שאלון לפסח!

אני בכל מקרה לא הולכת להרחיב את זה.

בכלל, הדבר היחיד שאני הולכת להרחיב בקרוב זה חור באוזן.
(כאילו, הוא צריך להיות קיים קודם, אבל עדיין P:) ווא אני רוצה כבר תיכון אבל הלימודים שם נשמעים מה זה מעיקים

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif

יותר גדול יהיו לך צלקות כשתסתמי אותה. את עם טאנל או שן?

עזבי צלקות, סתם מכוער יותר גדול P:

שן הכוונה פלאג? טאנל מתברג שחור. אבל אני רוצה שני פלאגים תואמים בהרחבה הקיימת ובעתידית, שתהיה לידה.

Super Alonit

New member
איכ. לא אוהבת סימטרי. ../images/Emo5.gif

ואני גם ממש לא אוהבת פלאגים
שן זה הכי יפה
פעם ראיתי אחת כזאת ממש ארוכה וקצת שקופה מאבן בז'ית כזאת, וואו, כמה רציתי אז 4 מ"מ... ועד שהרחבתי כבר קנו אותה אז סתמתי.

איזה סימטרי בראש שלך? P:

ההרחבה שלי באוזן ימין ואני אעשה עוד אחת לידה, יותר קטנה. של 3 מ"מ נראה לי. בשן הכוונה לדבר כזה או בסגנון הזה?

blacknwhite

New member
ואנחנו לומדים על הבת של המורה לביו'

שמנקה את חופי תל-אביב עם חברות שלה ואוסטרלים טועים. אל תשאלו

Super Alonit

New member
XDDDDDDDD

גם לנו הייתה שנה שעברה מורה שבמקום ללמד רק דיברה על עצמה
זה מבדר.

Itay Simons

New member
מת?!!!??!?!?

שעת התחלה: 22:23 שם: איתי חור בארץ: רמת גן סיטי צבע שיער: לא סגור על זה צבע עיניים: כנ"ל...כחול-ירוק צבע עור: בהיר שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! לא יודע.. צבע אהוב: לבן סגנון מוזיקה אהוב: מטאל חיה אהובה: חתול ספר אהוב: "הבושם" שיר אהוב: אוי יש הרבה בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] נמנמ יש כמה מאכל אהוב: פסטה ^^ בגד אהוב: ג'ינס תחביב : לצייר משהו שאתה אוהב בעצמך: את העיניים משהו שאתה אוהב שעושים לך: נעים בגב? צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] כתום סגנון מוזיקה שנוא: מזרחית חיה שנואה: יונים? :X ספר שנוא: לא יודע חח שיר שנוא: יש הרבה...אולי נומה נומה ייאיי...השיר הרומני המזוויע בנאדם שנוא: המורה לאזרחות מאכל שנוא: דגים בגד שנוא: נמנמ לא יודע משהו שאתה שונא לעשות: ללמוד משהו שאתה שונא בעצמך: את החוסר סבלנות XD משהו שאתה שונא שעושים לך: שמשגעים אותי שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לא יודע נו :X אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? לא אתה קורא עכשיו ספר? איזה?לא אתה מדבר עם מישהו? עם מי?צ'אט פה...כמה אנשים אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? כן. סרט/נאפיס...לא יודע עדיין יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? כן. בהכל XD אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? לא יודע.. אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 ככה!!! שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? בגרויות XD האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לא :X נעצרת? לא היית שיכור? כן היית מסומם? לא הופעת לפני קהל?לא רקדת בערום?לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] לא עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה?כן כתבת בשגיאות כתיב? בכיתה ב' התבלבלת בין שני אנשים? כן רצחת מישהו? לא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? לא יודע.. מה הכי מעצבן אותך? נודניקים מה הכי משמח אותך? אנשים שאני אוהב מה הכי גורם לך לבכות? כנ"ל...קורה מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? לדעת ששגיתי מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? לדעת שעשיתי משהו טוב איזה משפט כאן הכי עילג?כולם שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? זה סוד :p זה או זה: פסנתר או גיטרה: גיטרה צ'יפס או המבורגר: המבורגר ספר או סרט: סרט 14 או 40: [בגיל] 14 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: רבנית ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] כרית KAKI או פיפי: פיפי מפגש ב4.4 או ב5.4: לא יודע נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש :p מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש סלט עם בצל או בלי: עם 40 במתמטיקה או בלשון: מתמטיקה (אני רגיל) כאב ראש או כאב בטן: ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? נעליים. שעת סיום: 22:33

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

(נעליים ו-40 במת'
) הממ... וואי בכל מיני דברים אנחנו אותו הדבר, איזה כיף
ראה ערך חתול, פסטה, ציור, דגים ושות'.
ומה, איך עוד לא יצא לך להתנשק צרפתית?
פריק.
(לא הפסדת כלום. פוי)

למעלה