משדר!!!!!!

KEEK

Member
"סנד יור לאב מיי דארלינג, סנד יור לאב" ../images/Emo6.gif

גם שירים היא מעוותת

אני צריכה משהו נגד בחילה...דחוף.

כל מה שגב היה צריך זה את החברה של קרן שתסביר לו שבחוץ הזוגיות שלהם נראית רע, כדי שהוא יתרגל ליופיה המהמם .

גב דוחה אותי ברמות....

לא יאומן כמה אופי יכול להשפיע על מראה חיצוני. הוא נראה כל כך דוחה פתאום...

יש בו שני צדדים, הוא בחור מאוד אנטיליגנט

בשיחות שלו עם איתן למשל מתגלה גבר אחר לגמרי,בעל ידע רב בהרבה תחומים . זה רק מול קרן הוא מרשה לעצמו להתנג כמו ערס, כי היא מאפשרת לחרא שבו לצוף ובסוף אומרת "יאאמי, טעים".

עזבי. הוא משחק משחק.

ומה שיוצא ממנו מכוער. זה העניין. להיות עם אחד ככה ועם אחרת ככה. זה דוחה בעיניי. לגמרי.

adiyon2

New member
אינטיליגנט אינטיליגנט, אבל עברית תיקנית הוא

לא יודע. מתי משתמשים בשתיים או בשניים.

אבל הוא מכיר את הקולנוע הפיני ../images/Emo3.gif

לא שופטת אותו, את שנות התיכון הוא עשה בביבים של רמלה וקנה מנות....זו גם טעות נפוצה בקרב אנשים רבים. לא מתחברת לבן אדם שהוא מציג, ההשפלות , הדיבור המלוכלך, האלימות המילולית והפיזית המרומזת והפחות מרומזת, כל אלו, פשוט לא עושים לי את זה.

adiyon2

New member
אבל הוא אינטיליגנט כי הוא יודע לדקלם

ערי בירה. אולי אינטיליגנט עפ"י הספר, אבל באינטיליגנציה ריגשית מקבל 0, בלהיות בנאדם הוא 0. הוא אפס אחד גדול. בושה בושה.

אני בכלל לא מסנגרת עליו, הוא לא כס התה שלי

יש לו ידע כללי, לא רק ערי בירה אבל לא בתחומים שבאמת חשובים, שם הוא נכה.

talibatata

New member
קשה לי לראות את איך ההפקה, בצורה ברוטלית

דוחפת לנו את קרן, זה ממש אבל ממש מוגזם, הגזמה פראית כזאת עוד לא היתה בשום תוכנית ריאליטי.

מתוקי מתוקה, מתוק

מתוקימתוקימתוקימתוקי מתוקימתוקימתוקימתוקי מתוקימתוקימתוקימתוקי

adiyon2

New member
איך החברה של ליהיא דומה לה, אותו דיבור

מפגר, אותם שיניים בולטות, אותו טימטום ילדותי. והחברה של קרן, עשתה אותה כל כך קטנה, שלחה אותה לפינה כדי שתדבר עם גב, איזה שטויות. תחנכי את קרן ולא את גב. אבל הוא מיד השתנה והופך להיות גבר מאוהב, במיליון

אחת הבעיות עם חברות. לא מסוגלות לומר את האמת

מתחנפות ומעלות לך את האגו גם כשאת הופכת להיות שטיח. וחבל. כמובן שלא כולן ככה אבל בעיקר אלה שלא מסוגלות להעביר ביקורת על החברה שלהן.

izmeral1

New member
ADIYON2 ערב טוב חמודה.....

כתבתי ושאל יסלח לי הרבה. לא רוצה לעלות תמונה כי זה מכוער . אבל כתבתי שיש לליהי קצת דמיון לבן של שר הזמרת . בן עם הרבה עיות שנולד ללא פנים שלא נדע זה מום. וזה כמובן בסרט לא במציאות. פשוט מצאתי קצת דמיון לליהי. והבן. המיועד? בסרט. שם הסרט הוא המסכה. אם את רוצה תחפשי....... ותראי. את התמונות. זה סרט נוגיע ללב. הייבט.שלו. וגם קשה לצפייה. אבל יש תמונות. . גם העניים של ליהי לא יפות חוץ מהצבע. היום יש כוח גם לעדשות. אז אפשרי להבליט הכול? לליהי כן יש צבע עעיים יפה. הכחול .עם מעט אפור.. אבל עניים צמודות כמו אצל אלין . שההשתתפה באח הגדול. עונה לפני........... וזה קשה כי גם העניים לא עם מראה מושך. גם הפה וגם אורך הפנים. השער הרבה עוזר לה. להיראות נאה קצת. לא סתם קיבלה מחמאה מקיסוס הטרלללה.......ובן הריר נזללללללללללללללללללללו פחחחחח רק הוא יהיה בחוץ הוא יבין למה לא מתנשת איתו עם הלשון.כי יש מלה שטלים. אולי עוד שנה הם מחזקים????????? חחחחחחחחחח אז קצת מוזרה הבחורה הזו. גם הגוף נאה ולא יותר. ערב טוב לך לכולם
עכשיו אני הלוכת לאכול. כך בשקט. מאוהבת בסידרה משהו צופה בך. וכול השאר היום??? סבון כמו הסבון של גב וקרן. אופרת הסבון בגרוש. שמעת על המקסיקנים וגם בארגנתינה. כמה הם משלמים . לשחקנים לא חזקים. מעט מאוד.

goodpink

New member
למה היה צריך להראות מה יוני ובן חושבים על קרן

מה היה כל כך חשוב לתת לזה זמן מסך? בגלל שהם היללו את קרן? ואז להראות מה אמרו במיוחד אורן אל דניאל? ההפקה הזו עם עריכה מגמתית לא עובדת על אף אחד ושהיו מראים בדו שיח מה באמת קרה שם שום דיבורים בין גב וקרן

adiyon2

New member
קרן וגב הקריאו את המכתבים שכתבו וזה

מביך ומגעיל. עינים בצבע ג'וק.

תקשיבו - אני לא ממעריצי אורטל - אבל

מגיע לה מישהו יותר טוב מאורן. איזה יבששששש, שיפוטי, עצור, לא מסוגל להביא רגשות. יאללה תתקדם

למעלה