היום ב-
אנשים

../images/Emo121.gif"בנות בונות רוצות עוד עוד..."

פרטים כללים 1. שם: ג'לעד 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>31.7.90 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>16 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:חור 6. עיסוק: מחלץ ישבנים מאסלות ציבוריות ואוכל בצל בזמני הפנוי 7. מספר אחים/אחיות:יותר מקצת 8. רישיון -יש/אין? רשיון להרוג
9. באיזה שפות אתם שולטים? התחתונה והעליונה? 10. התנתקות - בעד/נגד?נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר:הרבה. בת יער
12. סרט:מבצע סבתא
13. ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה/מסטול/כמעט אבוד 14. משחק:הממכר ההוא ששלחתי ללילD: 15. אתר באינטרנט:אנערף 16. פורום באינרנט:כנ"ל 17. מקצוע בבית ספר:קצב... אתם יוצאים משם מסטולים תחת... טה טה טה טה 18. מקום בילוי:פארקD: 19. תוכנית טלויזיה:המומינים 20. תחנת רדיו. 88FM דברים שאתם שונאים 21. שיר:הרבה 22. סרט:אנערף 23. ספר:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 24. משחק:אנערף 25. אתר באינטרנט:אנערף 26. פורום באינרנט: אנערף 27. מקצוע בבית ספר:אנערף 28. מקום בילוי:אנערף 29. תוכנית טלויזיה:אנערף 30. תחנת רדיו. גלגל"צ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:עד גבול מסויים כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון:חחח מי אמר כיתות ח' ט'? אוח מה לא עשינו? 33. לנהוג בלי רישיון: למה לא?P: 34. סמים:קלים (אני בדיוק שומע את רמי מואשם
) 35. לצרוח ברחוב:חחח ע"ע שיעורים עם אהד חתוכהD: 36. להתגייס לצה"ל:תעשו מה שבא לכם 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:כןD::: 39. לשתות הרבה קולה :חלקית 40. להרוג ערבים:למה? הם חיות מחמד... לא הכי נאמנות אבל... סתם סתם אל תקחו רציניD: 41. להתנדב:תלוי למה 42. לגנוב מגנבים:נעעע 43. לפטר את לימור לבנת:דאאאא 44. לחזור בתשובה:אם בא לכם 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:למה? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: בכייף 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. מעפפןןןןןןןןן 48. לשרוף את התעודת בגרות:דאדאדאאאאאא
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:כן:) 50. לחגור גם מאחור:חחחחחחחח חובה לחדור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?לייק שיואו? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?אנעף 53. יאס או הוט ?רד הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך עונה ראשונה 55. אבטיח או מלון ?אבטייייח אני יודע זאת פתאום 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?אנערף 59. ניוטון או אינשטיין ?איינשטיין, ניוטון הבן **** גילה את כוח המשיכה... לעומתו אינשטיין גילה ש 1+1 יכול להיות 3:) 60. לבן או שחור ? לבן
61. משקפיים או עדשות ?... 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? כלום 64. צבא או ש"ל ?יש לי של חדשD: 65. עתיד או עבר ?הווה

