בשיחות שלו עם איתן למשל מתגלה גבר אחר לגמרי,בעל ידע רב בהרבה תחומים . זה רק מול קרן הוא מרשה לעצמו להתנג כמו ערס, כי היא מאפשרת לחרא שבו לצוף ובסוף אומרת "יאאמי, טעים".
לא שופטת אותו, את שנות התיכון הוא עשה בביבים של רמלה וקנה מנות....זו גם טעות נפוצה בקרב אנשים רבים. לא מתחברת לבן אדם שהוא מציג, ההשפלות , הדיבור המלוכלך, האלימות המילולית והפיזית המרומזת והפחות מרומזת, כל אלו, פשוט לא עושים לי את זה.
מפגר, אותם שיניים בולטות, אותו טימטום ילדותי. והחברה של קרן, עשתה אותה כל כך קטנה, שלחה אותה לפינה כדי שתדבר עם גב, איזה שטויות. תחנכי את קרן ולא את גב. אבל הוא מיד השתנה והופך להיות גבר מאוהב, במיליון
כתבתי ושאל יסלח לי הרבה. לא רוצה לעלות תמונה כי זה מכוער . אבל כתבתי שיש לליהי קצת דמיון לבן של שר הזמרת . בן עם הרבה עיות שנולד ללא פנים שלא נדע זה מום. וזה כמובן בסרט לא במציאות. פשוט מצאתי קצת דמיון לליהי. והבן. המיועד? בסרט. שם הסרט הוא המסכה. אם את רוצה תחפשי....... ותראי. את התמונות. זה סרט נוגיע ללב. הייבט.שלו. וגם קשה לצפייה. אבל יש תמונות. . גם העניים של ליהי לא יפות חוץ מהצבע. היום יש כוח גם לעדשות. אז אפשרי להבליט הכול? לליהי כן יש צבע עעיים יפה. הכחול .עם מעט אפור.. אבל עניים צמודות כמו אצל אלין . שההשתתפה באח הגדול. עונה לפני........... וזה קשה כי גם העניים לא עם מראה מושך. גם הפה וגם אורך הפנים. השער הרבה עוזר לה. להיראות נאה קצת. לא סתם קיבלה מחמאה מקיסוס הטרלללה.......ובן הריר נזללללללללללללללללללללו פחחחחח רק הוא יהיה בחוץ הוא יבין למה לא מתנשת איתו עם הלשון.כי יש מלה שטלים. אולי עוד שנה הם מחזקים????????? חחחחחחחחחח אז קצת מוזרה הבחורה הזו. גם הגוף נאה ולא יותר. ערב טוב לך לכולם
עכשיו אני הלוכת לאכול. כך בשקט. מאוהבת בסידרה משהו צופה בך. וכול השאר היום??? סבון כמו הסבון של גב וקרן. אופרת הסבון בגרוש. שמעת על המקסיקנים וגם בארגנתינה. כמה הם משלמים . לשחקנים לא חזקים. מעט מאוד.
מה היה כל כך חשוב לתת לזה זמן מסך? בגלל שהם היללו את קרן? ואז להראות מה אמרו במיוחד אורן אל דניאל? ההפקה הזו עם עריכה מגמתית לא עובדת על אף אחד ושהיו מראים בדו שיח מה באמת קרה שם שום דיבורים בין גב וקרן