שאלון לפסח!

עונה:)

שעת התחלה:12:40 שם:קארין חור בארץ:קרית ים
צבע שיער:חום צבע עיניים:חום צבע עור:נמנמ לא בהיר אבל גם לא כהה
שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול?דבר-אחד-!דבר אחד לא מספיק=/ צבע אהוב:שחור,כחול. סגנון מוזיקה אהוב:מטאל,רוק. חיה אהובה:סוס
ספר אהוב:שרה"ט
שיר אהוב:שאלה קשה.יש הרבה. בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ]:יש הרבה.חחח מאכל אהוב:שוקולד
בגד אהוב:ג'ינס
תחביב :לקרוא משהו שאתה אוהב בעצמך:נמנמ לא יודעת..את החזה?XD משהו שאתה אוהב שעושים לך:לא יודעת. צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ]-ורוד!!!חח סתם.אין צבע ממש שנוא
סגנון מוזיקה שנוא:הו יש הרבה... חיה שנואה:עכבישים
ספר שנוא:לא יודעת.אני נוטה לשכוח שמות של ספרים שאני לא אוהבת. שיר שנוא:יש הרבה. בנאדם שנוא:אחמ..מישהי מהכיתה>< מאכל שנוא:כל מאכל שהוא חריף. בגד שנוא:כל מכנסי הסקיני למינהם. משהו שאתה שונא לעשות:לחזור על אותו משפט כמה פעמים.זה משגע אותי כשאנשים מבקשים ממני לחזור על מה שאמרתי. משהו שאתה שונא בעצמך:כל מה שקטרתי עליו אתמול בצ'אט בשיחת הבנותXD משהו שאתה שונא שעושים לך:מדגדגים אותי,משחקים לי בציפורניים,משחקים לי בשיער. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא?לא יודעת>< אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו?לא שומעת כרגע. אתה קורא עכשיו ספר? איזה?בימים אלה אינ קוראת את ה"מורשת".(דריזט
) אתה מדבר עם מישהו? עם מי?כן.עם מי?עזבו... אתה מתכנן לצאת הערב? לאן?לא מתכננת לצאת,אבל אם יצוץ משהו אז בכיף. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במהיש מבחנים בזמן הקרוב.במה?בכל הפאקינג מקצועות!!!!>< אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה?לא.
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111..כי זה בחולון!
שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך?את כל המבחנים המסריחים שהורסים לי ת'חיים>< האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית?כן. נעצרת?לא. היית שיכור?כן,אבל בקטנה>< היית מסומם?לא. הופעת לפני קהל?כן. רקדת בערום?לא
עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ]-לא. עשית משהו והרגשת טוב עם זה?כן. עשית משהו והרגשת רע עם זה?כן. כתבת בשגיאות כתיב?אני מניחה שכן.XD התבלבלת בין שני אנשים?כן. רצחת מישהו?לא. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית?הרבה דברים. מה הכי מעצבן אותך?כשאנשים שואלים אותי את אותה שאלה יותר מפעם אחת וכשמבקשים ממני לחזור על אותו משפט.זה משגע אותי. מה הכי משמח אותך?כשאנשים שאני אוהבת מאושרים:) מה הכי גורם לך לבכות?ממ..כל מיני דברים. מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך?כשאני מתנהגת באנוכיות. מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך?כשאני עוזרת לאחרים
איזה משפט כאן הכי עילג?לא יודעת
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך?לא הייתי רוצה לומר את זה
זה או זה: פסנתר או גיטרה:גיטרה
צ'יפס או המבורגר:צ'יפס
ספר או סרט:שאלה קשה.ספר. 14 או 40: [בגיל]-14. חתונה רבנית או נשואים פתוחים:סתם חתונה. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ]......... KAKI או פיפי:Oo מפגש ב4.4 או ב5.4:אני לא אוכל להגיע בשניהם אז לא משנה ליXD נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ]............ מקלון אוזניים קשיח או גמיש:גמיש סלט עם בצל או בלי:בלי.איכס בצל
40 במתמטיקה או בלשון:במת'.אין סיכוי שהייתי מקבלת בלשון 40
כאב ראש או כאב בטן:כאב ראש.לפחות אני אדע שיש לי ראש. שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך?מממ לא חושבת שהייתי מחליפה משהו. שעת סיום:13:01

Super Alonit

New member
את והציצים שלך... ../images/Emo46.gif

יש כ"כ הרבה מהם ככה שאין לך מנוס מלבד לאהוב אותם, ביטצ'.

