שבת שלום לכולם!

ההופעה אלטומנט!

הופעה של הרולינג סטונס שניסתה כביכול לחקות את את וודסטוק, במהלך ההופעה המאבטחים היילס אנג'לס שהיו אופנוענים החלו להכות את הקהל המסטול שהיה שם ובין היתר אחד מאנשי הקהל שהיה גם כושי נוף באקדחו וכתוצאה מכך נדקר פעמיים פעם אחת בגב פעם שניה ליד האוזן וההופעה כמובן לא התנהלה כמו שצריך ונסגרה לאחר התקרית המצערת ולאחר שהגיטריסט שלהם קיט ריצ'רדס חטף מכות מחבר כנופיית ההיילס אנג'לס ומיד הרולינג סונסט ברחו משם . על המקרה ההוא יצא סרט שמתעד הכל ושמו הוא gimme shelter

זה מה שקורה שכל ההופעה מאולתרת

הם החליטו להזיז את מסלול ההופעה בלילה וחלק מהקהל עזר להעביר ציוד לשדות באלטמונט וזה מה שקורה גם שאתה לוקח כנופיית אופנוענים חוליגנים להיות שומרי במה מול קהל על אל אס די שלא מודע לעצמו! זה הכל מתכון בטוח לאסון כשאין לך יכולת להגביל את המשתתפים בארוע!

wish i was here

New member
מה שהיה מיוחד בו לדעתי

זה ג'ימי הנדריקס בהפגנת ביצועים על הגיטרה בעיקר בשיר star spangled banner (תהרגו אותי אני לא מבין איך בן-אנוש מסוגל לנגן דבר כזה)....וגם כל מה שציף אמרה :)

זה לא Comfortably Numb אולי...

אבל זה מספיק קרוב אז לכו לשמוע אולי תאהבו http://stage.co.il/Stories/510736

שלום חן

New member
המלצותי לשבוע

סרטים אנגליים עם חיזוק שחקנים אמריקאים. סרטים שיש בהם הכל, בראש ובראשונה: מאד מאופיינים בהומור אנגלי הסרטים מאד מאד מצחיקים, פעולה, מין, דרמה בקיצור הכל ומכל טוב. 1- snatch עם חיזוקו של פראד פיט שמשחק צועני באנגליה, סרט פעולה וצחוקים ללא הפסק. 2- טריפ 51 - עם סמואל לי ג'קסון שמשחק מדען אמריקאי שמוחר טריפים בעזרת שחקן מקומי באנגליה מאד מהנה ומבדר מאד. 3- טרייספוטינג - עם איאן מקרגור, שעליו אני לא צריך להרחיב, רק לשמוע אותם מדברים מאד מצחיק אותי.

itaikuskus

New member
לאלא

קומונה זה חתיכת דבר מכוער של גרופיות. זה יוריד תרמה. בכל מקרה-המלצתי השבוע husker du-zen arcade ציף פעם הרחיבה עליהם ומי שלא הספיק לשמוע, אני נותן עוד הזמנות להחשף לאלבום המצוין הזה..בכלל הוסקר דו להקה מצוינת. אין לי כוח להרחיב אז אני פשוט אתן את הביקורת הנפלאה שכתבה נטע מהשרת העיוור. עוד המלצה- היום סופסוף הגיע אלי התקליט שהזמנתי descendents-milo goes to college הראשון של הדיסנדנטס שמציג בעצם את כל מרד הנעורים של מיילו החנון, והאלבום שאולי אני הכי הזדהיתי (ומזדהה) איתו בתור מתבגר. עם מחאה על דרכיהם הצבועות של כלל המתבגרים בשירים כמו i'm not a punk ו- i'm not a loser אכזבה ותסכול מהמין הנשי בשירים כמו catalina ו-hope תסכול על ההורים (parents ) ושאר להיטים (kabuki girl,myage,tonyage,bikeage) קיצר...אלבום ענק, פה בעצם נולד הפופאנק, אבל לפני שהוא הפך לתוצר דיי מכוער של אמ טי וי, אשכרה היה להם מה להגיד, ודרך מאוד מלוכלכת להגיד את זה. רוק אנד רול.

itaikuskus

New member
לא ידעתי שאת בקטע של הארדקור

למרות שבאלבום הזה הם כבר חצו את הגבולות למחוזות אחרים... i'm impressed...

Elinor BC

New member
הרבה דברים לא ידעת, לכן את מתפלא

אבל זהו אכן, דיסק מצויין.

