקצוע בבית ספר: מבע קולנועיי.. לולולולולולו.. 18. מקום בילוי: מרכז הכרמל וגן שומרון חח 19. תוכנית טלויזיה: חברים 20. תחנת רדיו.: גלגל"צ ללא ספק. דברים שאתם שונאים 21. שיר: בסבוסה דיי 22. סרט: - 23. ספר: הספרים האלה של חני נחמיאס של הסודות נעורים! חח 24. משחק: - 25. אתר באינטרנט: היידפארק! עשו עלי חרם:\ 26. פורום באינרנט : - 27. מקצוע בבית ספר: ביולוגיהההההההההההההההה
28. מקום בילוי: מרכז הכרמל וגן שומרון? חח. נו אלה המקומות היחידיםםם שאפשר להיות בהם. חיפה משעמממת. 29. תוכנית טלויזיה: את כל הסדרות אנימה האלה>< כלכך דפוק חח 30. תחנת רדיו.: רשת ג' חח סתם לאיודעת. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר- בודאי. :) 32. לעבוד על אנשים בטלפון- ברורר. אבל לא בלילה זה לא יפה. למרות שזה ממש מצחיק. חח 33. לנהוג בלי רישיון- לא. כי לא. 34. סמים- לא. 35. לצרוח ברחוב- אמ. מי שזה עושה לו טוב
36. להתגייס לצה"ל- כן. כי זאת המדינה שלך וזה שרות חובה אז יאללה.. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- חחחחח.. 39. לשתות הרבה קולה - איככככ לאא.. דוחה מגעיל ולא בריא! חח 40. להרוג ערבים- תלוי איזה. 41. להתנדב- בוודאי.
42. לגנוב מגנבים- הגנב מגונב פטור:) 43. לפטר את לימור לבנת: חחח כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא. הם סתם לא נוחייםםם.. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- בכיףףף. חבל שיש בצפר הא? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- חח כן זה מצחיק . כל כך רדוד^_^ 48. לשרוף את התעודת בגרות- תלוי איך היא תראה.. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- תלוי מה מצבך. חח 50. לחגור גם מאחור- בטח!. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?
52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס 53. יאס או הוט ? הוט. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך? חח 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? פיכסססססססס 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? - 59. ניוטון או אינשטיין ? אמ. איינשטיין? 60. לבן או שחור ? ביחד. 61. משקפיים או עדשות ? עדשות.
רוצהה. 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? - 64. צבא או ש"ל ? מזה ש"ל חח 65. עתיד או עבר ? הווה 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 אימפריההההההההה ששששש. חח 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> עדיין. את הראשון חח.. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? גם וגם 71. דיסקמן או MP3 ? אייפוד
72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> תקליט חח 74. כדור הארץ או מאדים ?כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? בלע. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום. למרות שהפוליטיקה- כחול חח 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> חחחח אורנג' 80. לב או ראש? !??!. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כולבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום?.. 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> האאא.!??!

עדי D

New member
המשך..

