שבת שלום לכולם

itaikuskus

New member
פשרני מדי

שלא לאמר, תבוסתני. אין ויכוח לגבי "איש איש ודעתו" אבל ויכוחי סרק? ניתן בודאות לקבוע מי עשה מה, מי מושפע ממה ולמה וכמה. אלו עובדות ברורות, שההיסטוריה והספרות הוכיחו פעם אחר פעם. הקלף היחיד שנשאר הוא הטעם, שאיתו כאמור, אי אפשר להתווכח. אם לא יהיו ויכוחים כאלה, כל אחד כאן יתקע בקונכיה שלו עם הדברים שהוא מכיר ואוהב, ולא יעז לנסות דברים חדשים, המנעות מויכוחים או מחלוקות פירושו פחדנות. שכל אחד יקבע בעצמו אם המוזיקה/האמן שהוא שומע הוא בהגדרת ה"גאון", בהחלט. אבל קודם כל, שיכירו את כללי המשחק, ואת הנפשות הפועלות, ומה שאני לא חושב זה שפאנקימאנק עשה את השיעורי בית שלו כראוי.

Elinor BC

New member
לא הבהרתי את עצמי טוב

(וזה יהיה קצר אין זמן) זאת לא פשרנות/ויתור ללהפך לדעתי כולם צריכים להיות פתוחים להכל כלומר, אני לא חייבת לשמוע את "הפוסי של לוסי" כי הלהקה הזאת מושפעת מ"הסקס פיסטולס" שעשו מהפכה בתחום הפאנק אני לא צריכה לשמוע ה"ביטלס" כי כל הלהקות מושפעות מהתקופות המוזיקליות שלהן וכן הלאה.. ההיסטוריה והעובדות לא משנות בכלל את העובדה שצריך להיות פתוח לכל סיגנון בשונה ממה שאמרת..(" אם לא יהיו ויכוחים כאלה, כל אחד כאן יתקע בקונכיה שלו עם הדברים שהוא מכיר ואוהב, ולא יעז לנסות דברים חדשים") קאפיש? בשביל להתווכח לחינם. צריך להיות פתוח להכל, וזה בכלל לא משנה מה מי מו. זהו אין לי כוח לכתוב יותר

מורנא007

New member
liquid tension experiment

אני מחבב את האלבום הראשון יותר מהאלבום השני. האווירה באלבום הראשון מלנכולית ומזכירה את ואן דר גרף ג'נרטור. האלבום השני מטאלי יותר, נותן בראש יותר והוא מלווה בנגינה מהירה של חברי הלהקה. רודס בשלב ההוא לא היה חבר בלהקת דרים תיאטר, טוני לוין (מקינג קרימזון) מנגן שם על באס.

Artoo Detoo

New member
מממ...

אלבום - של להקת הרוק האלטרנטיבי ''מיוז''. אלבום טוב, יש כמה קטעים מאוד לא מקוריים וכמה מאוד מקוריים. אני לא חובב של רוק אלטרנטיבי אבל הם די טובים (במיוחד הקלידן שהוא גם הגיטריסט והסולן). סרט - ''הילדים של מחר'', עם קלייב אוון, ג'וליאן מור ומייקל קיין. סרט דרמה-מתח מעולה, די אנטי-פשיסטי, אגב, באחת מהסצנות יש רמיזה די גדולה ל-Animals של פינק פלויד, אבל אותה סצנה מתלווה דווקא ב-In the court of the crimson king.

Liorking

New member
ראיתי ולא שמעתי

אני לא אוהב במיוחד את מיוז, לדעתי הם חיקוי מעצבן לרדיוהד, לא אהבתי את הבכיינות אצל ת'ום יורק וגם אצל מאט בלאמי אני לא אוהב (למרות שמבחינת כיעור הוא יכול להיות ת'ום יורק הבא). את הילדים של מחר ראיתי בעבודה (אני עובד כסדרן בקולנוע Yesplanet בקניון איילון). לא ראיתי את כל הסרט (את ההתחלה), אבל הוא נראה לי מאוד מוזר, ולאו דווקא במובן הטוב של המילה.