Zen Arcade

כתבתי פעם סקירה על הלהקה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=45799850 הסקירה בשרת היא יפה, הייתי מוסיפה לה כמה פרטים: ראשית, לפינת הפדנטיות: שם הלהקה מבוטא הוסקר דו ולא האסקר. זה ביטוי בנורבגית, כאמור, לא באנגלית. אחוז נכבד מתושבי מינסוטה הם צאצאי מהגרים מסקנדינביה, כזכור. שנית, מולד לא גדל בסיינט פול, אלא בצפון מדינת ניו יורק. הוא הגיע למיניאפוליס ללימודים באחת המכללות היוקרתיות שם, לאחר שקיבל מלגה. הארט ונורטון הם מקומיים. מולד היה, אמנם, הדמות הדומיננטית בלהקה. כמו ווטרס, הוא דרש קדימות בכתיבת שירים, ודיכא את יצירתיותו של הארט. כך, לדוגמא, דרש מולד שמרבית השירים בכל אלבום יהיו שלו. למרות כשרונו הברור, ההיסטוריה לא שפטה את מולד כ"כ לטובה; דווקא שיריו של הארט הם הטובים יותר מבין שניהם, לטעמי ולטעמם של רבים. אלבומו האחרון של הארט, אשר יצא בשנת 1999 בלייבל קטנ(ה), טוב יותר מכל מה שמולד עשה בקריירת הסולו שלו, מאז התפרקות הלהקה. כשהייתי בארה"ב בתחילת השנה, ראיתי את שניהם בהופעה - כל אחד בנפרד, אמנם, אבל באותו שבוע ממש!. בהופעתו של מולד היו יותר אנשים - הוא מפורסם יותר - אבל הארט היה זה שנתן את ההופעה המרגשת יותר והוכיח, שוב, איזה כשרון גדול הוא. לגבי האלבום, אחזור על הדברים שכתבתי עליו בליגת הפורום: בשנת 1984 היתה השלישיה ממיניאפוליס על פרשת דרכים אמנותית. הם הרגישו שהם מיצו את סצינת ההארדקור פאנק ממנה באו. הסצינה, על הקודים החברתיים והמוסיקליים הנוקשים שלה, חנקה אותם ומנעה מהם לבטא עצמם, הן מבחינת נושאי השירים, והן מבחינת הגיוון המוסיקלי. התוצאה היתה התנתקות מסצינה זו, בצעד שנראה היום כנועז למדי – אלבום כפול, המשלב התחרעויות פאנק קיצוניות, נאו-פסיכדליה (לופים, קטעים המנוגנים בכיוון הפוך, שימוש בפעמונים וכלים "היפיים" אחרים), קטעים אקוסטיים, בסיס מלודי חזק מתחת לרעש גדול. הטקסטים הבלתי-מתפשרים עסקו, באופן רופף, בסיפורו של נער מבית הרוס, העוזב את מקום הולדתו ומנסה את מזלו בעיר הגדולה, רק כדי להתעמת עם מפח נפש. מולד והארט (שני כותבי השירים בלהקה) עסקו כאן, כל אחד מנקודת המבט שלו, בהתעמתות עם מה שנקרא "התבגרות": הצורך שלנו למצוא את מקומנו בעולם, את זהותנו, והחרדה מפני הכשלון, הדחיה והבדידות. שיריו של מולד עדיין (בשלב זה של יצירתו) אוצרים בתוכם זעם עמוק, כמעט חסר גבולות, כלפי הבית, המשפחה, העולם העויין. הארט, הלירי והעדין מבין השניים, כותב על ניכור, על אהבה המסתיימת בטרגדיה, ואחראי במידה רבה לקטעים היותר הזויים מוסיקלית, החלומיים של האלבום. אפשר להגדיר את האלבום כ"טריפ רע": אמריקה התיכונה ברגעיה המכוערים, כפי שהיא נראית דרך עיניהם של שני אמנים צעירים, מיוסרים אך גם נאמנים לאמירה האישית שלהם, ללא פשרות.

oribarak

New member
סידרה על הפרוג

ממקורות שונים השגתי סידרה בת כמעט שעה, שבה מדרגים את 10 הלהקות הטובות ביותר של הפרוג..הסידרה במקור היתה בערוץ 4 הבריטי כמובן, מי אם לא, פינק פלויד מקום ראשון...מי שרוצה את הדירוג המלא שיגיב אם אתם רוצים לדעת איך להשיג, פנו אלי במסר...זה לא הכי חוקי

itaikuskus

New member
בושה וחרפה

הם לא פרוג בכלל תורידו את הידיים המטונפות שלכם מהלהקה הזאת, פרוגרים.

wish i was here

New member
פינק פלויד הם פרוג

לא משנה כמה תנסה להכחיש את זה.....יש לי דיוידי שמראה את ההכנה של הדארק סייד שבו אנשים מקורבים ביותר ללהקה ואף ריק רייט עצמו אומרים שפינק פלויד היא להקת פרוגרסיב רוק,או בקיצור,פרוג....מצטער שניפצתי לך את האשליה שהם לא פרוג....

itaikuskus

New member
אתה בטח מרגיש גבר

"מצטער שניפצתי לך את האשליה" או איזה יופי, קנית איזה דיוידי והבנת אותו לא נכון. ריק רייט היה בקטע של פרוג כמה זמן אבל מהר מאוד גם הוא ירד מזה. גילמור מתעב אותם, ווטרס ממש לא מתייחס אליהם מייסון לא מבין אותם. אין קשר בין פרוג לפלויד. מי גבר עכשיו? (סתם נו)

למדת משהו אני רואה

רוצה ללמוד עוד דברים.... נסה לריב! שבוע טוב אחי לך ולכולם... צנן את עצמך לפעמים

למעלה