שבת שלום לכולם!

melancholy man

New member
מוזיקה יותר מהמיינסטרים של התקופה

למה בדיוק זה "יותר" אולי זה פחות, אולי בכלל לא לעמלה ולא למטה אלא הצידה? למה פרוג זה יותר? מה יותר בזה?, ובקשר לשאלה, כן זה בדיוק מה שהם עשו (טוב לא, אבל אין תאור יותר ציורי, הם כן היו חברים, בגדול, היה להם פחות או יותר אותו קהל והם הופיעו לפחות בהתחלה באותם מקומות)

Liorking

New member
מוזיקה יותר מהמיינסטרים

שכחתי את המילה "מורכבת", טעות שלי. זה היה אמור להיות "מוזיקה יותר מורכבת מהמיינסטרים של התקופה".

רוק, בבסיסו, הוא פשוט

זוהי מוסיקה פשוטה, שווה לכל נפש. רק כך היא יכולה למלא את יעודה: לשקף נאמנה את החוויה האנושית, על כל גווניה, כך שכל אדם באשר הוא יוכל להזדהות עם המוסיקה. כך זה במוסיקת עם, שהיא בשורשי הרוק. לכן מורכבות איננה, ככלל, מרכיב הכרחי ברוק, ולפעמים היא אף לא רצויה.

itaikuskus

New member
כמה נקודות

אורי ברייטמן לא ממש מומחה, והרבה נקודות שלו בביוגרפיה של הפלויד הן שגויות. הוא אוהב את פינק פלויד והוא אוהב פרוג מושבע, וכמו רבים כמוהו, היה מאוד רוצה לערב את הלהקה בסגנון האהוב עליו. בקשר לדרים ת'יאטר.. המוסיקה של פינק פלויד בהחלט מתקדמת יחסית ללהקות כמו מטאליקה. אולי לזה הוא התכוון?

סופשבוע נעים

ההמלצה שלי לשבוע היא הדיסק הראשון של קולדפליי שנקרא "מצנחים". יש לי את הדיסק הזה כבר מלא זמן וזה אחד הדיסקים היותר טובים ומרגשים שאני מכיר של שנות האלפים. התחברתי למוסיקה ולמילים של קולדפליי בצורה מושלמת, אין שיר אחד שהוא לא עושה לי צביטה בלב, מזכיר לי איזושהי רגע בלתי נשכח מהעבר. המילים של הסולן כריס מרטין פשוט כלכך פשוטות וחדות שהם נכנסים לעומק הלב והנשמה ויוצרות תחושה שאלה המילים שאתה רוצה להגיד. מקדיש את השיר Shiver לאותה אחת שאני עדיין כל כך אוהב אבל לא מצליח להבין, לאחת שאני חושב וחולם עליה על הזמן, לאחת שנולדתי מחדש אחרי שהכרתי אותה...... מאחר ויש לי הרגשה שאת קוראת בפורום אז אני מאחל לך המון בהצלחה בחיים החדשים שלך בניו-יורק... תיהני ותדעי תמיד שיש מישהו שחושב עלייך כל הזמן. ממני בהמון אהבה וגעגועים; בן Coldplay - Parachutes

המלצה #2

לדן תורן יש דיסק גנוז ומצוין שלא ברור לי למה לא יצא והפך ללהיט, לפחות בקרב חובבי הרוק המקומי. לאלבום קוראים: "כפתור לא גמור (שדר מהימים שלפני רשימות השירים)". וכמו שדן מסביר באתר המושקע שלו (ששווה ביקור) האלבום לא יצא מחמת חוסר תקציב ומופץ בחינם באינטרנט בגרסאות הראשוניות שלו. יש גם עטיפה להורדה, אז בעצם תוכלו לקבל דיסק מתנה מדן תורן! תהנו! שבת 3

למעלה