משדר!!!!!!

anonimit75

New member
איך הייתם בטוחים כל כך לעזאזל ?

אני חשבתי שגב ידיח את אתי...בגלל שהיא חזקה יחסית... איזה מבאס חחחח

anonimit75

New member
לא.. מספר הלייקים בפייס בוק...זה גם מדד

חוץ מזה, היא בהחלט עושה הרבה רעש וצלצולים ומייצרת דרהאמות מכולם... לדעתי מבין ה-3 שהיו מועמדות להדחה היא בהחלט הכי חזקה

KEEK

Member
יש לקרן חברה חכמה ../images/Emo2.gif

אומרת לגב שהיא לא מצליחה להבין מה יש בינהם - "אני לא רוצה להשתמש במילה אסטרטגיה"

חברה של קרן וקרן הן לא נשים אלא הם גברים

גברים חכמים ומסוקסים איינשטיינים

izmeral1

New member
תעבור על כול הישבות שלה לידו.וליד קרן. ההפקה

מראה זאת בוודאות. זה קרוה הרבה ובבקרים.הבוקר שלהם מאוחר. ליד העישונים. מעבירים כמה מלים והיא רק אוכלת אותו במבטים שלה. כאן זה כמה רגעים.והכי הרבה זה בלילות. . הוא עם קרן והיא עם מבט שולף של מאוהבת. איך אם רוצים רואים הכול. למה היא מפרגנת לו ולמה היא כול הזמן מנסה את השיחה.גם על דבר הכי פשוט. והתשובה בשאלה. היא כאן במסר שלך. שהיא אומרת לגב. . שאילתה. אני לא מצליחה להבין מה יש בינהם זה בינכם. האם זו אסטרטגיה. שזה גם עושה לה טוב.. ליהי גם מקרן מקנה. לא היא הראשונה שעשתה מהומה בלילה שגב וקרן עזבו. עתשה לו סרט במוח הפשוש .לבן הכוונה מוח של פשוש נדה שם. אולי בחשון עסק- כן ות..... מעבר סבון מקולקל הטומטום הזה גם בתור סבון לא שווה סבון זול. אז ליהי כאב לה שגב חסר ליהי כאב לה שגב וקרן הם שזכו.. ועל זה עשתה דיון שלם פעמיים. בלילה שעזבו והלילה שחזרו. עד שקרן העמדה אותה במקום כנ"ל בן.להסביר לה. הכוח שיש לרוק מס 1 או 2 זה לא כמו לבן. כאן הקניאה. וכמובן יש לה הרבה לגב. זה סוג של אהבה אפלטונית. אתה חזק תעלה על זה? כך הם הדברים. . נכון הצחוק שבן הרבה מפריע בכלל מפריע להחחחחחח דבק מגע נוזלי . לילה טוב
. אם יהיה משהו מעניין אני אחזור. תהנה עם הכתיבה היפה שלך.

KEEK

Member
אין לי ספק שליהי מקנאה בקרן

אבל זאת בעיה שלה שהיא מוכנה תמיד להיות אופציה ב' כל מה שהיא עושה משדר ברירת מחדל אני דווקא לא חושב שהיא בעניין של גב היא היתה בהתחלה.. עכשיו פחות.. מה שמפריע לה זה לא קנאה בגב, אלא התחושה שגב וקרן כזוג יותר מלהיבים את הקהל מאשר הזוגיות האפורה שלה עם בן. היא הרי התחברה לבן בשביל אהדת הקהל, והיא לא מבינה למה לה זה לא הצליח, ולקרן כן. לילה טוב גם לך

anonimit75

New member
לא מבינה מה מפתיע אותך כ"כ...

קרן חכמה ויפה, אין שום סיבה שחברותיה לא יהיו דומות לה.... חוץ מזה, החברה אמרה מה שכולם חשבו...

meytula

New member
הולכים להיכנס בדיאל הפרק

הם רוצים עוד יותר לחזק את מעמדה של קרן

יותר ממה שעשו עד עתה? אפשרי??../images/Emo4.gif

אני רק מקווה שיפטרו את המפיק והבמאי והמלהק וכל מי שאחראי על הכישלון הזה. לגמרי. שיקח את זה מישהו מוכשר שיודע לעשות מטעמים מהתכנית. ואפשר. יש פוטנציאל אדיר

meytula

New member
נראה לי שהרבה יותר

כנראה אורטל הובילה ולא קרן בתוכנית האחרונה והם רוצים לחזק עוד יותר את קרן .

למעלה