שאלון לפסח!

The Cat Woman

New member
../images/Emo127.gif ויכוח טיפשי בהחלט...

עלי לציין כי בהחלט לא התכוונתי לפגוע באף אחד, סליחה אם פגעתי... זה ממש לא אישי.

danduuu

New member
נמנמנמנמ

שעת התחלה:22:29 שם:
חור בארץ:קרית אתא צבע שיער:המ חום כהה כהה נוטה לשחור צבע עיניים:חום נוטה לשחור צבע עור:אמ לבן נוטה לחום P: שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-!ביטחון עצמי [שיהיה לי כאילו] צבע אהוב:שחור ואדום סגנון מוזיקה אהוב:מטאל ורוק חיה אהובה:טיגריס ספר אהוב:"אחת עשרה דקות" של פאולו קואלו ו"אני כריסטיאנה פ." שיר אהוב:The Calling-Wherever You Will Go בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ]אמאבא מאכל אהוב:ממ שוקולד בגד אהוב:לא'דעת תחביב :מוזיקה
משהו שאתה אוהב בעצמך:מראה חיצוני-את האף שלי, אופי-חוש הומור משהו שאתה אוהב שעושים לך:
צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ]אין סגנון מוזיקה שנוא: מזרחית ודיכאון [אח שלי הזה!!!!@#$@#$] חיה שנואה:אין, אלא אם כן חרקים נחשבים חח ספר שנוא:אין שיר שנוא:אמ יש כל מיני בנאדם שנוא:אנערף מאכל שנוא:בשר ודגים בגד שנוא: משהו שאתה שונא לעשות:לעשות משהו שמצווים עליי לעשות אותו משהו שאתה שונא בעצמך:המון דברים משהו שאתה שונא שעושים לך:כל מיני שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? ממ אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו?לא אתה קורא עכשיו ספר? איזה?לא אתה מדבר עם מישהו? עם מי?לא אתה מתכנן לצאת הערב? לאן?חחח לא יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה?אמ מגן בפסיכו, יום אחרי החופש אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה?יום הולדת
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111כי כי אני לא יכולה
שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך?בגרויות!!!!!!!! האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית?לא
נעצרת?חח לא היית שיכור?כן היית מסומם?לא הופעת לפני קהל?אמ כן רקדת בערום?חח בטח, מה אתם חושבים שאני עושה בביצפר? לומדת?
עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ]XDDD נראה לי שראיתי את הפרק הזה!!! עשית משהו והרגשת טוב עם זה?נראה לי שכן עשית משהו והרגשת רע עם זה?בטח, כמעט כל הזמן כתבת בשגיאות כתיב?אמ לא חושבת, כמעט ולא קרה לי אף פעם התבלבלת בין שני אנשים?חחח אני חושבת שכן
רצחת מישהו?
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית?הוו המון דברים מה הכי מעצבן אותך?אנשים מה הכי משמח אותך?מוזיקה מה הכי גורם לך לבכות?מוזיקה מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך?אני מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך?ידידים וחברות ואמא איזה משפט כאן הכי עילג?חחחח אין שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך?חחח לא יודעת זה או זה: פסנתר או גיטרה:פסנתר צ'יפס או המבורגר:צ'יפס [צמחונית
] ספר או סרט:אמ קשה, אבל נלך על ספר 14 או 40: [בגיל]14 אני חושבת חתונה רבנית או נשואים פתוחים:חחח מאיפה לי ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ]
KAKI או פיפי:קקה לנצחחח
כבר הזכרתי פה בעבר שאני קק-אדם
מפגש ב4.4 או ב5.4:אוף
נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ]נייטוויש
מקלון אוזניים קשיח או גמיש:חחחח מאיפה הבאת את השאלות האלו??
סלט עם בצל או בלי:בלי 40 במתמטיקה או בלשון:מה זה לשון??
כאב ראש או כאב בטן:כאב ראש, כאב בטן זה הדבר הכי מציק בעולם שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך?אותי שעת סיום:22:41 הודגש באמצעות מדגישומטיק

