שבת שלום לכולם!

wish i was here

New member
שמע

אני מסכים עם מה שאמרו פה-שכל פעם אני רואה פה את אותן הלהקות...דה בנדס נחרש פה מאות פעמים! אשכרה כל שבוע אני רואה פה את אותן להקות אז חשבתי להוסיף משהו שלא היה פה... תענה לי בכנות-שמעת את האלבום במלואו?

holo

New member
לא שמעתי את כולו

אבל אני לא חושב שיכול להיות הבדל כל כך גדול בין 2-3 שירים ששמעתי לשאר האלבום. מה ששמעתי הספיק לי כדי לראות שזה ממש לא סגנון שאני אוהב. עניין של טעם. אגב, המלצות חוזרות על OK Computer הן אלה שסיקרנו אותי ושיכנעו אותי לקנות את האלבום הזה, וליהנות מכל רגע של שמיעה.

wish i was here

New member
אוקי

אבל אתה לא יכול להגיב בכולל על האלבום-אם לא שמעת את כולו :| . אגב.... רדיוהד הם לא ממש הסגנון שלי...וזה טוחן בשכל שכל הזמן ממליצים על אותו דבר אפשר פשוט לכך כל שבוע את ההמלצות לעשות קופי פייסט זה פשוט יחסוך זמן ...

holo

New member
בגלל זה העדפתי לא להגיב ישירות

שים לב למי הגבתי. בכל מקרה, אם אהבת, שיהיה לך בכיף.

Anuerysm

New member
זאת לא סיבה להמליץ על אלבום גרוע

גם לי זה נראה קצת מיותר להמליץ על האלבומים הכי מפורסמים בעולם כשכל אחד שמע אותם פעם ראשונה.. אבל חפיף תנסה את ההמלצות שלי ותגיד לי מה אתה חושב

wish i was here

New member
התגובה שלך

מעצבנת משהו...נראה לך שבאמת הייתי ממליץ על אלבום סתם בשביל עקרונות ולא כי אני חושב שהוא טוב?

אפשר להמליץ כאן על כל אלבום

שנראה לכם. גם אם הוא טחון, ממוסחר ומשעמם, כמו זה של דייר סטרייטס.

../images/Emo45.gif

רוק קיטש'י, משעמם, בנאלי. ואם לא מספיק, גם ממוסחר ברמות מטורפות... כבר נמאס לי לשמוע את השיר שלהם הזה שלהם עם המילים "עכשיו גיליתי שאני אשם אני חושב על זה ולא ישן" (משהו כזה
) , השיר הזה רודף אותי בכל מקום, מסחרו אותו כאילו הוא היה השיר האחרון בעולם.

meytar

New member
אחרי שהם הרסו את "חום יולי אוגוסט",

אין סיכוי...

MilkShack

New member
אסור לשמוע את האלבום הזה מסיבה אחת

היא להקה שעושה מוזיקה אך ורק בשביל כסף (עזבו אתכם מהפרסומת... אני יודע קצת יותר, אפשר במסר) ובגלל זה הוא לא שווה שמיעה. גם אם הוא מצוין, מוסיקה צריכה לבוא ממקום אחר.

The Bends

של Radiohead. אתמול רק קניתי אותו ואני חייב לציין שבתור אלבום ראשון ללהקה שאמורה להמשיך את המסורת של הפלויד זה אלבום נחמד ביותר. עוד לא התחלתי להתעמק בליריקה, אבל האם זה אלבום קונספט?!

תתחדש! רק תיקון

זה האלבום השני של הלהקה. והם לא ממשיכי דרכם (אולי רק ברוח העשייה האוונגרדית).

הראשון

שלהם שאני קונה, זו הכוונה. בינתיים נתפסתי לבלאק סטאר. תודה
,

FunkyMonk

New member
מעודי לא שמעתי עליו

מה פתאום! האלבום הראשון של רדיוהד זה דה בנדס ולא תוכלו לשנות את ההיסטוריה!

The Walrus

New member
זה איזה מין קטע של מעריצי רדיוהד

להתעלם מהאלבום הראשון. נכון, הוא באמת די גרוע...

למעלה