שאלון לפסח!

ליד בית אריה.

סתם, אין לי מושג. ידעת שיש כזה מקום בית אריה? אני אתמול פגשתי אנשים שגרים שם! לאחת מהם קוראים ארגמן XD או שהיא הייתה ממעלה אפריים?.. (עוד מקום מסתורי)

LadySilkworm

New member
.

שעת התחלה: 4:07 שם: שירה חור בארץ: י-ם צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק-חום צבע עור: ... שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! את הבטן S: צבע אהוב: שחור ולעיתים אפור סגנון מוזיקה אהוב: גות'יק מטאל, אופרות.. חיה אהובה: אח שלי? ספר אהוב: טולקין שיר אהוב: אין אחד ספציפי בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] קארין P: מאכל אהוב: תפו"א בגד אהוב: גרביים תחביב : צילום משהו שאתה אוהב בעצמך: למה שאלות קשות? משהו שאתה אוהב שעושים לך: אוכל צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] טוב אני לא אגיד ורוד. צהוב. סגנון מוזיקה שנוא: פופ קיטשי וראפ. חיה שנואה: ? ספר שנוא: כל החיים לפניו שיר שנוא: נו בנאדם שנוא: המחנך שלי מאכל שנוא: קישואים[לא בפשטידה] בגד שנוא: אמממ.. משהו שאתה שונא לעשות: כרגע? לחיות. S: ובכללי לצעוק. משהו שאתה שונא בעצמך: המראה שלי, החוסר ביטחון שלי. משהו שאתה שונא שעושים לך: מציקים לי. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לאהוב יותר את עצמי. זה לא שאני שונאת את עצמי לגמרי, אבל גאד. אוף. אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? כלום. אתה קורא עכשיו ספר? איזה? "חמשת האנשים שתפגוש בגן-עדן" אתה מדבר עם מישהו? עם מי? חברה מהכיתה אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? כן, ללכת לישון אצל סבתא. |: יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? בא"י אחרי פסח. אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? עבודה באומנות. אתה בא לעולמות? לא חושבת שיהיה לי זמן שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? מחויבות אישית. הילדים שם לא סובלים אותי. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לאץ נעצרת? לא היית שיכור? לא היית מסומם? לא. הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] WTF? עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? כן התבלבלת בין שני אנשים? כן רצחת מישהו? לא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית?להיות בהופעה בחו"ל. מה הכי מעצבן אותך? אי צדק. אגואיזם. החברה. פוליטיקאים. מה הכי משמח אותך? דברים מצחיקים בעיקר. מה הכי גורם לך לבכות? כרגע הכל, אבל בכללי גם סרטים יכולים לגרום לי לבכות. מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? המראה שלי. האופי שלי. מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? כשאני מצליחה במשהו. איזה משפט כאן הכי עילג? ?! שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? זה או זה: פסנתר או גיטרה: both צ'יפס או המבורגר: צ'יפס ספר או סרט: נו... ספר. וגם סרט. תלוי איזה. 14 או 40: [בגיל] 24. חתונה רבנית או נשואים פתוחים: לאיודעת ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] S: KAKI או פיפי: S: מפגש ב4.4 או ב5.4: לא יודעת נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש סלט עם בצל או בלי: בלי 40 במתמטיקה או בלשון: באף אחד :((( כאב ראש או כאב בטן: כאב ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? מקום מגורים. שעת סיום: 4:22

ש נ י1

New member
אממ...

התחלתי לענות על השאלון, ואז המחשב נתקע, ועז כביתי והפעלת מחדש, ואין לי כוח לענות שוב

dralan

New member
אההההההההה איזה ארוך

שעת התחלה: 17:12 שם: דניאל חור בארץ: נתניה צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע עור: אממ לבן? שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? שום דבר
הכול טוב, ב"ה צבע אהוב: סגול סגנון מוזיקה אהוב: תנחשו חיה אהובה: דרקון זה נקרא חיה? XD ספר אהוב: יש יותר מדי שיר אהוב: כנ"ל בנאדם אהוב: כנ"ל מאכל אהוב: כנ"ל בגד אהוב: חולצה של אושנבון (צפוי שכמוני) תחביב : לקרוא משהו שאתה אוהב בעצמך: -_- משהו שאתה אוהב שעושים לך: -_- *לא עונה על גוש השנאה* שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לאידע אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? לא אתה קורא עכשיו ספר? איזה? לא אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? פיזיקה >< אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? לצבוע את החדר, ביום שלישי
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!! כנראה שלא - כי המפגש יוצא על זה שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? את שבוע הניקיונות הזה האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לא נעצרת? לא היית שיכור? כן היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] ממש לא עשית משהו והרגשת טוב עם זה? אהה עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? כן התבלבלת בין שני אנשים? כן רצחת מישהו? ברור.. שלא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? "לשחק" בגרזן קרב כפול להב
מה הכי מעצבן אותך? אנשים שדוחפים את אף לכל מקום ודברים שנמשכים סתם כמו מסטיק מה הכי משמח אותך? אמממ מוזיקה? מה הכי גורם לך לבכות? לאידע מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? כישלון מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? הצלחה איזה משפט כאן הכי עילג? לאידע שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? - זה או זה: פסנתר או גיטרה: גיטרה צ'יפס או המבורגר: המבורגר ספר או סרט: ספר 14 או 40: [בגיל] 14 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: רבנית ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] ??? KAKI או פיפי: מפגש ב4.4 או ב5.4: רביעי נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש כמובן מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש סלט עם בצל או בלי:בלי (בעע) 40 במתמטיקה או בלשון: לשון כאב ראש או כאב בטן: ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? כלום שעת סיום: 17:24

אלאנקה

New member
בטח שדרקון זה חיה!!