danduuu

New member
כן ../images/Emo3.gif

יש אדם תת-אדם וקק-אדם
חח עזבי, זה הפיגור שלי ושל חברה שלי XD

יאללהה גאמני אענה

שעת התחלה:22:56 שם: אסיה חור בארץ: צפון צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע עור: חום הכל חום שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! את האף צבע אהוב: אני אוהבת הכל. סגנון מוזיקה אהוב: מטאל. חיה אהובה: חתול. ספר אהוב: אני לא קוראת ספרים. שיר אהוב: אין מצב שאני כותבת את הכל. בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] .............בעע לא יודעת........... מאכל אהוב: לזניה. בגד אהוב: מחוכים למרות שאין לי XD תחביב : לצייר חשב ולישון LOL משהו שאתה אוהב בעצמך: הציפורן הקטנה שלי בכף רגל שמאל. משהו שאתה אוהב שעושים לך: מסאג'.? צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] אין. סגנון מוזיקה שנוא: כל מה שמיני מידיי. כל דבר שיש בו ריקוד MTV שרלילות. חיה שנואה: כלבים. ספר שנוא: ------ שיר שנוא: הרבה בנאדם שנוא: יש כמה. מאכל שנוא: שעועית לבנה. בגד שנוא: נמממממממממממממממממ........ משהו שאתה שונא לעשות: ללמוד. משהו שאתה שונא בעצמך: הכל. משהו שאתה שונא שעושים לך: נמממממממ........ שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? כן Sirenia- Nine Destinies And A Downfall אתה קורא עכשיו ספר? איזה? לא לא לא אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא לא לא אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא לא לא יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? לא אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? לראות אבודים. אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 שו??????? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? את הכל. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לא נעצרת? לא היית שיכור? לא היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? לא רקדת בערום? לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] לא ולא עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? ברורררררר מי לא התבלבלת בין שני אנשים? כן נראה לי רצחת מישהו? כן הרבה LOL שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? להתאבד. LOL סתםםםםםםם מה הכי מעצבן אותך? אנשים מסויימים. מה הכי משמח אותך? כשאני הולכת לישון. מה הכי גורם לך לבכות? שירים יפים. מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? כשאני רואה אנשים אחרים במצבים יותר קשים.עובדה. איזה משפט כאן הכי עילג? אתה. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? אני??????????? להההההההההההה וריא זה או זה: פסנתר או גיטרה: פסנתר צ'יפס או המבורגר: צ'יפס ספר או סרט: סרטטטטטטט 14 או 40: [בגיל] 14 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: חתונה מוסלמית LOL ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] !?!? KAKI או פיפי: LOLLLLLL. מפגש ב4.4 או ב5.4: X נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטויש!!!!!!!!!!!!!!!!! מקלון אוזניים קשיח או גמיש: LOLLLLL גמיש! סלט עם בצל או בלי: עם! 40 במתמטיקה או בלשון: בלשון. כאב ראש או כאב בטן: מעולם לא היה לי כאב ראש LOL יאללה ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? את העבר שלי. שעת סיום: 23:07

