שאלון לפסח!

The Cat Woman

New member
../images/Emo127.gifקראתי ../images/Emo9.gif

שונא חתולים?! |סקילה| חולירע שכמותך...

Blade Of Fire

New member
אוקיי

שעת התחלה: 9:55 שם: עידן חור בארץ: פ"ת סיטי צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: כנ"ל צבע עור: כהה בכלליות? שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! גיל. צבע אהוב: כחול סגנון מוזיקה אהוב: צריך להגיד באמת? פאקינג פאוור מטאל חיה אהובה: אני אענה את אותה התשובה לעד--דרקון ספר אהוב: "לעולם לא עולם" של ניל גיימן שיר אהוב: farewell-avantasia בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים] מיכלי
מאכל אהוב: בני אדם? אההה... אהמ... ספגטי בולונז בגד אהוב: המעיל הארוך שלי תחביב : קריאה משהו שאתה אוהב בעצמך: חפרנות משהו שאתה אוהב שעושים לך: אההה... אני מצטער-אתם קטנים מידי
צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] אבל אני חייב להגיד ורוד! סגנון מוזיקה שנוא: יש כל כך הרבה.. אימו, היפ הופ, פופ, פאנק... חסר? חיה שנואה: צבוע ספר שנוא: סדרת "מאדים". כל כך משעמם! שיר שנוא: "סמאק דאט" של אמינם ועוד איזה כאילו ראפר אידיוט בנאדם שנוא: הרמ"ד שלי, אני מניח.... מאכל שנוא: אין באמת דבר כזה בגד שנוא: כנ"ל משהו שאתה שונא לעשות: לקום בבוקר
משהו שאתה שונא בעצמך: מאיפה להתחיל? משהו שאתה שונא שעושים לך: משקרים לי שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לא יודע... אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? Messiah's Kiss - Dragonheart אתה קורא עכשיו ספר? איזה? מסע האופל באיי מונשיי (מסדרת ממלכות נשכחות) אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? אהה.. עוד לא ברור יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? לתקן מכלול שיושב אצלי במעבדה כבר שבועיים
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!! כי כוס עאמאק מה אתם תוקעים את זה בחולון?! שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? צבא וכל פעילות שקשורה בו האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? חחחחחחחחחח נעצרת? לא היית שיכור? כן היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס?] אהה..לא... עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? כן התבלבלת בין שני אנשים? כן
רצחת מישהו? עוד לא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? טיול באירלנד מה הכי מעצבן אותך? טיפשות וחוסר יעילות מה הכי משמח אותך? מיכלי
מה הכי גורם לך לבכות? אני קשוח ואפל ולכן אינני בוכה! (או משו קשוח בסגנון הזה) מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? דברים שקורים בלי כוונה מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? מוזיקה טובה איזה משפט כאן הכי עילג? מה הכי גורם לך לבכות.... שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? שאני צריך שקט פנימי של כמה דקות ביום כדי להגיד שהיום עבר כמו שצריך זה או זה: פסנתר או גיטרה: גיטרה צ'יפס או המבורגר: המבורגר ספר או סרט: ספר 14 או 40: [בגיל] ממממ... 40 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: הא? מה? ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים] WTF?! KAKI או פיפי: זה נהיה טיפשי מרגע לרגע מפגש ב4.4 או ב5.4: חחחחח לא משנה נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום] פאוור מטאל, כמובן מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש סלט עם בצל או בלי: לא סלט 40 במתמטיקה או בלשון: לשון, כי אני אמור להיו טוב במספרים כאב ראש או כאב בטן: ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? את המחשב
שעת סיום: באמת נחוץ?! 10:09

