שבת שלום לכולם

וגם הכותרת הזו מיותרת

לא די בתוכן הדברים? זה חייב לרדת לפסים אישיים? אגב אני לא בטוחה ש"ג'נסיס הם גאונים מוזיקליים הרבה יותר משבק ס' היו או אי פעם יהיו". זו קצת הגזמה.

The Walrus

New member
זה עניין של טעם

אבל מבחינה מוזיקלית נטו, מי מוזיקלי יותר מבין הלהקות, אני לא חושב שיש פה בכלל ספק. אני לא בטוח ששבק ס' יודעים בכלל איזה אקורדים השיר שלהם, לרוב מה שהם עושים זה פשוט לדבר על פלייבק חוזר על עצמו שהוכן מראש.

itaikuskus

New member
ג'נסיס לא גאונים

בטח שלא מוסיקלים. סלינג אינגלנד ביאס לי את הצורה. thick as a brick זה אלבום להתגאות בו in court of the crimson king או red גם, אבל selling england?!??!?! גם אני בכלל לא מבין את הצורך בהשוואה בין שבק ס' לג'נסיס, זה כמעט ביזארי בעיני, הדיון הזה. אבל אם חייבים אז הנה- לשבק ס' היו רק אלבומים טובים. לג'נסיס היה את פיל קולינס מי מנצח?

The Walrus

New member
סלינג אינגלד זה מאסטפריס

מוצלח יותר מכל האלבום שהזכרת (למרות שגם השלושה שהזכרת מעולים). יש בו כמה קטעים חלשים (ההוא הארוך על אפינג פורסט, ושיר האהבה הלא קשור של קולינס), אבל מצד שני יש בו גם כמה מאסטרפיסס מדהימות - dancing with the moonlit knight, firth of fifth, the cinema show... כן, גם אני בכלל לא מבין את הצורך בדיון הזה, וגם אני לא אוהב את קולינס בתור זמר (למרות שבתור מתופף הוא סבבה), אבל בכל זאת לטעון ששבק ס' יותר טובים מג'נסיס... הייתי חייב להגיד משהו. אני מציע לך לשמוע שוב את selling england ובייחוד את שלושת השירים שציינתי למעלה כמאסטרפיסס. תהנה...

itaikuskus

New member
ומה עשית פה?

יופי, אני מציע לך לשמוע "בעטיפה של ממתק, 'שוב'", מין קטע כזה של "אם לא אהבת, בטח לא הבנת." האלבומי פרוגרסיב שציינתי אומרים יותר, בנויים הרבה יותר טוב והרבה יותר סוחפים מסלינג אינגלנד, ולשמוע אותו עד שיפלו לי האזניים לא יגרום לי לחשוב אחרת.

MilkShack

New member
וויכוחים פלויד-פרוג-לא פרוג נעשו פה כבר הרבה

בכל מקרה, הוא אמר כל הפרוג שאתם שומעים פה - זאת אומרת שהוא חושב שהפלויד הם פרוג ולזה התייחסתי. -_-"

MilkShack

New member
אהה זה ההודעה שלך, אוקיי מה אני אמור להבין

כשאתה נכנס לפורום פלויד, שזאת להקה שיש וויכוחים עלייה של פרוג-לא פרוג, וכותב "כל הפרוג שאתם שומעים פה" איך קפצת למסקנה שכולם פה שומעים פרוג, חוץ מזה שאתה חושב שהפלויד הם פרוג? יכול להיות שעכשיו תיקנת את עצמך כדי לצאת חכם, אבל הניסוח של ההודעה היה שונה.

RoieL

New member
שאנן סטריט אינטילגנט

ממליץ על המילים הגאוניות שלו, ותעיפו מבט גם באלבום הסולו החדש שלו.

Silvernaor

New member
המלצה חמה: המחזמר "מאמא מיא"

נותרו כרטיסים בודדים לכמה הופעות בהמשך השבוע, הייתי אתמול. אני ממליץ בחום! (בייחוד אם אתם מעריצים\אוהבים את להקת "אבבא")

Silvernaor

New member
המלצה המלצה...

זה לא הופעה, זו הצגה. פשוט העלילה מחוברת ע"י שירים של אבבא (וואללה, באמת עשו מזה סדר הגיוני) הפקה מדהימה, מוסיקה גם כן (לאלה שאוהבים), מעניין, מצחיק, ויש כתוביות בעברית לאלה שלא כל כך מבינים בריטית. וכמובן ההדרנים בסוף שגורמים לכל הקהל לקום על הרגליים. שוב, לפי מה שראיתי נותרו כרטיסים בודדים, אני ממליץ, חבל לפספס דבר כזה עד שהצגה כזאת מגיעה לארץ

למעלה