83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? לא ולאאא. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ללמוד:\ 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק. הציונותת אחחח 86. יום או לילה? יום לרוב.. 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק. ועדיף לא כבד חח 89. טניס או כדור-עף ? ספרוט בלעט. חח 90. כלב או חתול ? חתולללל מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקים?. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקים יותר? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת . 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת. מתעצבנת:]. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? ממשיכה בדרכי ומתעלמת חח לא לוקחת מזריםםם 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתבאסת 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מחבקת את המשפחה?.. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אומרת..למישהו? ומרוויחה המון כסף. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אין לא מרפא. שימות בשקט. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עושה אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים: צופים:] אני ממש חננת צופים שש חח 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? תל אביב. ועדיף איתו חח.. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מוזיקה, חברים, משפחה, אוכל, ואותו. 104. מה ממש מעצבן אותך ? שקרנים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. עוזרת לזולת? נחמדהD: ועודג משו?.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. ביישנית חח.. אממ.. צועקת המון.. ועוד משו. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? שחקנית חח 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אין לי שמץ 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אושר 110. ממה אתה הכי מפחד ? לא להצליח 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? חודשיים>< 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לאדעת. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לאזוכרת.. אבל היום גיליתי שהבן של המורה שלי למזה"ת הוא הקלידן של היהודים! חח 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? התשבץ חחח 115. אתה אלים ? לא. אבל החניכים שלי כן!! :( 116. אתה חכם ? לא ממש חח 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חחחח.. אמ לא יודעת חברים לצחוק.. צופים. נו . חח מוזיקה..תל אביב. קניות חח 119. אתה אוהב לטוס ? מאוד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? ל זוכרת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? - 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן.. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? בסביבות ה30. אא וכרטיס אשרי חח 125. למפגש פורום- תבוא ? תלוי מתי. ואם יהיה נוח:) 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? בטח לא לצאת למרכז הכרמל או לשבת בגן שומרון. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ואוווו. יושנת המון. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ישוב באיזור המרכז.. קרוב לתל אביב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? מאוד 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > הוא בסדר.. היו לי יותר טובים. חחח

B a m b o o k

New member
סלהקדולהמנצ'יכבולה

פרטים כללים 1. שם: צליל 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>:20.3.1991 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>:15.8 4. ארץ לידה:ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:באר שבע 6. עיסוק : תלמידה(?) 7. מספר אחים/אחיות: 3 אחיות ואח 8. רישיון -יש/אין ?
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד
דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש המון 12. סרט: שודדי הקרייבים 13. ספר: מישהו לרוץ איתו 14. משחק: באבלס 15. אתר באינטרנט: לאדעת 16. פורום באינרנט: נו באמת.. ברור שזה! 17. מקצוע בבית ספר:הפקה 18. מקום בילוי: הופעות בכל מקום 19. תוכנית טלויזיה: הפיג'מות 20. תחנת רדיו.:
דברים שאתם שונאים 21. שיר: חושב עליה
22. סרט: הלוחש לסוסים
23. ספר: אממ לאדעת.. עוד לא יצא לי לשנוא ספר 24. משחק: לאדעת 25. אתר באינטרנט: לאדעת 26. פורום באינרנט: אין 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה!!!! 28. מקום בילוי: בצפר 29. תוכנית טלויזיה: לאדעת 30. תחנת רדיו.:לא שומעת רדיו כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:
32. לעבוד על אנשים בטלפון:
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב
כי זה כייייף 36. להתגייס לצה"ל
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