Transcending

New member
[I. Impasse of Thoughts][II. Betwee

hope and despair] [III. Nevermore]. שעת התחלה: 22:56 שם: אמיר חור בארץ: למה חור? מודיעין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע עור: בהיר שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! את עצמי? צבע אהוב: לבן סגנון מוזיקה אהוב: גות' חיה אהובה: חחחחחחח ספר אהוב: הממ.. רשומות רמה"ד שיר אהוב: This Velvet Glove בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] דנה. עוזר לכם? לא. יפה.. וסתם אנשים שמגיע להם למרות שאף אחד לא אוהב חזרה. בוהו מאכל אהוב: לא בגד אהוב: סווצ'ר משובץ שנראה כאילו גנבתי מפח זבל תחביב : לבהות במחשב משהו שאתה אוהב בעצמך: אני שנון... לפעמים + תנאי מסנג'ר משהו שאתה אוהב שעושים לך: חחחחח כאילו שמישה רוצה שיהיה לי טוב צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] כלום סגנון מוזיקה שנוא: לא שונא מוסיקה! וכדאי שתבינו את זה. מוסיקה היא באותה רמה, כל עוד היא לא מזוייפת, עם ליריקה זולה, נועדה רק לכסף, וכן הלאה. השאר זה טעם שמשתנה מאנשים לאנשים. חיה שנואה: WTF? ספר שנוא: >< שיר שנוא: אני שונא את נומה נומה היי... בנאדם שנוא: חחחחחח! אין מקום מאכל שנוא: זיתים, מלפפון חמוץ, שום בגד שנוא: בגדים שמראים גוף יפה של אנשים יפים ._. משהו שאתה שונא לעשות: לא יודע נו משהו שאתה שונא בעצמך: חחחחחחחח הכל משהו שאתה שונא שעושים לך: שמתנהגים אליי בצורה מפגרת, ושמתעלמים ממני, בעיקר שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? עצמי, כי אף אחד אחר לא יהיה שם בשבילי. מנסיון
אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? כן, Wasteland's Caress של טריסטאניה אתה קורא עכשיו ספר? איזה? תוך כדי? טרי' האלף האפל - גלות אתה מדבר עם מישהו? עם מי? טיקל טל וחן. אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? אל תעשו לי דווקא. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? מחר בהיסטוריה אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? להביא רוצח שכיר לעצמי אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 מה זה עולמות? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? כוסעמק@%@#%@#$@# מי זה הג'יני המעאפן הזה?!?#!? והרבה דברים. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? כן תחנקו נעצרת? חחחח כן היית שיכור? לא היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? בכיתה ו' רקדת בערום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] לא נו עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן:] עשית משהו והרגשת רע עם זה? גם כתבת בשגיאות כתיב? תמיד, אבל זאת המקלדת התבלבלת בין שני אנשים? חחח כן רצחת מישהו? ברור בגלל זה אני פה עונה על שאלון.
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? #$^@#$%@#%@#%@#$%@# לעבור את הבגרות במתמטיקה. מה הכי מעצבן אותך? שאלות ג'יני.. מה הכי משמח אותך? שאומרים לי שאוהבים אותי מה הכי גורם לך לבכות? גם זה, וגם כשאני נזכר בכל מיני דברים מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? כל מה שכתוב למעלה + העובדה שאני משקר הרבה, לאחרונה פחות. מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? כשאני פועל לפי איך שאני חושב למרות הכל איזה משפט כאן הכי עילג? תתבגרו, עילג זה כשלמישהו קשה לדבר. אלו כולה משפטים. העילגות
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? חחחחחחחח וואי הייתי יכול לנצל את זה לדבר מה זה טוב, בעיקר כי הצהרתי מקודם שאני נהנה כשאני ממש את עצמי, אבל לא, זה לא יעניין אתכם
זה או זה: פסנתר או גיטרה: WTF אני מדלג כי זה נהיה לא רציני צ'יפס או המבורגר: ..... ספר או סרט: ספר 14 או 40: [בגיל] 14 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: פתוחים ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] ............. KAKI או פיפי: ........ מפגש ב4.4 או ב5.4: לא בא גם ככה
נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש, לא מת על פאוור מקלון אוזניים קשיח או גמיש: ........ סלט עם בצל או בלי: ........ 40 במתמטיקה או בלשון: חחח בלשון כאב ראש או כאב בטן: ......... שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? אנשים שמחברים שאלונים, הו ג'יני, הפוך את כולם למומיות עם שסוחבות בקבוקי סופרדרינק כחולים שעת סיום: 13:10 הודגש באמצעות מדגישומטיק
[
]

