שבת שלום לכולם!

itaikuskus

New member
אני מוכן

להגן בחירוף נפש על הלהקה שאני אוהב ממלתעות הסגנון המעפן הזה.

אם הזכרון שלי לא מטעה אותי

אתה המלצת לא מזמן על המאסטרפיס של ג`נסיס, סלינג אינגלד, והחצר של קרימזון הייתה ברשימה שלך... לא הייתי יורד על הסגנון כי עדיין יש בו כמה ניצוצות וקצבים נחמדים, אתה לא חושב?

melancholy man

New member
סתם הערה

בכלל לא טוב לפסול ז'אנרים שלמים, רק בגלל שבדיעבד מישהו נתן להם שם, בסך הכל, יש הרבה פרוג לא מעניין (ממש כמו שיש הרבה פסיכדליה לא מענינת, רוק כבד לא מעניין, פולק לא מעניין וכו') אבל יש גם פרוג מעניין ומאתגר, לא בטוח שהייתי בוחר באלבום הזה של ג'נסיס כדוגמא, אבל אולי זה רק אני.

זה מה שהוא המליץ פעם

שבוע שעבר(?), בכללי פרוג זה סגנון טוב ולא מעפן, עושה שם טוב לרוק. ילד רע מבית טוב

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

כ"כ צודק. מכל המוזיקה המזרחית שאני מכיר אני אוהב אלבום אחד... מה תגידו על זה? וסתם אם מעניין אתכם אז זה האלבום של דיקלה שנקרא עולם.

melancholy man

New member
שאתה לא מכיר מספיק מוסיקה מזרחית

או שאתה במקום כזה בחיים שלך, שהתדמית סביב המוסיקה מפריע לך להנות מהדברים הכן טובים שעושים, תשמע את בניון, תאמין לי אחלה דבר. (יוצר יותר טוב משבן דוד שלו שחקן!)

itaikuskus

New member
בוא לא נגזים

יוסי בניון יש רק אחד. עמיר בניון לא כזה משהו..

One Echoe

New member
זה בדיוק מה שרציתי להפריח.

חבל שאתה מזלזל בי בלי סיבה. זה בדיוק מה שרציתי להגיד. שהתדמיות לא מפריעות לי ואני לא שולל שום מוזיקה. ודווקא את בניון אני מחבב.

itaikuskus

New member
אני מצטער

אבל אני מעדיף לשרוף את הזבל של ג'נסיס ולעשות עליו מרשמלו, ושכל הסרטן מהויניל השרוף ינסה להזיז לי משהו, וקרימזון לא היו ברשימה שלי, למרות שאני בהחלט מחבב את הראשון שלהם.. תעשה שיעורי בית.

חבוב תרגע !!

סבבה אתה לא אוהב את ג'נסיס אין אם זה שום בעיה אבל אל תתנהג כמו ילד קטן כי ככה אף אחד לא ישים על הדיעה שלך אתה מבין??? אז תרגע עם ההבעת דיעות הזאת שלך ותתחיל לדבר כמו אדם בוגר

itaikuskus

New member
כן אבא

מה אכפת לי אם שמים על הדיעה שלי? בכל זאת אני בדרך כלל כותב דיעות מאוד ענייניות על אלבומים כאלה ואחרים לטוב ולרע...אני חושב שמי שקורא את זה יכול להבין במה מדובר ואם זה אכן טוב או לא. בכל זאת, זה אף פעם לא הטריד אותי. אני יודע מה אני אוהב. ג'נסיס זה חתיכת שיעמום יומרני נוראי.

wish i was here

New member
חחח!

