מראה זאת בוודאות. זה קרוה הרבה ובבקרים.הבוקר שלהם מאוחר. ליד העישונים. מעבירים כמה מלים והיא רק אוכלת אותו במבטים שלה. כאן זה כמה רגעים.והכי הרבה זה בלילות. . הוא עם קרן והיא עם מבט שולף של מאוהבת. איך אם רוצים רואים הכול. למה היא מפרגנת לו ולמה היא כול הזמן מנסה את השיחה.גם על דבר הכי פשוט. והתשובה בשאלה. היא כאן במסר שלך. שהיא אומרת לגב. . שאילתה. אני לא מצליחה להבין מה יש בינהם זה בינכם. האם זו אסטרטגיה. שזה גם עושה לה טוב.. ליהי גם מקרן מקנה. לא היא הראשונה שעשתה מהומה בלילה שגב וקרן עזבו. עתשה לו סרט במוח הפשוש .לבן הכוונה מוח של פשוש נדה שם. אולי בחשון עסק- כן ות..... מעבר סבון מקולקל הטומטום הזה גם בתור סבון לא שווה סבון זול. אז ליהי כאב לה שגב חסר ליהי כאב לה שגב וקרן הם שזכו.. ועל זה עשתה דיון שלם פעמיים. בלילה שעזבו והלילה שחזרו. עד שקרן העמדה אותה במקום כנ"ל בן.להסביר לה. הכוח שיש לרוק מס 1 או 2 זה לא כמו לבן. כאן הקניאה. וכמובן יש לה הרבה לגב. זה סוג של אהבה אפלטונית. אתה חזק תעלה על זה? כך הם הדברים. . נכון הצחוק שבן הרבה מפריע בכלל מפריע להחחחחחח דבק מגע נוזלי . לילה טוב
. אם יהיה משהו מעניין אני אחזור. תהנה עם הכתיבה היפה שלך.
אבל זאת בעיה שלה שהיא מוכנה תמיד להיות אופציה ב' כל מה שהיא עושה משדר ברירת מחדל אני דווקא לא חושב שהיא בעניין של גב היא היתה בהתחלה.. עכשיו פחות.. מה שמפריע לה זה לא קנאה בגב, אלא התחושה שגב וקרן כזוג יותר מלהיבים את הקהל מאשר הזוגיות האפורה שלה עם בן. היא הרי התחברה לבן בשביל אהדת הקהל, והיא לא מבינה למה לה זה לא הצליח, ולקרן כן. לילה טוב גם לך
אני רק מקווה שיפטרו את המפיק והבמאי והמלהק וכל מי שאחראי על הכישלון הזה. לגמרי. שיקח את זה מישהו מוכשר שיודע לעשות מטעמים מהתכנית. ואפשר. יש פוטנציאל אדיר