עוזי כהן: לזכרו

אבידה גדולה לעיר...../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עוזי, זיכרו לברכה, היה איש מדהים ומיוחד, שעזר לאנשים רבים. קיבלתי את דבר מותו בתדהמה רבה.ייחלתי שזו מתיחה, עד לרגע שהתקשרתי למזכירתו,אמונה, והיא אישרה לי את דבר מותו. זכורני, שבאחד הראיונות שלי עימו שאלתי אותו: מתי הוא מתכוון לפרוש? ועוזי ענה לי, כשחיוך גדול נסוך על פניו- " אני מפה...הולך ישר לכפר נחמן...!!!" ועל זה נאמר: " ניבא- ולא ידע מה ניבא... " אוי, כמה שזה אירוני. רעננה איבדה איש יקר, טוב לב, בעל חוש הומור !!! איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש הזה??? ללא עוזי כהן - רעננה כבר לא תראה אותו הדבר. יהי זכרו ברוך!

../images/Emo36.gifפרטי ההלוויה../images/Emo26.gif

ההודעה שקבלתי כעת ב- sms מהדוברות: עיריית רעננה מודיעה בצער על פטירתו בטרם עת של עוזי כהן, סגן ומ"מ ראש העיר. ארונו יוצב ברחבת יד לבנים היום, יום שישי, 18.1.2008, בין השעות 11.00 - 12.30. הציבור מוזמן. ההלוויה תערך בשעה 13.00 בבית העלמין בכפר נחמן.

../images/Emo12.gifאני בהלםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

יאווו אני אשכרה בשוקקקק! 10 דקות אני מסתכלת על זה ולא מאמינהההה
יאו יאו יאו איזה עצובב זה הרס לי תשבת

אדם מאוד נחמד../images/Emo10.gif

חבל עליך עוזי אדם שידע להכניס צבע לפוליטיקה והרבה הרבה ירוק לעיר רעננה כל מי שנכנס לרעננה רואה את הירוק בגינות ידע שכל הירוק זה עוזי כהן אתה תחסר למשפחה שלך ולתושבי רעננה לא יהיה עוד עוזי כמוך כי עוזי היה רק אחד

חמiדiן

New member
סרטון של עוזי כהן ז"ל ולירון הליצן

עוזי כהן ז"ל ולירון הליצן בקטע מצחיק תזכור אותך תמיד עוזי כהן.

חמiדiן

New member
כתבה מהאתר nrg על עוזי כהן

לירון הליצן ועוזי כהן ז"ל ניפגשו בערוץ הילדים לצילום משותף...

למעלה