משדר!!!!!!

goodpink

New member
אורטל נראית מדהים בקליפ של אגו

פעם ראשונה שראיתי את זה היא נראית שם מדהים למה בקהל היה רק את קרן שחיפשו בתגובות רק את קרן אפילו בזה נותנים לה זמן מסך הם ערכו את כל החלק הזה גרוע ביותר.
 

goodpink

New member
רגע זה היה בגלל הנשיקה עם איתן? כי הוא התחיל

לדבר וסיפר שהוידאו הפריע לו....ואז אורטל אמרה אם הוא יכול להתמודד עם הקליפ של אגו לקאת סוף השיחה ששודרה והוא אמר שזה בכלל לא קשור אז למה הוא התכוון שהפריע לו הנשיקה עם איתן? בגלל זה הוא כועס על איתן ומוציא גועל?
 
מאותו יום הוא התמלא ויום אחרי זה פנה לדניאל

ואמר לה שהיא אובססיבית לאיתן ושזה מוריד לו ממנה. בלילה הוא כבר אמר שמפריעה לו הזוגיות שלהם היום הוא כבר אמר שמפריעה לו הזוגיות של כל הבית. וגם שהוא רוצה שאיתן יהיה איתם ולא עם דניאל. (הוא אמר שמספיק לדניאל ואיתן שעתיים ביום להיות יחד חחחח) ברור שזה הפריע לו, ברור שמפריע לו שאורטל התנשקה עם איתן והוא ה'סקנד' צ'וייס' שלה. מפריע לו שהיא כאילו ביישנית ואילו בקליפ היא חצי עירומה. איזה גבר עם אגו לא היה מפריע לו?
 

דידי 9

New member
איתן,מנסה לשכנע את אורן להעיףא ת אורטל!אורן א

אמר לו-תפסיק לדבר איתי על זה! גם ככה קשה לי! זכותו של אורן לכעוס, הוא לא עבד של העריץ אורבך, והוא צודק בכל מילה והתנהגות שהוא מתנהג!
 
למעלה