שבת שלום לכולם

שמתי לב כשאוכלים משהו ומדברים באמצע

באנגלית, זה גורם למבטא שלך להשמע בריטי. זה עובד הכי טוב עם נקניקיות. (מעניין אילו דברים בצורת נקניקייה אוכלים הבריטים שגורמים להם להשמע ככה... )

wish i was here

New member
אוי אלוהים

זה ה-אנגלית...ולא העיוות הזה שהאמריקאים יצרו לאנגלית. מבטא אמריקאי הוא אחד המבטאים הפחות יפים,לדעתי.

מבטא בריטי - אבל איזה?

כידוע יש בבריטניה מבטאים רבים. יש הבדלים בין מבטאים באזורים שונים של המדינה, וגם הבדלים מעמדיים: בני מעמדות שונים מדברים בצורה שונה לגמרי. אז איזה מבטא בריטי עדיף עליך?

MrBurns

New member
אני עדיין לא מבדיל כין מבטאים.

אני יכול להבדיל בין מבטא למבטא,אבל אני לא יכול להצביע מאיזה מקום בארץ או מעמד. אבל,אין ספק,הבריטית הרבה יותר נעימה לאוזן מהאמריקאית (שגם לה כמה מבטאים).

נכון

גם אני מאד אוהב את המבטא הבריטי "הטיפוסי", יש בו משהו מאד אצילי. הבעיה היא שאני רגיל לשמוע יותר אנגלית "אמריקאית", ולכן אני רגיל יותר לאנגלית הזאת וכמעט ולא צריך תרגום כשאני רואה סרטים. אני כניראה לא רגיל לאנגלית במבטא בריטי, לכן אני לא מסתדר בלי תרגום כשאני צופה באיזה סדרה בריטית, חבל. (רוב התרגומים דיי גרועים בארץ, והרבה דברים לא מובנים ב-100 אחוזים כאשר הם מתורגמים בצורה בינונית.) לצערי רוב התכנים הלא מקומיים שמשודרים בארץ הם תכנים אמריקאים (ברובם זבל תעשייתי), מה שגורם לכולם להתרגל יותר לאנגלית אמריקאית ופחות לאנגלית בריטית.

LEATHER REBEL

New member
אה, הם קינאו בהצלחת "מרי לו".

והושפעו קשות. ממש כמו דיויד בואי שקינא ב"אוסף המשולש" של צביקיהו ולכן הוציא גם כן אוסף משולש. הפוך, גוטה, הפוך!

Silvernaor

New member
כן, באמת שמתי לב לזה

שהמוסיקה של השיר gimmie gimmie gimmie (של ABBA) מועתקת מהשיר החדש של מדונה

למעלה