../images/Emo121.gif"ואו, אבירי המאור הראשי

אבירי המאור האישי" 66. תות או פטל ?פטללללללל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 0:) 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> סובארו מתנחליםD: (כי הם עוצרים הכי הרבה טרמפים...) 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? אנערף 70. ספר או סרט ?ספר 71. דיסקמן או MP3 ?דיסקמן 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?הפלישה ממאדיםD:::: 75. חיידקים או וירוסים ?חיידקים.. וירוסים קשה להרוג 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> אז כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?לא זוכר מה יש שם ברעננה אבל זהD: יש להם את מלך החומוסD: 78. מנגו או קסטרו? פפפ 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק!! 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?אנערף 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ירושלים 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?אוטובוסססD: 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?שמאכטות 89. טניס או כדור-עף ?יש אצלינו הרבה אנשים בכפר שבאים ללמוד טניס והם גונחים חושילינג... אז כדור עףD:::::: 90. כלב או חתול? כלב ו-2 חתולים:] מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מצטרף אליו 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?סבתא של חבר שלי מתה מזה... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי משתין עליו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? שואל אם יש קטשופ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? סבבה 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הולך לישון 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? רץ לבית חולים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מה הקשר אין לו גרוש? שאינ אביא לו? גם ככה הוא ימות... וכאילו לי יש גרוש... ועוד להגיע לזימבבואה לראות מישהו שיעני תאום שלי ואני לא מכיר בכלל? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? לא עונה ועוד קצת עליך 101. תחביבים:הכלP: 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? באיזה מעיין נידח עם כלי נגינה וליל ואביק וטל וישי ואיפרת וישראל ואנערף 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?מוזיקה, חבר'ה, אוכל, נרות וטוסטר 104. מה ממש מעצבן אותך? אטימות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אופטימי, יודע לשים זין כשצריך, ספונטני 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. עייף מדי
נוטה להרגיש רע פיזית. לפעמים לא חושב קדימה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? הרבה דברים אבל לא משהו שקשור לבמה... 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? למרבה האבסורד לעשות מוזיקה=במה וזה
109. מה ממש חשוב לך בחיים? חברים 110. ממה אתה הכי מפחד? להיות לבד 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? איזה 5 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? קפצתי לתוך מדורהD::: 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכר כבר... ניראה לי שאני וחברים שלי דמיינו את המורים שלנו בבגדים צמודים ובגדי ים והתחשק לנו להקיא... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? הסודוקו 115. אתה אלים? כלפי טלווזיות ומחשבים שישי ואני מוצאים ברעננה... 116. אתה חכם ?לא:] 117. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> לנגן, לאכול, לישון. שנאמר: חרופ, בליסה, ופ'אנק רומני 119. אתה אוהב לטוס? לא משו 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? יש 3 שעולים לי לראש. אחד קשור באיפרת, אחד לאח שלי ואחד לפינוקיו 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? הלכתי יחף?
או שהשתנתי ברחובות רעננה+באגם+ניכנסתי למזרקה ליד האגם? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן ואין לי כוח 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? איזה 9 שקל שהולכים לקופה של ישי ושלי 125. למפגש פורום- תבוא ? אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? לטייל בחוץ:) הכי טוב 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? נוסע לצפון ולדרום ולצפון ולדרום ומטייל ומנגן ומחרבן 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניראה לי שבמקום ליד ירושלים (וואלה, אני גר באחד כזה
) 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? חלקית 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > קצר מדי

כי אף אחד לא קורא../images/Emo194.gif

1. שם
קרן 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>
9.12.88 [עוד מעט
] 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>
18 4. ארץ לידה
תימן 5. מקום מגורים נוכחי
תל אביב 6. עיסוק
תלמידה 7. מספר אחים/אחיות
2 אחים 8. רישיון -יש/אין ?
במהלכים 9. באיזה שפות אתם שולטים ?
עיברית אנגלית קצת ספרדים
10. התנתקות - בעד/נגד?
בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר
קשה מידי =\ 12. סרט
תעביר את זה האלה, פורסט גאמפ , מלך האריות 13. ספר
קשה מידי 14. משחק
טאקי 15. אתר באינטרנט
לא יודעת 16. פורום באינרנט
וואלה לא יודעת 17. מקצוע בבית ספר
ספרות 18. מקום בילוי
אצל חברה =] 19. תוכנית טלויזיה
פוקימון! 20. תחנת רדיו.
לא יודעת דברים שאתם שונאים 21. שיר
"אש בליבי בוערת אשששששששש" 22. סרט
ג'ימס בונד- למות ביום אחר 23. ספר
לא יודעת 24. משחק
כל המשחקי קלפים למינהם כי אני לא יודעת איך לשחק וגם מישחקי חשיבה כי אני די מפגרת 25. אתר באינטרנט
לא יודעת 26. פורום באינרנט
הייד פארק 27. מקצוע בבית ספר
מתמטיקה 28. מקום בילוי
בגינה |: 29. תוכנית טלויזיה
תוכניות עם חיים הכט 30. תחנת רדיו.
ליודעת כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
כןכן! זה כיף 32. לעבוד על אנשים בטלפון
כן
חחחחחחחחחח 33. לנהוג בלי רישיון
אממ לא 34. סמים
סבבה.. אבל רק קלים יותר מזה.. |: 35. לצרוח ברחוב
לא 36. להתגייס לצה"ל
כן כמובן!
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
כןXDD 39. לשתות הרבה קולה
חח לא זה מגעיל והורס ת'שיניים 40. להרוג ערבים
לא |: 41. להתנדב
כן 42. לגנוב מגנבים
אולי 43. לפטר את לימור לבנת
כן 44. לחזור בתשובה
לא!!!! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
די מטומטם =\ 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי
לא 48. לשרוף את התעודת בגרות
לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
לא האמגלעדאיפרתהאמ*
50. לחגור גם מאחור
כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?
אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?
אף אחד!!!!!! 53. יאס או הוט ?
רק הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?
רצים לדירה
55. אבטיח או מלון ?
אףאחד 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>
תפוז 57. קולה או פפסי ?
אףאחד 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?
אף אחד 59. ניוטון או אינשטיין ?
אינשטיין 60. לבן או שחור ?
שחור
61. משקפיים או עדשות ?
עדשות 62. חיים או מוות ?
חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?
אונ' 64. צבא או ש"ל ?
צבא ברור 65. עתיד או עבר ?
עתיד 66. תות או פטל ?
תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?
3 יח"ל שליטה!
68. רכב- יקר ו

