שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

המלצת סוף השבוע שלי: שמי מכם תקח על עצמה/יקח על עצמו להקים קומונה חברתית לפורום, ואז יוכלו כל השרשורים החברתיים לעבור לשם - ויפה שעה אחת קודם.
מי מכם שמעוניינים, אנא פנו אלי במסר.

avki

New member
למה זה טוב קומונה? (המלצותיי)

וההמלצה שלי השבוע: סרט - וודסטוק(תיעודי). על וודסטוק עצמו לא צריך להסביר. מה שכן, הסרט עוקב אחרי ההופעות וההפסקות שביניהם, הכל ממבט בתוך השטח, בלי ראיונות או פרשניות כל שהם.

One Echoe

New member
זה לא רע..

אבל זה מיותר לדעתי. חלק מפורום הוא הפן החברתי שלו.

הפורום נועד לדיונים על פינק פלויד

ולא לשיחות אישיות בין הגולשים על עניינים אחרים. לכן אבקש לקחת את השיחות האלו למקום אחר, מחוץ לפורום - בין אם זה למסרים, לצ'אט, או לקומונה (שם אפשר, בין היתר, להעלות תמונות ממפגשים, כמדומני).

One Echoe

New member
טוב..

את המנהלת אז את קובעת. אני לא מסכים עם זה רק. לדעתי פורום בלי פן חברתי הוא פורום חסר.

הפן החברתי לא ייעלם

נהפוך הוא, הוא יחוזק. רק השרשורים החברתיים על עניינים שאינם פינק פלויד, יעברו למקום נפרד, ע"מ לפנות את הפורום למטרתו המקורית.

flowerboy69

New member
מעולה!!!

חובה בכל בית... הסרט מצויין המוזיקה נפלאה וילדי הפרחים בכל מקום...:) מי שלא ראה את זה לא ידע לעולם מה משמעות התקופה ההיא...הייתי ממליץ גם על האלבום של הסרט וזה יצא עכשיו בגרסת aniversory או איך שרושמים את זה בקופסא שכוללת את הפסקול המלא שלא מופיע בדיסק הרגיל רק בתקליט וספר. מומלץ בחום!

melancholy man

New member
מי שבאמת רוצה לראות סרט מעולה

ואת ילדי הפרחים בשיאם, שיחפש את הסרט התיעודי על פסטיבל מונטארי, גם המופיעים היו באמת בשיאם ונתנו כל אחד ואחד מהם את אחת ההופעות בחייו (בניגוד לוודסטוק) וגם האווירה הרבה יותר תמימה וכנה. אה כן, וגם הלהקות שהופיעו היו הרבה יותר טובות.

רק פעם אחת, ב-1969

היו שני נסיונות לשחזר את הארוע, שנים רבות אחר כך, אבל זה לא היה זה.

יחסי ציבור

לפסטיבל הגיעו הרבה יותר אנשים מהצפוי - כחצי מיליון - והוא הפך להפגנת כוח של הצעירים מאותו הדור, ולסמל לתרבות הנגד של אותם ימים: מוסיקה, אהבה חופשית, בוז ל'קפיטליזם' (אנשים חשבו שמגיע להם להכנס בחינם), שלום ואהבה במקום מלחמה, וכד' סיסמאות. היו גם כמה להקות טובות, אבל העיקר היה האווירה, וההרגשה - האשלייתית - שזהו תחילתו של עידן חדש, טוב יותר, עבור העולם, עולם אשר יישלט ע"י הצעירים, שימגרו את המבוגרים ויקימו סדר חדש. האופוריה התפוגגה מהר, עוד בדצמבר באותה שנה, בפסטיבל אלטמונט בקליפורניה, שם נרצח אחד הצופים (שנופף באקדח) ע"י אופנוענים אלימים שנשכרו משום מה לשמור על הסדר.

itaikuskus

New member
hell's angels

יש על זה סרט... נראה לי השם שלו זה give me shelter זה היה במהלך ההופעה של הסטונז והרצח אשכרה תועד..אני זוכר את מיק ג'אגר מוחה דמעה... אנשי ביטחון בני זונות הרביצו לקהל בכל הזדמנות...עד שירו באחד. רדנקס.

gimme shelter

שם הסרט כשם השיר, כמובן (שיר מומלץ ביותר, לאלו שלא מכירים אותו עדיין. מהאלבום let it bleed). הסרט תיעד את מסע ההופעות של הסטונס בארה"ב באותה שנה. ההופעה בקליפורניה (פסטיבל חינמי במקום לא רחוק מלוס אנג'לס) היה אמור להיות גולת הכותרת של הסיבוב. הארוע אכן נכנס לספרי ההסטוריה, אבל מסיבות אחרות. ה-Hell's Angels דקרו את הנער למוות, לאחר שנופף באקדח.

itaikuskus

New member
וואי אני כבר לא זוכר

הם לא ירו בו? בכל זאת, רואים שם הופעות גם של ג'פרסון איירפליין...ו..אני לא זוכר כבר. מומלץ.

למעלה