שבת שלום לכולם!

oribarak

New member
אוקי זה הדירוג לפי התוכנית

10-קאמל 9-קרימזון 8-windhawk או משהו בסגנון 7-rush 6-elp 5-yes 4-jethro tull 3-moody blues 2-genesis 1-pink floyd

אורי, יהיה נחמד

אם תתן לנו פרטים על התוכנית: מאיפה היא, ממתי, מי העורכים, על סמך מה נערכה הרשימה, מה תוכן הסדרה.

oribarak

New member
אין לי בדיוק את כל הפרטים..אבל

התוכנית אני יודע שהיא מערוץ 4 הבריטי..ממתי?לא כל כך ידוע לי העורכים?אני יודע שלמנחה של התוכנית קוראים bill bailey והוא מאוד משעשע הרשימה נערכה לפי מה שהבנתי, לפי כמה אלבומים של הלהקה היו בראש המצעד ולכמה זמן, וכמה האלבומים מכרו..ואז הם עושים ממוצע ומגיעים למשהו שנקרא prog points... תוכן הסידרה?מראים קטעים של הלהקות שהציגו, על כל להקה הוקדש מ5 דקות עד 10 דקות...הראו קטעים שהם הופיעו, ראיינו את רוב חברי הלהקה, ומסקרים את ההיסטוריה של הלהקה...במיוחד נהניתי מקאמל, שהראו קטעים שהם ניגנו מסנוו גוס...

זה Channel 4 בטלוויזיה?

אז אני מבינה שהדירוג נעשה לפי היקף מכירות אלבומים? היינו, זה קליל, לא רציני. אגב, איך הם מגדירים שם פרוג, אם בכלל? מה הם אומרים על הסצינה הזו?

oribarak

New member
בעיקרון, המנחה יותר יורד על הפרוג

הוא מציג אותם כ"הדינוזאורים" שהוכחדו... הם בעיקר מדגישים אם הקטע של אלבום קונספט, כאשר הוא יורד על כל להקה "and guess what, another consept album was made" הראו קטעים מהופעות חיות של הלהקות, מה שמאוד מרגש לראות את yes ואת קרימזון בפעולה...ובמיוחד את קאמל

קרימזון מקום 9???

איזה בוש וחרפה הם האמה והאבא של הפרוג!! וגם קאמל!!! אבל מה שכן טוב זה ג'נסיס ופינק פלויד המקומות הנ"ל מגיעים להם!

שים לב..

שה"שדירוג" נעשה על פי מכירות תקליטים, והתכנית כולה היא הומוריסטית.

Liorking

New member
קאמל דפוקים

הם נשמעים כמו מוזיקה למשחקי וידאו יפניים, אפילו לא מספיק מפותחים כדי להישמע כמו משחקי וידאו אמריקאיים! יכול להיות שלקינג קרימזון מגיע מקום יותר טוב, אבל פינק פלויד הם הכי טובים.

לדעתך !!

בבקשה אל תכתוב ביקורות של ילדים בכתה א' בפורום שיש מעריצים של הלהקה הזאת כי ככה אתה מוריד ת'רמה של השרשור!

יש כאן "מעריצים"?

לא ידעתי... .לתומי חשבתי שזה פורום לדיון על פינק פלויד, לא פורום "מעריצים" נוסח הראל סקעת. ליאור יכול לכתוב ביקורת על כל להקה שיחפוץ, כל עוד יסביר עצמו וישתמש בשפה מתונה.

התכוונתי שיש אנשים שאוהבים מאוד!!

את קאמל ולהקות הפרוג שהיו ברשימה וכשאני אומר מעריצים אני לא מתכוון מעריצי הראל סקעת אלא התכוונתי שיכבד דעות של אחרים כי יש כאלה שיתעצבנו מהתגובה הזאת ואם יש ביקורת יש לכתוב אותה בצורה הולמת אחרת אנשים יכעסו והרמה תרד!

גם אם יש מי שאוהבים מאוד

ביקורת היא לגיטימית. אין מה *להתעצבן* אם מישהו משתמש בשפה לא הולמת - זה רק מעיד עליו.

oribarak

New member
וואט דה?????קאמל דפוקים????

הסבר עצמך...חוץ מזה שקאמל זו אחת הלהקות היותר מעניינות ששמעתי, כל משחק וידאו שישים אותם בו לא יוכל לשאת את היופי... אני היתי קונה ת'משחק רק בשביל הפסקול שלו קאמל זו ה-מוזיקה..הם יכולים להיות אבא של כל הפרוג(כן קוסקוס, פרוג שולט) וקאמל זו הלהקה הכי מאתגרת ויצירתית ומקורית ששמעתי..אז אל נא תחפיש את הגמלים מהמדבר האנגלי

Liorking

New member
אני פשוט לא סובל אותם

זה ההסבר שלי. המוזיקה שלהם לא מפותחת, הסינתיסייזרים שלהם מעצבנים אותי (מספיק אני לא מת על סינתיסייזרים, קאמל עוד יותר מעצבנים אותי), אנדי לאטימר הוא גיטריסט לא רע, אבל לי הוא נשמע כמו אחד שמנסה לחקות את גילמור. הם לא היו הראשונים (הזכות שמורה לפינק פלויד, מודי בלוז וקינג קרימזון), אז גם אין להם הצדקה לצליל הלא מפותח שלהם. מספיק פרוג זה לא הז'אנר המועדף עלי ברוק (זה לא שאני לא אוהב פרוג), ובתוך הפרוג אני אוהב את פינק פלויד (שולטים!), ג'תרו טאל וגם קצת מטראפיק, יס, ג'נסיס ודרים ת'יאטר - לא את קאמל. ציף צודקתף לא הייתי צריך לקרוא להם דפוקים, אבל ראיתי את ההודעה וזו הייתה התגובה הראשונית שלי.

למעלה