טרה לה לה לה../images/Emo194.gif

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?
צוחקת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?
עוד יותר צוחקת
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?
צוחקת ואז נותנת עזרה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?
מתעצנת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?
לא מגיבה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
חחחחחחחחחחחחחחח הייתי מתאבד [מזה פה טלנובלה?!
] 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?
מזדיינת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?
מפיצה את זה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
מזמינה אותו לעשות עלייה 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?
כן [?] ועוד קצת עליך 101. תחביבים
אין משהו מיוחד 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?
אצל גוני [
] 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?
כל הבית 104. מה ממש מעצבן אותך ?
אנשים שעושים "ששששששש"בתחילת הסרט 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.
נחמדות אחריות אכפתיות 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.
ותרנית שומרת דברים בבטן מבליגה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?
וטרינרית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?
לאיודעת 109. מה ממש חשוב לך בחיים?
חברים 110. ממה אתה הכי מפחד ?
ג'וקים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?
לא היה לי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?
הווו 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?
כן 115. אתה אלים ?
כן 116. אתה חכם ?
חח ממש לא! 117. אתה אוהב ללמוד ?
לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>
מוזיקה חברים אלכוהול 119. אתה אוהב לטוס ?
קצת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?
לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?
לא יודעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>
לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?
כלום 125. למפגש פורום- תבוא ?
בטח 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?
כל עוד זה עם אנשים שאני אוהבת אז זה לא משנה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?
עובדת! 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?
תל אביב לבד 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?
לאאאאאאאאאא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >
מעצבן