Anuerysm

New member
המלצה על אלבום

Ten Years After - A Space In Timeזה אלבום מתחילת שנות ה70ויש בו עשרה טראקים מדהימים שמשלבים גם חלקים יותר אקוסטיים וקלים עם קטעים יותר רוקיסטיים וחזקיםחבל שהאלבום המדהים הזה הוא כזה אנדרייטד, חובה לכל בית יהודי. אה כן, תראו את התמונה.

loomer4

New member
תרגישי טוב! והמלצה

עוד סיפור - יוני רכטר אלבום שיצא בשנת 2002 אם אני לא טועה, וכרגיל יוני רכטר לא מאכזב. מבחינתי זה היה אדיר שלקחו את שני המוזיקאים הישראלים האהובים עליי (יוני רכטר והגיטריסט אהרוני בן-ארי) ומקבצים אותם ועוד כמה נגנים באלבום אחד
כל המוזיקאים באלבום מבצעים את הקטעים בצורה יוצאת מן הכלל, ושאני לא אתחיל לדבר על הלחנים והעיבודים של רכטר, זה כמו ברור שזה טוב. האלבום מחולק לשלושה חלקים כשלכל חלק יש חמישה קטעים, אני לא אהרוס לכם עוד על המבנה כי זה כיף לשמוע את זה ולקרוא את החוברת ביחד. יש פה גיוון מוזיקלי די מובחר, מג'אז ועד כוראל קלאסי, מFאנק ועד נגיעות אלקטרוניות (אבל ממש ממש בקטנה), והגיוון הופך את האלבום לחוויה, אז יאללה לכו לקנות.

DOCTOR ROBERT

New member
שבת שלום והאפי חנוכה.

יש לי המלצה אחת השבוע. ברצוני להמליץ על אומן הקומיקס, הציור, הקריקרטורה, מלך הרווזים ומחסל האווזים... דודו גבע! לפני כמה ימים ביקרתי בספרייה, ולקחתי את הספר "שתיקת הברווז". הספר מאגד את כל הקטעים מהפינה ההומורסטית של גבע בעיתון "העיר", בין 2002-2005. היום הלכתי לתערוכה שלו שנקראת "פשר החיים", וקניתי את הספר, שמאגד עבודות שלו מאז ימי נעוריו ועד השנים האחרונות. הבנאדם גאון. או שמא אומר, גע-גע-גע-גאון. מסכנה יוקו, שותה רק שוקו.

holo

New member
המלצה:

אני רוצה להמליץ על האלבום של הזמרת קרן אן Keren Ann- Not going anywhere. קרן אן נולדה פה בארץ, אבל התחילה את הקריירה המוזיקלית שלה בצרפת. זה האלבום הראשון שלה שהיא שרה באנגלית, ואת שיר הנושא השמיעו די הרבה ברדיו לא מזמן. זה אלבום אקוסטי כמעט כולו עם ליווי עדין של כלי נשיפה. אלבום פשוט נהדר, עם כל כך הרבה קסם, שרוי כולו באווירה של חורף(מוזיקה של חורף זה כיף), מקומות זרים(ולפעמים גם מוזיקה של חג מולד), אהבה וגעגוע. כן, חלק מהשירים נשמעים די קיטשיים עם נסיון להיות מאוד פואטיים, אבל שירים כל כך חמודים כמו Spanish bird song פשוט עושים לי את זה, מה אני אעשה. גם הקול של אן, שנמצא על הגבול בין שירה ללחישה, יחד עם הגיטרה האקוסטית, הם פשוט שילוב מצוין שהצליח לתפוס אותי. בקיצור, מומלץ מאוד. בי האלבום נגע..

avki

New member
../images/Emo45.gif קרן אן היא אחת המדהימות, בעיקר

האלבום שהמלצת עליו, שהוא קצת יותר בנוי מהאלבומים האחרים. פשוט מעולה.

למעלה