TheImpactBoy

New member
עונה,

שעת התחלה: 11:00 שם: אביעד חור בארץ: עכו צבע שיער: שחור צבע עיניים: דבש כזה צבע עור: בהיר.. אבל הקיץ הוא יהיה חום. שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! ממ חיצונית? או פנימית? צבע אהוב: כחול שחור לבן סגנון מוזיקה אהוב: מטאל
כמובן. חיה אהובה: כלב חתול ספר אהוב: יש כמה שיר אהוב: הו בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] מישהי מסויימת.. לא עניינכם
מאכל אהוב: ג'אנק בגד אהוב: נערף תחביב : מוזיקה וספורט משהו שאתה אוהב בעצמך: עקשן וחולמני משהו שאתה אוהב שעושים לך: חחח מממ אתם לא מספיק בוגרים. צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] כתום נראה לי סגנון מוזיקה שנוא: ראפ פוזה כזה חיה שנואה: מקקים. ספר שנוא: לא יודע שיר שנוא: ראפ ישראלי- הכל. בנאדם שנוא: אין מאכל שנוא: בשר צבאי- זה לא אוכל!!!! בגד שנוא: בגדים צמודים וחושפניים לגברים- פשוט מגעיללללל משהו שאתה שונא לעשות: להתחנף. משהו שאתה שונא בעצמך: נלחץ לפעמים משהו שאתה שונא שעושים לך: מלחיצים אותי . שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לדעת לשחק כדורגל טוב. אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? דרים טיאטר אתה קורא עכשיו ספר? איזה? עיתון אתה מדבר עם מישהו? עם מי? איתי, נו אלא מי
אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? מקווה יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? לא אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? ועידה צבאית לגבי המפקדת שלי אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 מה זה? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? את הצבא? חח האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? כן נעצרת? כן היית שיכור? בטח חח היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? רק בבית עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] הא?! עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? כן התבלבלת בין שני אנשים? כן חח רצחת מישהו? כן
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? לשיר עם להקת מטאל טובה מה הכי מעצבן אותך? השאלות האלו מה הכי משמח אותך? מוזיקה מה הכי גורם לך לבכות? מוזיקה ואולי סרט טוב (אבל אני לא טיפוס שבוכה, רק מתבכיין) מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? פגיעה בחברים מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? הצלחות אישיות. איזה משפט כאן הכי עילג? הא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? שזה לא עניינכם
זה או זה: פסנתר או גיטרה: שניהם
צ'יפס או המבורגר: ציפס ספר או סרט: סרט 14 או 40: [בגיל] מממ 14 נראה לי חתונה רבנית או נשואים פתוחים: רבנית ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] הא KAKI או פיפי: שלשול מפגש ב4.4 או ב5.4: ב4. ב5 אני באילת נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש!! מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש סלט עם בצל או בלי: עם 40 במתמטיקה או בלשון: מתמטיקה כאב ראש או כאב בטן: בטן שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? מממ נערף שעת סיום: 11:08

Super Alonit

New member
נו, נו, נו, על מי שמת עין? ../images/Emo8.gif

(נו, תגלה לי
) ובעוון מה נעצרת?
(רוצח פסיכופט עם נטיות לרקוד בעירום...)

The Cat Woman

New member
../images/Emo127.gifקראתי../images/Emo9.gif

"מישהי מסויימת.. לא עניינכם" זה דווקא כן. אם למישהי הזאת יש השפעה על מישהו שמשפיע על הפורום, זה נוגע לנו. ואם לא- אני מזכירה לך שזה שלטון דמוקרטי והדלת פתוחה, אתה מוזמן ללכת אם זה לא מוצא חן בעיניך.
סתם
"משהו שאתה אוהב שעושים לך: חחח מממ אתם לא מספיק בוגרים." אהם אדוני, אני יותר גדולה ממך...!!! "מאכל שנוא: בשר צבאי- זה לא אוכל!!!!" חחחח
כבר הספקתי לשכוח מהקציצות חתול והשניצל הפתעה הזה
LOL "14 או 40: [בגיל] מממ 14 נראה לי " נקודה למחשבה- גיל 14 זה אומר שאתה חוזר אחורה בזמן ואז 4 שנים אחרי זה מתגייס שוב לצבא, כן? רוצה לשקול שנית?

The Cat Woman

New member
אמ...

בתור מנהל אתה אמור לדעת שהיה שרשור כזה של מספרי איסיקיו וכתובות מסנג'ר... אבל נו, טוב... מתוך טוב לב וכמובן מתוך ערך "אמץ חייל"- [email protected]

The Cat Woman

New member
היייי אני לא גדולה!!!

אני מאותגרת מוות.... (נו לא היה לי משהו יותר טוב)

למעלה