אפרת P

New member
כוס עמק../images/Emo112.gif

פרטים כללים 1. שם: אפרת 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 20.2.92 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 14 עודמעט 15 4. ארץ לידה: שוויץ 5. מקום מגורים נוכחי: זכרון 6. עיסוק: הפצת האור בקרב בני הנוער 7. מספר אחים/אחיות: שתי אחיות ואח 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? היברו 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: הרבה 12. סרט: הייר 13. ספר: מישהו לרוץ איתו 14. משחק: משחקים במחבואים מתחבאים מהחיים אמא לא מחפשת אותנו 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט: לא ברור 17. מקצוע בבית ספר: אמנות 18. מקום בילוי: אנערף 19. תוכנית טלויזיה: נגד 20. תחנת רדיו: לא שומעת דברים שאתם שונאים: אין כאלה 21. שיר: 22. סרט: 23. ספר: 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר: 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: בעד / נגד - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! בעד מה שעושה לאנשים טוב 31. להשתכר: במידה 32. לעבוד על אנשים בטלפון: נגד 33. לנהוג בלי רישיון: קצת אבל לא יותר מדי 34. סמים: בעד קלים 35. לצרוח ברחוב: אני אוהב לשרוק ברחוב, זה לא יפה אבל זה טוב ולא אכפת לי מה אומרים האנשים ששם עוברים! מה שעושה לכם טוב :) 36. להתגייס לצה"ל: בעד 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: נגד 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: בשבועות 39. לשתות הרבה קולה: נגד 40. להרוג ערבים: 41. להתנדב: בעד 42. לגנוב מגנבים: נגד 43. לפטר את לימור לבנת: 44. לחזור בתשובה: משל"ט 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: בשביל רז - הכל
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: משל"ט 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: משל"ט 48. לשרוף את התעודת בגרות: משל"ט 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: בעד! :) 50. לחגור גם מאחור: בעד א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? משל"ט 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? אף אחד 53. יאס או הוט ? אף אחד 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ? אבטיח אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? אף אחד 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? עשות כחולות של דקל 62. חיים או מוות ? ביחד
63. אוניברסיטה או מכללה ? מה שיוצא 64. צבא או ש"ל ? מה שמתאים לכם 65. עתיד או עבר ? הווה 66. תות או פטל ? פטלטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? משל"ט 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>: כל מה שנוסע 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? מה שמתאים לכם 70. ספר או סרט ? ספר!
71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן כמובן 72. קלטת או דיסק ? שניהם 73. תקליט או קלטת ? תקליטיט
74. כדור הארץ או מאדים ? נגה 75. חיידקים או וירוסים ? ביו
יו הפסדתי תמבחן היום! 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת!!!!111 (חח מעניין מה גלעד יגיד) 78. מנגו או קסטרו ? משל"ט 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>מה שיש 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגיל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>: יהה אביגיל אנחנו מנהלות את הפורום! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? מה שרוצים 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>: תל אביב 86. יום או לילה? מה שיש 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? שניהם 89. טניס או כדור-עף ?כדורעף
90. כלב או חתול ? הכל מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אומרת לו סחטיין 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? סוגדת לו אפיים 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת ועוזרת לו לקום 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צוחקת וזורקת עליו בחזרה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת לו לא תודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מקיאה את נשמתי
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אומרת לכולם שאני אוהבת אותם והולכת להזדיין
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מרפאת את כווולם 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מאמצת אותו כפרעליו! תאום! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לסרוג לנגן לשיר להסתובב להיות 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? במרכז הארץ 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? חמישה קרוואנים מלאים באנשים
104. מה ממש מעצבן אותך ? אחותי הקטנה כשהיא עושה קולות.. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. לא בא לי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. לא בא לי 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? הו זה השתנה כל שנתיים אבל אני זוכרת טבחית וספרית ומשזיסטית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא רוצה להיות גדולה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אנשים מסויימים 110. ממה אתה הכי מפחד ? לא יודעת 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה לי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא יודעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הכי הכי? לא יודעת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? כל מיני 115. אתה אלים ? מאוד:) 116. אתה חכם ? כמו כולם 117. אתה אוהב ללמוד ? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> החיים 119. אתה אוהב לטוס ? מה טוב לנדוד אך טוב יותר לחזור 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שלא תדעו 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? נולדתי? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? שני שקלים וכמה אגורות 125. למפגש פורום- תבוא ? נראה לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? שהייה עם אנשים אהובים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? נהנת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בירושלים נראה לי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לפעמים 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > קצר מדי -מתה-

ני צן

New member
פעם ראשונה....