../images/Emo6.gif

היי אלונה גם לך לא חסר
נו אני לא ממש אוהבת משהו בעצמי,אז נשאר לי רק לאהוב ת'ציצי שליXD

danduuu

New member
ערסית קרית ימית שכמותך../images/Emo23.gif

חחח אל תשימי לב, נדפקתי

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gifאני מ-מ-ש עייפה!

שעת התחלה: 14:39
שם: ענבר
חור בארץ: אשקלון
צבע שיער: חום כהה (יש הרואים בו שחור אם כי זה איננו המצב כלל וכלל)
צבע עיניים: חום כלשהו
צבע עור: גזענים מסריחים! אמ... עירקי>X>פולני
|מושפעת פסיכומטרי- שאלות טווחים SUCK|
שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! אפשר בכלל לא?
סתם. את האף שלי ללא ספק... למרות שזו לא אשמתו, הוא פשוט שבור
.
צבע אהוב: אדום ושחור. היה גם כתום, עד שאנקורי נכנס לחיי...
סגנון מוזיקה אהוב: נו באמת... הבה נחשוב יחדיו, נאמץ את מוחותינו הזעומים.
חיה אהובה: חתול
ספר אהוב: וואו יש הרבה ואני לא יכולה להחליט. אבל בעיקרון- זכרונותיה של גיישה. אחד היותר מדהימים שקראתי.
שיר אהוב: די נו, אתם הורסים אותי! יש יותר מדי. אני לא יכולה להחליט.
בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] אפשר כמה?
אמא שלי, בת-דודה שלי, ואחותי (לא בהכרח בסדר הזה)
מאכל אהוב: כמעט כל אוכל שהוא לא חזיר ושוכני ים למיניהם.
בגד אהוב: יש לי ג'ינס שאני ממש אוהבת- באתי איתו למפגש, במקרה
. חוץ מזה- כל גופיה שחורה שהיא שיש לי בארון.
תחביב: יש לי הרבה, אין לי כוח לפרט.
משהו שאתה אוהב בעצמך: איזה יופי שלא הגבלת לדבר אחד בלבד
אמ... את חוזק האופי שלי, את הטעם שלי במוזיקה (מן הסתם) וחיצונית- את העיניים שלי.
משהו שאתה אוהב שעושים לך: מסאג' בראש. ואם זה בן-זוג- אז נשיקות בעורף
זה הכי כיף בעולם!
צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת] אין לי. אני מחבבת את כל הצבעים כמעט. פעם שנאתי ירוק אבל יש גוונים יפים גם לירוק.
סגנון מוזיקה שנוא: אלקטרונית- כל הסקאזי האלה...
(מזרחית ודיכאון זה לא באמת מוזיקה, אז רק אציין אותם בתור אופציה שנואה)
חיה שנואה: צבוע
חיה כ"כ מכוערת!
ספר שנוא: "הריפוי של שופנהאואר" הספר הכי גרוע שקראתי בחיים שלי (נכון לכתיבת שורה זו).
שיר שנוא: גם פה יש הרבה מאוד... "אששש בליבי בוערת אששש בגופי המתרגששש" בעעע!!
בנאדם שנוא: האקס שלי. למרות שאני לא שונאת אותו, רק מרחמת עליו.
מאכל שנוא: אמ... כל המסריחים האלה- מאכלים תימניים עם חילבה וזה... אה! וגם הדבר הכי דוחה שנתקלתי בו בחיים שלי- רגל קרושה
בגד שנוא: בגדים של פרעחות ונעלי שפיץ.
משהו שאתה שונא לעשות: ללמוד לפסיכומטרי.
משהו שאתה שונא בעצמך: אני יותר מדי טובה ותמימה ולאנשים יש נטייה לנצל את זה ואז בסופו של דבר אני הנפגעת היחידה.
משהו שאתה שונא שעושים לך: שמשקרים לי ו/או מתנהגים בצביעות. לא יכולה לסבול את זה!
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? הייתי רוצה להפסיק לאהוב או להרגיש, ליתר דיוק- להפסיק לצפות מאנשים ובכך בעצם- להפסיק להתאכזב... אולי ככה- עם אפטיות מוחלטת- אני אפסיק להיפגע כל הזמן מאנשים שלא שווים אפילו מליונית דמעה.
אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? לא. "קולות הדממה".
אתה קורא עכשיו ספר? איזה? מנסה לקרוא את "מליון רסיסים קטנים" רק שאין לי ממש זמן אז זה יאלץ לחכות.
אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא.
אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? כן. ללוג'יק... אומר לכם משהו?
יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? כן
פסיכומטרי!!!
אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? יש לי איזה מליון סידורים שאני צריכה לעשות.
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!! הא?! O_ס
שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? את הפסיכומטרי הארור הזה.
האם אי פעם...
התנשקת נשיקה צרפתית? כן
נעצרת? לא
היית שיכור? כן
יותר מדי פעמים
היית מסומם? לא
הופעת לפני קהל? אפשר לומר שכן
רקדת בערום? ל-א-!!!
עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס?] O_ס אמ... לא?
עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן. תרמתי דם לבדיקת התאמה של מח עצם. ~לזכרו של אסף~.
עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן. אמנם צדקתי אבל יכלתי להיות פחות כלבה
כתבת בשגיאות כתיב? ל-א! אולי רק באנגלית. אין דבר שמזעזע אותי יותר מכתיבה בשגיאות כתיב בשפת האם שלך...
התבלבלת בין שני אנשים? כן... מביך משהו.
רצחת מישהו? WTF?! לא! אולי רק חרקים אם זה נחשב...
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? ללכת לאקס שלי, לקחת את החולצה של אחי שנמצאת אצלו (חצוף, לא רוצה להחזיר!), להוריד לו את הכאפה של החיים שתדביק אותו יפה מאוד לרצפה, להגיד לו שהוא חתיכת זבל ושאם הוא כבר שם- שינקה לי את הלבן של האולסטאר עם הלשון.
מה הכי מעצבן אותך? אנשים שמשקרים בלי בושה... מחליא ומכעיס גם יחד.
מה הכי משמח אותך? המשפחה שלי.
מה הכי גורם לך לבכות? בכי חיובי- המשפחה שלי וסרטים מסוימים (כמה מהם של דיסני
)
מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? כשמישהו/י שאני אוהבת נפגע בגללי.
מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? לגרום למישהו/י לחייך.
איזה משפט כאן הכי עילג? מה את לרצות שאני פה עונה זה בשאלה כאן?! (זה המשפט הכי עילג!)
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? כלום. מה שלא יודעים לא יכול לפגוע. סתם... האמת- אני מזל עקרב, אני מסתורית
אז שישאר כך.

