יום ראשון ירוק

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוה! עוד אחת שקמה ב-6!!!XDDDDD

גם אני ילדת-הסעות-לבית-ספר-שקמה-בשעה-6-בבוקר. XDD

דנושש XD

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח
כ"כ הצחיק אותי שביקשת מחברה שלך לשאול את השאלה
יו איזה באסה...לקום ב-6.... רק בטיולים שנתיים אני קמה ב-6 XD

../images/Emo24.gifתודה על ההזדהות...באמת קשה !!../images/Emo7.gif

והמורה שלי להיסטוריה כל הזמן צוחק עליי ועל חברה שלי (כן..זאת שאמרתי לה לשאול את השאלה..) שאנחנו הולכות לישון מאוחר ורק עושות מסיבות ובלאגנים...והוא אומר לנו ללכת לישון ב-8 XDDDD פ'חח..לישון ב-8...טוב אולי? לאאאאאאאאאא XDDDD

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif לא קשורה אבל ..

את תמנייה ??!?! טוב לדעת [: גם אני ! כאילו אני חצי .. אבל חצי שלם !! לא רבע ולא שליש ! DDDD: איזה לא קשורה יצאתי נכון ?!

XDD כן.כנסי-משפט מצחיק שכתבתי פה~סתם כי באלי~

אני די חופרת על זה כמעט כל הודעה שלי פה אני תוקעת איזו שהיא בדיחה או משהו שקרה ושקשור לתמנים...XDD סתם למשל היום אני וחברה שלי נכנסנו לכיתה והמקום היחיד שהיה פנוי היה מאחורה המקום הכי מסריח אז סתם אמרתי "תמיד דופקים את השחורים...אפילו במילקי אנחנו למטה" XDDDDDDD אותי ואת הכיתה זה הצחיק...לא יודעת מה איתך..אבל אני חפרתי !!!!!!! XDD

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif DDD: חחחחח תמיד אומרים את זה

שדופקים את השחורים וזה D: אצלנו בכיתה יורדים ספציפית על התימנים זה קצת מפגר O= כאילו יש לנו מישהי תמנייה שלמה עוד ילד שאין לי מושג מאיפה הוא הקריץ תמניות ואני .. אבל נראלי אף אחד לא יודע שאני תמנייה אז הם יורדים רק על שניהם XDDD

XDD גם עליי תמיד אבל תמיד יורדים !!

במיוחד המורה שלי להסטוריה "בואי תרקדי לנו...תלמדי אותנו צעד תימני" "תתחתני עם תימני מראש העין שהוא נמוך?" (אני נמוכה) "יש מאפיה של תימנים?" ועוד שטויות כאלו...והוא תמיד קורץ לי...משום מה... ותמיד אבל תמיד כ-ל המורים שהם מגיעים לשם שלי (שהם מקריאים שמות) הם שואלים "צברי?!?!" XDD זה הכי מעצבן...

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif יאיייי ^^ זה שלח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

~כאפה~ חחחח כששלחתי זה נתקע ואז לחצתי מלא פעמים וזה לא הראה לי שזה שלח אז יצאתי ועכשיו אני רואה שזה שלח ! :) חחחחח זה לא התרגשות פשוט כל כך משעמם \= עד שכל דבר קטן יגרום לי להתרגש O= XDDDDD

XDDDDDDDDDD גם לי זה קרה עכשיו !!!!!

אבל פתחתי עוד חלון ואז ראיתי שזה נשלח ~אושר~ וצודקת...משעמם !!!

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif הוא מתנהג ממש מוזר !

הוא כאילו נתקע בשליחה ואז אני מנסה ללחוץ כמה פעמים ושאני רואה שזה נתקע אני לוחצת "הקודם" זה מחזיר אותי לפורום ואני רואה שההודעה נשלחה ! איזה ווווירד O= ובמקום שנפתח שיחה פה .. [: יש לך מסן ?

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif הוא מתנהג ממש מוזר O=

נגיד עכשיו רציתי לשלוח הודעה בהגבה ועשיתי את אותו טריק XDD עם הקודם וזה .. וזה לא עבד
תפוז מתחרפן P: ובמקום לפתוח פה שיחה XDDD יש לך מסן ? [;

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif יצאתי כאפה ! זה כן שלח בסוף !!!

*מסמיקה*

נוי78

New member
אני יודעת שלא הייתי פה אבל אני רוצה לחזור :)

יום ראשון
היום התחיל בשעתיים תכשיטנות (היה מצחיק
) אחר כך שעה אנגלית-שיעור ב"שמש" -- לא הייתה ממש שמש,היה פשוט חם חח אחר כך שיעור מורשת ואז מתמטיקה (כמו שדנה [דנושש XD] אמרה למדנו על נוסחת שורשים... נראה מפחיד אבל אחרי שמבינים את הקטע זה דווקא יחסית לא קשה) ואחר כך התבטלו שעתיים ער-ב-י-ת-! =][= והשתחררנו ברבע ל-1 במקום ב-2 וחצי. בשיעור תכשיטנות הכנו מחזיקי מפתחות (ואני לא ממש הצלחתי
) דנה הכינה מחזיק מפתחות מוששלללםםםם ואני התאהבתי בו!! כל היום הייתי איתו!! לדנה יש מחלה שלכל דבר היא צריכה לתת שם... לאייפוד שלה קוראים מייק,לפלאפון מקס ג'וניור,ללבאלו ג'יימס ולמחק יגאל חחחח אז איך לא? נתנו שם גם למחזיק מפתחות המושלםםם!!! קוראים לו יורם (אני המצאתי !!!) "יורם יורם יורם הוא כזה יורם..." חחחחחחח היה יום מצחיק...
ביי ביי בינתיים :)

נוי78

New member
שכחתי את השאלה היומית ../images/Emo178.gif

אמממ ל-2 הבנים :: אחד בן
ואחד דקל לבת::: רומי חחחח--- בקשר לזה אני עדיין מתלבטת

נוי78

New member
גם את אוהבת את השם? או שגם לך יש מישהו/מישהי

אהובים בשם הזה? חחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה שם יפה../images/Emo9.gif ונזכרתי שגם אלכס../images/Emo23.gif

למעלה