1. שם- ניצן 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 15.04.93 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 14 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- זכרון יעקב 6. עיסוק- אמממ...לישון? 7. מספר אחים/אחיות- 2 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית ועברית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר משקאות חריפים,זמן של עברי לידר 12. סרט שודדי הקאריביים 13. ספר נערת החלום האמריקאי 14. משחק אין 15. אתר באינטרנט אין מסויים 16. פורום באינרנט שייגעצ, עברי לידר 17. מקצוע בבית ספר כן בטח 18. מקום בילוי אני גרה בחור, אז כנראה במושבה 19. תוכנית טלויזיה כל ערוץ ביפ 20. תחנת רדיו. גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר שירים מזרחיים (אתם לא רוצים לדעת למה) 22. סרט מבצע סבתא. אני לא מבינה למה כולם אוהבים אותו! 23. ספר לא יודעת 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר הכל, במיוחד לשון (עירית זורו
) 28. מקום בילוי לא שונאת 29. תוכנית טלויזיה כל הדברים הייפנים המוזרים 30. תחנת רדיו. אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר- לא ניסיתי כל כך.... 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן! 33. לנהוג בלי רישיון לא.. 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב לפעמים... 36. להתגייס לצה"ל כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון מצחיק אבל לא 39. לשתות הרבה קולה איכססס 40. להרוג ערבים לא 41. להתנדב כן 42. לגנוב מגנבים אההה לא 43. לפטר את לימור לבנת לא אכפת לי 44. לחזור בתשובה לאאא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד כן הלוואי 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. אפשר 48. לשרוף את התעודת בגרות לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אפחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מה? 59. ניוטון או אינשטיין ? לא יודעת 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה..נראה לי 64. צבא או ש"ל ? מה זה ש"ל 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> עדיין את הראשון 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לא יודעת 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3? זה לא נותן לי לכתוב באנגלית! אמ פי 3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת? 74. כדור הארץ או מאדים ? הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? יש הבדל? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? מנגווו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> גם אני אגיד אורנג' 80. לב או ראש? לב נראה לי 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> לא מכירה עדיין... 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןן 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אז הייתי צוחקת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אז הייתי בורחת משם 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אין לי מושג 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? אז הייתי מתעצבנת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אז יאמי 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אז זה היה מוזר 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אז הייתי מסיימת את השאלון 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אז מפתחים את זה..... 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אז זה היה עצוב 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אז לא הייתי עושה אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים צילום, לישון, טלוויזיה, הנוער העובד והלומד (ווהו) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בקן 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? טלוויזיה, שמיכה, מישהו, מאוורר ומנגל 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים בוגדניים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. לא יודעת 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. לא יודעת 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? האמת? תמיד הייתי עצלנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודעת 109. מה ממש חשוב לך בחיים? החברים שלי 110. ממה אתה הכי מפחד ? ממפלצות! 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא יודעת 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? עד כמה שזה נשמע מטומטם- רכבת הרים אבל זה נורא מפחיד אותי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? הלכתי עם חברות שלי לקן ופתאום עצר מישהו שנהג במשאית, צחק צחוק מטורף ונסע 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אממ לא יודעת...כל העיתון 115. אתה אלים ? לפעמים 116. אתה חכם ? נראה לי 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> כל מיני 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? חלמתי שאני גוזרת את השיער שלי בבצפר ואז חברים שלי רוקדים ריקודים מוזרים 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן אבל אין לי מושג איפה זה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? בערך 300 125. למפגש פורום- תבוא ? נראה לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? אממ כמו שאמרתי אין פה כל כך מה לעשות חוץ מלסוע לקולנוע וללכת לבית קפה במושבה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? סתם מבלה בחוץ 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בתל אביב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >
אמממ היה די כיף