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gifוהמשך....

זה או זה:
פסנתר או גיטרה: פסנתר. (כי ניגנתי בעבר ואני רוצה לחזור לנגן, לא בגלל שיש מקום להשוואה בכלל בין קלידים לכלי מיתר!
)
צ'יפס או המבורגר: המבורגר! ברור!
ספר או סרט: ספר. ואח"כ לראות את הסרט שעשו עליו
14 או 40: [בגיל] אף אחד מהם. גיל 21 זה ה-גיל!
חתונה רבנית או נשואים פתוחים: טוב בואו נהיה יותר קיצוניים... אני מעדיפה חתונה רבנית. במילא הדף הזה לא אומר לי כלום.
ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים] O_ס
KAKI או פיפי: אני לא עונה על זה. זוהמה שכמותך!
מפגש ב4.4 או ב5.4: נראה לי 4.4
נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום] פורום? נייטוויש ב-ר-ו-ר!!!
מקלון אוזניים קשיח או גמיש: אמ... גמיש? (הכוונה כאילו פלסטיק או עץ?)
סלט עם בצל או בלי: תלוי איזה סלט, אבל בעיקרון- עם! אה כן... וזה תלוי גם עם מי אוכלים... אהם... לא מומלץ בדייט.
40 במתמטיקה או בלשון: במתמטיקה. לא לכולם יש ראש מתמטי, אבל מה התירוץ ל40 בלשון? שאת לחלוטין עילגת?
כאב ראש או כאב בטן: לא איכפת לי כל עוד נורופן או אדוויל יפתרו את העניין. למרות שאני ב99% מהמקרים לא לוקחת כדורים.
שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? חלק מהעבר שלי הייתי בכיף מוחקת.
שעת סיום: 15:32 (עם הפרעות טורדניות באמצע)

Super Alonit

New member
רגל קרושה../images/Emo5.gif

אצלי במשפחה (מצד אמא) אוכלים גם תמנונים ואוזני חמור... אז אני די רגילה לזוועות האלו, אבל עדיין, פוי.
ואת קוקית!
איזה חוצפן! שיחזיר ת'חולצה. בן של זונה.

The Cat Woman

New member
מה?! אוזני חמור..?!?! WTF? פריקית!

סתם
רגל קרושה זה הדבר הכי מזוויע שנתקלתי בו, אני מעדיפה לאכול זרועות תמנון (הידועים בכינויים "קלמרי") לפני שאני אגע בזוהמה הזו. ג'לי מצחין. וכן, הוא חוצפן... וזה אחרי ששלחתי לו בדואר את המתנה שהוא קנה לי ליומולדת (הוא ביקש אותה בחוצפתו)

Super Alonit

New member
רמן חן?../images/Emo12.gif

יש מקום כזה? איפה? (אני מכירה רמת גן, לא רמת חן)

למעלה