כי זה חשוב! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה
אני נגמלת 40. להרוג ערביםלא להרוג אפחד 41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים רובין הוד
43. לפטר את לימור לבנת
44. לחזור בתשובהX: 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.תלוי איזה 48. לשרוף את התעודת בגרות: בכיף 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
50. לחגור גם מאחור:
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? בעע 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?אממ בעיקרון כלום.. אבל הצ'יפס של מקדנולס יותר טעים 53. יאס או הוט ?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך! 55. אבטיח או מלון ?אבטיח
56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז
57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אממ לאדעת... לא קראתי ספרים שלהם 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?עדשות! 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אין לי מושג 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> באמצע כזה 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ?ספר 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן!!!!111 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> אממ לאדעת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלום 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מאיפה לי? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> בנצי או חזי? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק רגיל 89. טניס או כדור-עף ?כדור עף 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי מסתכלת עליו וחושבת לעצמי למה הוא הולך ככה 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתי שואלת את עצמי מה הוא צעק 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי צוחקת לעצמי ואולי עוזרת לו לקום... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי מתעצבנת עליו וזורקת עליו אחת בחזרה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אממ תלוי איזה צ'יפס
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אממ עד כמה קרוב משפחה? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? לאדעת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי בטעות עוזרת לכולם להרפא ממנה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? איך יגיע תאום שלי לזימבאובאה? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתי מפסיקה לענות עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לקורא, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברים, הופעות 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? שוויץ עם בנדוד שלי 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן, דיסקים, ספר ארוך ארוך וטוב, שמיכה, 104. מה ממש מעצבן אותך ? שצועקים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אממ סבלנית, קשובה ואממ לאדעת 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. חסרת סבלנות, משועממת לפעמים, ולאדעת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לא זוכרת 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אין לי שמץ של מושג 109. מה ממש חשוב לך בחיים? חברים 110. ממה אתה הכי מפחד ? שיקרה משו לאנשים שחשובים לי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? עליתי על הספינת פיראטים בסופרלנד... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אממ ישבתי עם חברות על שולחן ופתאום הוא נשבר ובמקום להיות בהלם נפלתי מצחוק... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? מוזיקה 115. אתה אלים ? במידת הצורך 116. אתה חכם ? במידת הצורך 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> הופעות 119. אתה אוהב לטוס ? אממ לאדעת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שגמד בא עם אמא שלו לבצפר והוא רוצה להתחתן עם כמה בנות ואני בורחת לשירותים ומפחדת ממנו ואז רואה את המורה שלי עם שמלת כלה ואומרת שאין ברירה.. ואז אמא של הגמד מחלקת תפסים למי שרוצה להתחתן איתו... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לאדעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? כלום 125. למפגש פורום- תבוא ? הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי אני מקווה שאמא ואבא יתנו לי לברוח להם מאילת ליום אחד... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות, מפגשים, שקט 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מטיילת בארץ 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אממ בצפון 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? חיה איתם... 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >סבבה...