../images/Emo121.gifהעיקר הוא סמוי מן העין

כך גם כאבי, אין רואים אותו. פרטים כללים 1. שם
שי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>
27.8 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>
16 4. ארץ לידה
פלסטינה 5. מקום מגורים נוכחי
איזור חיפה 6. עיסוק
תלמיד ונגן.. 7. מספר אחים/אחיות
1 8. רישיון -יש/אין ?
אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?
עברית 10. התנתקות - בעד/נגד?
בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר
יש הרבה, אבל בגלל שאני שומע אותו עכשיו- מיתר/אביתר בנאי
12. סרט
יורו טריפ 13. ספר
"התמימים"/הרלן קןבן 14. משחק
שש בש 15. אתר באינטרנט
תפוז 16. פורום באינרנט
היהודים 17. מקצוע בבית ספר
תיאוריה וסולפז'
טוב סולפז' פחות.. אבל תיאוריה!! (במוסיקה.. לא נהיגה!
) 18. מקום בילוי
ממ הופעות<?> 19. תוכנית טלויזיה
לא יודע 20. תחנת רדיו.
כנ"ל דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
32. לעבוד על אנשים בטלפון
33. לנהוג בלי רישיון
תלוי על מה.. 34. סמים
35. לצרוח ברחוב
36. להתגייס לצה"ל
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה
40. להרוג ערבים
41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת
היא כבר לא שרת החינוך.. אז מה זה משנה? 44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
מממ כן אבל לגזור קודם את הציון במוסיקה
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
תלוי עם מי:p 50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?
מקדונלדס 53. יאס או הוט ?
הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?
לא יודע 55. אבטיח או מלון ?
אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>
תפוז 57. קולה או פפסי ?
קוקה קולה או פפסי, אם כבר.. גם פפסי זה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?
ג'ון גרישהם 59. ניוטון או אינשטיין ?
שיהיה להם בכיף 60. לבן או שחור ?
לבן 61. משקפיים או עדשות ?
משקפיים 62. חיים או מוות ?
חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?
לאיודע 64. צבא או ש"ל ?
צבא 65. עתיד או עבר ?
הווה 66. תות או פטל ?
פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?
3.. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>
מן הסתם שיקר וחדש.. שיגנבו.. אם יהיה לי כסף לקנות רכב מנהלים חדש יהיה לי גם ביטוח וכסף לקנות אחד אחר
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?
לוחם! אבל אני לא אוכל להיות לוחם.. 70. ספר או סרט ?
ספר 71. דיסקמן או MP3 ?
iPod 72. קלטת או דיסק ?
דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>
תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?
סיימ שיט 75. חיידקים או וירוסים ?
אנאערף 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>
כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?
צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ?
קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>
פלאפון 80. לב או ראש?
חחח מה? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?
כלבוטק |בום||בום| על השולחן
82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?
לא יודע 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>חחח מאיזה פורום לקחת את זה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?
חחחחחחח 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?
לעשות את הבגרות בלשון וללכת לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>
אמסטרדם 86. יום או לילה?
לילה 87. רכבת או אוטובוס?
רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?
רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ?
טניס שולחן 90. כלב או חתול ?
כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?
אומר לו שלום 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?
מברך אותו לשלום 9

../images/Emo121.gifחלק שני

ועוד קצת עליך 101. תחביבים
לנגן, להאזין למוסיקה, להיות עם אדוה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות?
בחוף ים לא מאוכלס 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?
האמיליו בוגרט <גיטרה קלאסית>, אדוה, פסנתר אקוסטי, דף ועט, מוזה 104. מה ממש מעצבן אותך ?
אדישות, שלא אומרים דברים.. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.
מממ קשוב, רגיש, אכפתי<?> 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.
רגיש, פגיע, אובססי 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?
לא יודע 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?
אין לי שמץ 109. מה ממש חשוב לך בחיים?
מוסיקה ואדוה 110. ממה אתה הכי מפחד ?
מהלא נודע <אגב, בגלל זה הרבה אנשים מפחדים מהחושך.. כי אתה לא יודע מה נמצא לפניך מצדדיך וכו'.. אתה לא יודע מתי תתקל במשהו ומתי תגיע למקום מסוים> 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?
הנוכחי.. טוב הוא גם הראשון 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?
ממ 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?
ממ 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך?
115. אתה אלים ?
לא 116. אתה חכם ?
יש לי תפיסה מהירה
117. אתה אוהב ללמוד ?
תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>
מוסיקה ואדוה 119. אתה אוהב לטוס ?
לא משהו 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?
אני לא ממש זוכר חלומות, אבל משהו עם זה שבננות רדפו אחרי.. ונפלתי וכשפגעתי בקרקע בחלום וכביכול מתתי בדיוק נפלתי מהמיטה ופגעתי ברצפה.. הותעוררתי בפאניקה מטורפת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?
"רק דגים מתים שוחים עם הזרם" 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?
ממ |123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>
כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?
60.2 ש"ח ו2 דולר 125. למפגש פורום- תבוא ?
כנראה 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?
הופעות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?
תגדירו ריקה..? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?
פה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?
תלוי אם הם מעניינים, זה למשל ממש לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > |בלופ|

galush29

New member
נצל"ש

זה ממש דחוף לי. אני יודעת שיש ביום שני משו של שייגעצ בקניון מלחה.אני לא יודעת אם זה מפגש מעריצים או הופעה..מישהו יודע? -סורי-

olly v

New member
אז יש גם בחיפה וגם במלחה? לא הבנתי.

מצטערת שלא הזדהיתי , נכנסתי לפורום רק לבדוק ת'עניין במלחה..וראיתי ת'שרשור תודה מראש

למעלה