אחי ...."כותב דעות מאד ענייניות":איכס זה פרוג תרחיקו את זה ממני זה נושך! תאמין שתגובות כמו "תורידו מהם את היידים פרוגרים מולכלכים" ו "לשרוף את ג'נסיס" הם לא ענייניות

itaikuskus

New member
זוהי כבר צרות עין

לרוב אני נותן ביקורות מאוד מפורטות, וגם מנמק. הפעם לא הרגשתי צורך. אבל כמובן שלאף אחד לא אכפת מהדברים שאני כן כותב כי זה פשוט יותר מדי לקרוא, אבל שאני עף על להקות או סגנונות בצורה יותר בוטה, מתחילה החגיגה ולפתע אני ההוא שרק פוסל ושולל בלי סיבה. בכל מקרה, אהבתי את הראשון של קרימזון ואת המוקדמים של ג'טרו טול (למרות שהם לא ממש פרוג), וגם אפילו את thick as a brick הייתי שומע פעם הרבה, אבל מאז ההליכה בחצרו של מלך הארגמן הפרוג קיבל כיוון שלא כל כך התרציתי ממנו (בדיעבד...בזמן אמת פשוט לא הייתי קיים בעולם הזה עדיין), ומה שקיבלתי הוא גיבובי יומרה ופומפוזיות מיותרת מצד להקות נוראיות כמו קאמל,יס,ג'נטל ג'יינט,קינג קרימזון (שכל פעם הייתה פשוט להקה אחרת והביאה יותר ויותר תוצאות מביכות...יש לראות את red כיוצא מן הכלל),וכמובן, ג'נסיס. כל הלהקות האלה גם איכזבו את האוהדים שלהם, יס וג'נסיס התמסחרו כדי למכור יותר תקליטים, ולפתע אנחנו שומעים שירי אהבה פופים מתקתקים היישר מפרי עתו של מר פיל קולינס (פיטר גבריאל לא הרבה יותר טוב, עם הקליפים הביזארים שלו והשירים שמזכירים מסיבת קזינו בלאס וגאס). הכי נוראים לטעמי, מעל כל השאר היו ELP. גרג לייק כנראה חשב שאלבום אחד טוב בחייו זה כבר יותר מדי ולכן הקים את להקת העמלק הזאת שפשוט לא ממש היו סגורים על מה שהם רוצים מעצמם...ולכן ההיסטוריה הוכיחה ככה שמה שזוכרים מהם זה שיר שהם בכלל הקליטו בטעות-lucky man , וכל השאר זה פשוט תירוצים בשביל אנשים כמו ג'וני רמון ללכת ולהקים להקות שיהוו את האנטיתזה לכל הבלאגן שהתרחש שם ופשוט לרצוח את הפרוג, כמו שצריך להיות.

טוב אתה לא מוכן לקבל דיעות של אחרים

עליך! ורק לתת דיעות בצורת הכי מגעילה שיש על להקות אז יש דבר אחד שאפשר להגיד לך ! תקפוץ לי

אין צורך להסחף

לאיתי מותר לומר דשתו על להקות וסגנונות שהוא לא אוהב, וגם בלשון סרקסטית. הוא אינו תוקף כאן אף אחד, אז אל תתקוף גם אותו. אם הוא או מישהו אחר יתבטא בצורה לא הולמת, איידע אותם. יש מספיק אלימות בשטח היום, לא צריך להוסיף אליה.

itaikuskus

New member
אני חושב שכרגע

הפסדת... "קפוץ לי" זה מבחינת הרמת דגל לבן. כל הכבוד. פעם הבאה שאתה במחלוקת עם מישהו, תנסה ליישר קו עם טיעונים משלך מאשר לתקוף אותו אישית.

אם אתה חושב שזאת תחרות אז סבבה

אבל אני אומר שאם אתה לא יודע להביע דעה כמו בן אדם נורמלי ותלמד לקבל הערות גם עליך אז אין לי בכלל מה להתייחס לדעות שלך כי כל עוד אתה לא מנסח את זה כביקורת בונה ולא כביקורת שאומרת "צריך לשרוף ת'תקליטים של ג'נסיס ולצלות עליהם מרשמלו ושום סרטן לא יזיז לי" אז סבבה עדיף לא להגיב לך בכלל אז אני פורש מהתחרות שלך וכן אני מרים דגל לבן אני לא יגיב לדיעות שלך יותר רק כדי שתצא שמח!

itaikuskus

New member
אני אוהב לחשוב על זה יותר כ

דיון עם חילוקי דעות. מצטער שהעלבתי את הלהקה שלך.

למעלה