Prophet Of God

New member
יאללה בכיף

שעת התחלה:23:37 שם:רועי חור בארץ:פתח תקווה צבע שיער:חום-שחור צבע עיניים:חום צבע עור:אמצע כזה שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! הממ, פחות מציק. צבע אהוב:כחול סגנון מוזיקה אהוב:רוק מטאל חיה אהובה:עיט ספר אהוב:אין ספציפי שיר אהוב:נורא משתנה. בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ]שירלי, דניאל, נאור, טל עידן מאכל אהוב:אין ספציפי בגד אהוב:כאלה שנוח לי בהם תחביב :מוזיקה, לחימה משולבת משהו שאתה אוהב בעצמך:טמבל משהו שאתה אוהב שעושים לך:הפתעות צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ]ירוק.. סגנון מוזיקה שנוא:אין ממש שנוא, דיכאון ומזרחית כמו רוב העולם חיה שנואה:חתול ספר שנוא:דו קרב שיר שנוא:נו שיט ברח לי השם שלו >< בנאדם שנוא:אנערף, לא שונא אפחד מאכל שנוא:חחחחחחחחחחחחחחחחח אוכל? שנוא? פחחחחח בגד שנוא:צמודים. כי אני שמן. משהו שאתה שונא לעשות:מתמטיקה. משהו שאתה שונא בעצמך:טמטום, קרציות, גוף. עיניים. משהו שאתה שונא שעושים לך:שנופלים עליי בלי סיבה שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא?הא? אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו?כה, רוק, ב-לאסטFM נגמר נירוונה משו, עברתי לוינאמפ שומע Soilwork - As We Speak אתה קורא עכשיו ספר? איזה?האמת שלא.. אתה מדבר עם מישהו? עם מי?הממ...לא.. אתה מתכנן לצאת הערב? לאן?לא יצאתי, שירלי באה לפה קודם. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה?מחר, בגרות. ספרות. פיכ אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה?לישון חחח אתה בא לעולמות? למה לא?!!! האלו254?!#%?! על מי נראלך שאתה צועק !@?% שאני לא אשבור לך איזה עצם!@#%#!% שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך?לשון ומתמטיקה האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית?כה נעצרת?לא חחח היית שיכור?נופ וברוך השם היית מסומם?הא? הופעת לפני קהל?כה רקדת בערום?לא שזכור לי... עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ]לא [אתם!] עשית משהו והרגשת טוב עם זה? בטח עשית משהו והרגשת רע עם זה?בטח כתבת בשגיאות כתיב?חחחחחחחחחחחח כה התבלבלת בין שני אנשים?כה רצחת מישהו? לא.. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית?באנג'י, ראסטות, סנואובורד, צניחה חופשית, סקי, מים, שלג, לחזור לסקייט, להיות עם הלהקה. יש הרבה. מה הכי מעצבן אותך?ההנהלה של בצפר לרוב. מה הכי משמח אותך?שירלי =) מה הכי גורם לך לבכות?הממ..יותר מדי דברים ביחד מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך?פגיעה באחרים..חוסר אונים. מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך?יכולת לשנות, מעשים טובים. איזה משפט כאן הכי עילג?זה: נשדקחלכענש'לןעאיקשךלחאישקא. שיט. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? אני לא בנאדם רע! :< זה או זה: זה. פסנתר או גיטרה:אי אפשר לבחור. צ'יפס או המבורגר:המבורגר, בשר, דה. ספר או סרט:תלוי 14 או 40: [בגיל]אנערף נו מה זה הקקה הזה באמצע הלילה חתונה רבנית או נשואים פתוחים:חתונה רבנית. חייבים מסורת ואמונה. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ]אוכס לך מפה. KAKI או פיפי:בא לי לחרבן לך באוזן. מפגש ב4.4 או ב5.4:קישט! נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ]אוי לא. אני גדלתי בפתח תקווה, נראלך שלום מפחיד אותי? מקלון אוזניים קשיח או גמיש:חבל. זה ייגמר רע. סלט עם בצל או בלי:עם. 40 במתמטיקה או בלשון:יש לי בשניהם. כאב ראש או כאב בטן:כאב בטן בראש. שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? כל מיני. יותר מדי. שעת סיום:23:47

lacrimosa girl

New member
גם אני גדלתי בפתח תקווה ../images/Emo6.gif

אחרי שגדלתי בסידני, ככה שבכלל יש לי חינוך של מאפיונרים. D:

mary06

New member
יהיי שאלון ../images/Emo22.gif

שעת התחלה:23:39 שם: מרי(אנה) חור בארץ: אשדוד צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע עור: חיוור שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! גובה צבע אהוב: כחול סגנון מוזיקה אהוב: מטאל על גווניו ורוק כבד חיה אהובה: לא יודעת..פינגווינים חמודים בטירוף ספר אהוב: מתלבטת בין "מוות על הנילוס"/אגטה כריסטי לבין "דיו חיוור"/הרלן קובן שיר אהוב: יותר מדיי בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] ליז
מאכל אהוב: מין כופתאות עם כרוב מאודה שסבתא שלי מכינה.. בגד אהוב: פיג'מה!! תחביב : ממ אין במיוחד..אסטרונומיה אבל לאחרונה אין לי כוח לזה. משהו שאתה אוהב בעצמך: ממ..יכולת התמדה משהו שאתה אוהב שעושים לך: מצחיקים אותי
צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] אבל אבל..אני שונאת ורוד ): טוב שיהיה צהוב זה גם יאק. סגנון מוזיקה שנוא: מזרחית (אם רק היה סמיילי שיורה לעצמו בראש..) חיה שנואה: דאם יתושים! דאם! ספר שנוא: חחח "ההיסטוריה של אלוהים". אחרי 3-4 פרקים פשוט ויתרתי..אררר הכותבת לא שפויה. שיר שנוא: כל דבר שלבריטני/פאריס יש קשר אליו. בנאדם שנוא: לא אזכיר את שמה. מאכל שנוא: מרק מוזר עם מלפיפונים חמוצים בתוכו
בגד שנוא: טייץ'. שונאת את זה. בשביל מה זה הומצא? סתם מבליט מה שלא צריך.. משהו שאתה שונא לעשות:לסדר ת'ארון משהו שאתה שונא בעצמך:חוסר סבלנות, לעיתים חוסר רגישות.. משהו שאתה שונא שעושים לך: מרכלים..שופטים.. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לגרום לעצמי לאהוב לבשל אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? סקיד רו! אתה קורא עכשיו ספר? איזה? למי יש זמן לספרים.."להיות אזרחים בישראל" נחשב? אתה מדבר עם מישהו? עם מי? ליז אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? מיטה יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה?בגרות מעבדה בפיזיקה
אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה?מה נחשב מיוחד? טסט 3? אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 כי זה לא הקטע שלי.. שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? בצפר ושיעורי נהיגה האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? יס נעצרת?נופ היית שיכור?נופ היית מסומם?נופ הופעת לפני קהל? יס רקדת בערום?נופ עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] נופ עשית משהו והרגשת טוב עם זה? יס עשית משהו והרגשת רע עם זה?אוה יס כתבת בשגיאות כתיב? יס התבלבלת בין שני אנשים? חיחי, זיכרון מצויין למידע, חרא זיכרון לשמות ופרצופים רצחת מישהו? נופ שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? לקבל רישיון! מה הכי מעצבן אותך? פקאצות מה הכי משמח אותך? לא יודעת..שהאנשים שאני אוהבת שמחים.. מה הכי גורם לך לבכות? דברים דפוקים בעולם (מתחילה לוותר על מהדורת החדשות) מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? התעצבנות על אנשים..במיוחד על ההורים.. מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? כשאני משמחת מישהו :) איזה משפט כאן הכי עילג? <-- זה שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? יש לי רגישות למים
אל תשאלו.. זה או זה: פסנתר או גיטרה: גיטרה צ'יפס או המבורגר: צ'פס <צמחונית> ספר או סרט: סרט <עצלנית> 14 או 40: [בגיל] 40..14 זה שלב מטומטם בהתפתחות שלנו חתונה רבנית או נשואים פתוחים: בלעכס..קשה..רבנית ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ]כרית KAKI או פיפי: פיפי מפגש ב4.4 או ב5.4: 4.4 נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייט מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש איי גאס.. סלט עם בצל או בלי: בלי 40 במתמטיקה או בלשון: לשון.. כאב ראש או כאב בטן: בטן..נמאס לי מכאבי ראש..רגע תלוי, בטן של מחזור או סתם בטן? שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? לא הגיוני שעת סיום: 00:01 בוקר טוב :)

lacrimosa girl

New member
סליחה?!

לא ראית את "מאז ולתמיד" או מה-שלא-יהיה-שמו? הבחור הצרפתי החמוד שם לובש טייץ צמודים צמודים וכמיטב המסורת גם מנפחי אשכים.

mary06

New member
לול דיברתי על טייץ` על בחורה..

מי רוצה ללבוש דבר כזה?!

Super Alonit

New member
מנפחי אשכים?../images/Emo6.gif

עם משאבה כזאת או משהו?
לא הבנתי... או שהם סתם גורמים להם להראות מנופחים? :X ~טיפשה~

למעלה