XD פעם אחת דיברתי על זה עם אמא שלי, והיינו באיזה טיול ביער, אז שאלתי אותה "כן, אז יש באמת דרקונים?" אז היא אמרה "בטח שיש, וזה לא אופר! אני גם רוצה למצוא ביצת דרקון!" *מסתכלת למעלה* (למקרה שאיזה דרקון בדיוק עף בשמיים..)

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gifאמא שלי מורה ליוגה

היא אומרת לי גם לבקש רשות מהעץ אחרי שאני לוקחת ממנו ענף לנענע.. ואני כל הזמן צריכה לבדוק ששום שכנים לא יסתכלו עלי, שלא יחשבו שאני מדברת על עצמי>.> נוו אמא שלי..כזאתי אמא.. אמא מיוחדתD:

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שעת התחלה: 18:44 שם: נעם חור בארץ: אשדוד (זה לא חור
)
צבע שיער: חום זהוב צבע עיניים: ירוק-אפור|סדגש\ צבע עור: בהיר מדי... שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד- ! את זה שאני ביישנית צבע אהוב: כחול וטורקיז סגנון מוזיקה אהוב:רוק, פופ שונות חיה אהובה: פנדה ספר אהוב: מומו / בת מונטסומה שיר אהוב: (שתי דוגמאות) Queen - The show must go on מירי מסיקה - לשם בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים] אהובי (לא חבר שלי), אמא שלי, סבתא שלי מאכל אהוב: פסטה ברוטב עגבניות, סלט ירקות בגד אהוב: חצאית מיני (קשיחה כזאת כמו ג'ינס, לא מתנפנפת) תחביב: מחשב, לשמוע מוזיקה, לעסוק באומנות משהו שאתה אוהב בעצמך: לא יודעת... אני די אוהבת את השיער שלי משהו שאתה אוהב שעושים לך: לא יודעת... צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת] אפור (ואני לא שונאת ורוד) סגנון מוזיקה שנוא: מוזיקה ערבית, ראפ, אופרה חיה שנואה: חרק מסוים שאני לא יודעת איך קוראים לו ספר שנוא: לא קראתי מספיק ספרים בשביל שיהיה לי אחד כזה שיר שנוא: שמעון השכן בנאדם שנוא: מישהי מהכיתה שלי מאכל שנוא: טחינה בגד שנוא:מכנסיים שעוברים מתחת לרגל (ועוד כמה שאין לי כח לחשוב עליהם) משהו שאתה שונא לעשות: להכין לאחותי אוכל משהו שאתה שונא בעצמך: שאני ביישנית משהו שאתה שונא שעושים לך: אין לי כח לחשוב... שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? הייתי מאוד רוצה לאהוב בנים... (אני לא לסבית או משהו, אני פשוט לא נמשכת לבנים
)
אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? אני לא אוהבת לערבב מוזיקה ושאלונים אתה קורא עכשיו ספר? איזה? לא אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? בדיוק אחרי החופש יש לי מבחן בהיסטוריה אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? לא אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 מה יש לי לעשות שם? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? בי"ס האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לא נעצרת? לא היית שיכור? לא היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? אולי כשהייתי ילדה קטנה עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס?] לא עשית משהו והרגשת טוב עם זה? לא זוכרת, אין לי כח לחשוב... עשית משהו והרגשת רע עם זה? כנ"ל כתבת בשגיאות כתיב? מזמן התבלבלת בין שני אנשים? לא שזכור לי רצחת מישהו? לא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? להתנשק, לטוס לחו"ל -ולזכור- להביא דפי 'קו-נקודה' מה הכי מעצבן אותך? שמתבטל משהו שרציתי וחשבתי שיהיה, שקורה משהו לא הוגן מה הכי משמח אותך? לראות את אהובי (לפעמים זה נורא משמח אותי ולפעמים לא...) מה הכי גורם לך לבכות? שאני מחמיצה משהו שממש רציתי מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? שאני יודעת שיכולתי לעשות משהו טוב בשבילי/בשביל אחרים ולא עשיתי את זה מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? שעשיתי משהו ממש טוב, שגיליתי שאני אוהבת בנים (כשזה יקרה...) איזה משפט כאן הכי עילג? אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? לא יודעת, אין לי כח לחשוב... זה או זה: פסנתר או גיטרה: פסנתר (כי פסנתר עושה מנגינות וגיטרה רק עושה קצב/ליווי/'אווירה') צ'יפס או המבורגר: המבורגר ספר או סרט: תלוי 14 או 40: [בגיל] 14 (לא בחיים שלי, באופן כללי... בחיים שלי הייתי רוצה להיות בכל גיל חוץ מ-14) חתונה רבנית או נישואים פתוחים: לא יודעת ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים] כרית KAKI או פיפי: פיפי מפגש ב4.4 או ב5.4: לא משנה לי, אני במילא לא באה... נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום] נייטוויש (פורום הכוונה? אני בכלל לא נמצאת בפאוור מטאל) מקלון אוזניים קשיח או גמיש: קשיח סלט עם בצל או בלי: עם, אבל לא הרבה מדי 40 במתמטיקה או בלשון: לשון (למרות שבמתמטיקה הרבה יותר קל לי לקבל 40) כאב ראש או כאב בטן: ראש
שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? אין לי כח לחשוב...
שעת סיום: 19:28 (ואם זה נראה לכם הרבה זמן זה כי עבדתי שעה על ההדגשות. ולא, אני לא רוצה להשתמש במדגישומטיק. זה לעצלנים
)

Brombit

New member
התקלקלה כל ההדגשה ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

תדמיינו שרק התשובות מודגשות (או רק השאלות, איך שבא לכם)...

למעלה