יוווו

פרטים כללים 1. שם מאיה-אשל 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> - 26.7.92 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> - 14 ורבע 4. ארץ לידה - ישראל 5. מקום מגורים נוכחי - רחובות 6. עיסוק - בייביסיטר? oO 7. מספר אחים/אחיות - בת 6, בת 17 8. רישיון -יש/אין ?X 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית
10. התנתקות - בעד/נגד? די לא אכפת, אבל בכללי בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר - X 12. סרט - מלכות הכיתה 13. ספר - מישהו לרוץ איתו, הילד הזה הוא אני, שאול הטרקטור DDDDDD: [המבין יבין?
] 14. משחק- סוליטר?XD 15. אתר באינטרנט - נענע, ישראבלוג 16. פורום באינרנט - שייגעצ>< 17. מקצוע בבית ספר - X 18. מקום בילוי - הפוך. מקום כזה של פריקונים מתוסכלים ברחובות X: 19. תוכנית טלויזיה - האלופה? רנו פסקאל 20. תחנת רדיו - X דברים שאתם שונאים 21. שיר - חושב עלייה D: סתםנו, לא יודעת. 22. סרט - כל הסרטים שאהבתי לפני שנה 23. ספר - סדרת 'חלומות מתוקים' 24. משחק - משחקי שלפים חדשים כאלה. 6 בום, 8 וחצי, לא יודעת מה X: 25. אתר באינטרנט - אתרים פרטיים בטיפו 26. פורום באינרנט - גיימבויז. סתםכפרעליהם. עעע. עליהן. 27. מקצוע בבית ספר - אנגלית 28. מקום בילוי - הבית שלי 29. תוכנית טלויזיה - הפורנו של אגו. גרוע ממש. 30. תחנת רדיו. - X כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר - כן. [המממממ><] 32. לעבוד על אנשים בטלפון - כן. [זה דווקא נחמד כשאלוהים מתקשר אליך בטלפון. נכון רז? <: ] 33. לנהוג בלי רישיון - לא [רק בדרכים נטושות] 34. סמים - לא [מיותר] 35. לצרוח ברחוב - לא [טיפשי ועליז] 36. להתגייס לצה"ל - כן [למהלא] 37. לתרום לאגודה למען הסרטן - מי שרוצה [ויש לו כסף לחלק] 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - לא [זה לא נחמד
] 39. לשתות הרבה קולה - לא [זה לא כזה טעים וזה מנפח את הבטן] 40. להרוג ערבים - לא [כי מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה@#3 אממ. כן.] 41. להתנדב - >< [אם משעמם לכם] 42. לגנוב מגנבים - לא [הם השקיעו בגנבה, מה] 43. לפטר את לימור לבנת - היא כבר לא שרת החינוך, לא? oO 44. לחזור בתשובה - לא [כי ככה] 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - לא [זה לייק. פלאפון. תדברו בו ועדיף שיהיה קטן ועם קליטה במעלית. מה צריך עוד><] 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - לא [כי אני לא מספיק ספונטנית] 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. >< [אם אתם באמת חושבים שהחיים שלכם מעניינים אחרים][והם לא] 48. לשרוף את התעודת בגרות - לא [למה כן?] 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה הממ. [במקרה שלי לא מבחירה><] 50. לחגור גם מאחור דהההההה [כי באוטו אנחנו מקליקים ת'עניינים] א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מק 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ? מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> הממ. 57. קולה או פפסי ? קולה. וגם זה לא משהו 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? המ 59. ניוטון או אינשטיין ?ניוטון 60. לבן או שחור ? תלוי 61. משקפיים או עדשות ? תלוי 62. חיים או מוות ? לא יודעת 63. אוניברסיטה או מכללה ?X 64. צבא או ש"ל ?X 65. עתיד או עבר ? לא יודעת 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> חדיש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? תלוי 71. דיסקמן או MP3 ? - אמ פי 3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? לא ידוע 75. חיידקים או וירוסים ?O: 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אוראנג' Oo 80. לב או ראש?שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק איכ אמנון. רפי
|מזילריר| 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?לפני 5 שנים הייתי עם ערוץ הילדים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אפרת? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? >< 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב! 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? שניהם 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?אף אחד O: אבל אם כבר רוק 89. טניס או כדור-עף ?טניס 90. כלב או חתול ? X מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? המ. זה תלוי אם הוא יפה. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת >< [חח ליל, זוכרת את הילד שנפל? >>><<<] 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי מביאה לו מכות. באמת><] 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא O: 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?זה היה די מצחיק אותי 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מגיעה מהרמהר לבית של ההוא ומאבדת את הבתולים 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מוכרת 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? צוחקת? D: 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?מפסיקה אותו

יווווו2

ועוד קצת עליך 101. תחביבים - X 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? המממ. יש דברים שצריך לשמור בראש. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? גבר, מכונה להורדת שיער, כלי רחצה, טמפונים ותחבושות, סירה 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים מאוד שמחים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: מודעות עצמית, כנות [לא תמיד טוב], הבנה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. אדישות, פגיעות, זלזול 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?כלום 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?משהו במשרד>< 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אני 110. ממה אתה הכי מפחד ? כלום 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? חודש? D: והכי לא רציני בעולם. מאיה לא נקבה של קשרים רציניים>< 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? ממ. הורדתי חולצה בעיר? לא יודעת. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אלוהים התקשר אליי. יש איזה משהו אבל אני לא מצליחה להיזכר בו O: 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?אני לא 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? סוג של 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חֵברה בכלל ובחורים יפים בפרט. 119. אתה אוהב לטוס ?לא זוכרת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אם מתחשבים בזה שאני זוכרת 5 חלומות ביום, אני לא יודעת מי ההזוי מכולם 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא ליקקתי למלכות הכתה ביסודי? [ואז כל הכתה שנאה אותי, אבל נו! נגד הזרם! וזה! >: ] 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> - כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? - אין לי ארנק 125. למפגש פורום- תבוא ? אם יתאים 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? לא יודעת O: 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? זה מה שיש לי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בבית שלי. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? למהלא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > שווה אש

למעלה