חלק אחד.
פרטים כללים 1. שם:ליל. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>14.4 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>18. 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק: כלבה. 7. מספר אחים/אחיות:2 8. רישיון -יש/אין ? עוד לא. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית, עברית ומעט מעט רוסית. 10. התנתקות - בעד/נגד? אין דעה. דברים שאתם אוהבים 11. שיר:נכון לעכשיו?קליפה של איה כורם. 12. סרט:צ'ארלי בממלכת השוקולד. 13. ספר:חלום ליל קיץ. 14. משחק:סימס -__- 15. אתר באינטרנט:ישראבלוג. 16. פורום באינרנט :שייגעצ, ברור.
17. מקצוע בבית ספר:פסיכולוגיה. 18. מקום בילוי:המרפסת שלי.>< 19. תוכנית טלויזיה:מחשבות פליליות! הו מת'יו.
. 20. תחנת רדיו.:גלגלצ. דברים שאתם שונאים 21. שיר:איזה טראנס ששמענו כ-ל הטיול השנתי. 22. סרט:ג'רזי גירל. 23. ספר:הנזיר שמכר את הפרארי שלו, וכל שאר צאצאיו. 24. משחק:שולה.סתם כי אני גרועה בזה.
25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט : 27. מקצוע בבית ספר:מתמטיקה. 28. מקום בילוי:קריון. 29. תוכנית טלויזיה:ממעמקים. 30. תחנת רדיו.:אין. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-לא.אני לרוב אומרת שטויות.(יש הוכחות קשות אצל אביק.) 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן, זה חביב. 33. לנהוג בלי רישיון:נייט. 34. סמים: נו קומנט. 35. לצרוח ברחוב:דא.אחרי שצורחים עם אסתי ברחוב, תאמינו לי זה כיף. 36. להתגייס לצה"ל:בקרוב אדע. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא -__- 39. לשתות הרבה קולה:הו לא. 40. להרוג ערבים: :X 41. להתנדב: :X 42. לגנוב מגנבים: :X 43. לפטר את לימור לבנת: :X 44. לחזור בתשובה: :X 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא.למה זה מועיל? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן!!!!!!!! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:למהלא. 48. לשרוף את התעודת בגרות:נייט. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:כן
. 50. לחגור גם מאחור:ברור.
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?בורגר קינג. 53. יאס או הוט ?יאס. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? שניהם מעפנים. 55. אבטיח או מלון ?אבטיח. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז. 57. קולה או פפסי ?לא זה ולא זה . 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? :X 59. ניוטון או אינשטיין ?:X 60. לבן או שחור ? :X 61. משקפיים או עדשות ?משקפיים. 62. חיים או מוות ? :XXXXXXXXX 63. אוניברסיטה או מכללה ?:X 64. צבא או ש"ל ?:X 65. עתיד או עבר ?הווה. 66. תות או פטל ?תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>עזבו אותי, עוד אין לי רישיון. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניקית D: 70. ספר או סרט ? ספר. 71. דיסקמן או MP3 ?דיסקמן. 72. קלטת או דיסק ? שניהם. 73. תקליט או קלטת ? <> שניהם. 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ. 75. חיידקים או וירוסים ? :X 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> O.ס 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. 78. מנגו או קסטרו ? ציפי.
79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג' יקרים תחת.סלקום זה טוב. 80. לב או ראש? או.הכשלתם.לא יודעת. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? :X 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים! 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> O_O 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?O_O 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון.את הבגרות בלשון שלי עברתי
85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> לונדון.
עדיפה על שתיהן בהרבה. 86. יום או לילה? לילה. 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד, /m\ 89. טניס או כדור-עף ? O_ס 90. כלב או חתול ? חתול
פרטים כללים 1. שם:ליל. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>14.4 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>18. 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק: כלבה. 7. מספר אחים/אחיות:2 8. רישיון -יש/אין ? עוד לא. 9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית, עברית ומעט מעט רוסית. 10. התנתקות - בעד/נגד? אין דעה. דברים שאתם אוהבים 11. שיר:נכון לעכשיו?קליפה של איה כורם. 12. סרט:צ'ארלי בממלכת השוקולד. 13. ספר:חלום ליל קיץ. 14. משחק:סימס -__- 15. אתר באינטרנט:ישראבלוג. 16. פורום באינרנט :שייגעצ, ברור.