שבת שלום לכולם!

oribarak

New member
Subterranean Homesick Blues

וזה לא עוד שרשור על רדיוהד, זה שרשור על מישהו יותר גדול , על מישהו שיותר גדול מכולם, הרי הוא בוב דילן!!! לאחרונה ראיתי את הסרט no direction home בטלוויזיה וממש רציתי לחקור, שמעו זה סיפור אהבה, עם איזה 4 דיסקים בידי ועוד אתר מלא באלבומים בחינם, אני חוקר את בוב מכל כיוון אפשרי, ואני אומר לכם אני מאוהב אני אמליץ לכם על האלבום ששווה את ליבי, another side of bob dylan, בלי שום כלי אחר חוץ משיר אחד שיש בו פסנתר, הגיטרה והמפוחית מככבים פה כמו גדולים, עם שירים ענקיים כמו i really wanna do, ו to ramona, וגם chimes of freedom, זה פשוט ענק חוץ מזה לשונאי הפולק אצל דילן יש צד שלם של בלוז, אם בא לכם לראות עד כמה, חפשו ב youtube את השיר שכתבתי בכותרת, וגם תקבלו קליפ מדליק של אחד השירים הטובים שנוצרו אי פעם...מי אמר שצפרדעים לא יכולים לשיר????

../images/Emo45.gif |כן ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

דילן זה באמת סיפור אהבה. וגם רגשות אחרים. הוא אמן כל כך מורכב, שלצלול לתוך הרפרטואר הענקי שלו, זו משימה לכל החיים - ומשימה לא קלה. אתם יודעים מה? בגלל שעכשיו חופש והכל, ננסה בכל זאת את ידנו בהתעמקות בשיר או שניים, ולו לשם המחשה באיזה כשרון אדיר מדובר. אלו שירים אתה מציע, אורי?

oribarak

New member
החלטתי על שני שירים

שכרגע הם ממש נוגעים בי, ואני ממש אוהב האחד זה mr. tambourine man, אני יודע שזה קיצ'י ושכולם היו בוחרים בו, אבל השיר הזה פשוט עושה לי משהו...יש לי את הדיוידי no direction home, ויש שם ביצוע של השיר מפסטיבל פולק בnewport, ואני שומע את זה וזה פשוט מרגש אותי... עוד שיר לדעתי, ורלוונטי לימינו , הוא masters of war, יש בו גוון מפחיד ומסתורי, ואני ממש אוהב את השיר הזה... אבל זה רק שני שירים שעלו לי הרגע בראש, תנו בראש בעוד הצעות, דילן הוא עצום, שני השירים הם רק בורג קטן במערכת, או שניים.

itaikuskus

New member
במקום לבכות

החלטתי לתרום גם כמה המלצות. 1.ראשית, אמליץ על הלהקת סרף הכי טובה (כנראה) שאיי פעם שמעתי, man or astroman? שעיקר פעילותה היה בשנות ה90, כחלק גדול מתחיית הז'אנר. האלבום שלהם is it man or atroman? מביא אחד אחרי השני קטעים מקפיצים ועוצמתיים, עם סאונד גיטרות מאוד חד וייחודי, והרבה הומור, כשזה נוגע לאיך אתה לוקח את עצמך (הם "משוכנעים" שהם באים מהחלל החיצון, וזה גם נשמע ככה). גם project infinity הוא אלבום אדיר, הזמנתי אותו באיביי בתקליט לפני שבועיים והוא משום מה מסרב להגיע.. בכל מקרה תמיד תהיתי לעצמי האם האינטנסיביות של הלהקה הזאת באה לידי ביטוי גם בהופעות, ואת התשובה (החלקית, כי כאמור, אין כמו לראות בעצמך) קיבלתי באלבום ההופעה live transmissions from uranus, שהביא גרסאות אפילו יותר טובות מאשר בתקליטי אולפן שלהם. 2. the fuzztones-lysergic emanations זה אלבום ממש טוב. רוקנרול, לא יותר מזה, לא פחות מזה, עם מעטפת של מיסתורין לכל אורך התקליט, ועם להיטים עוקבים אחד אחרי השני. מי שחשב שהקלידנית של הדנדי וורהולז נראית טוב, צריך לראות את הקלידנית של הפאזטונז. ובכל מקרה, השילוב בין הסאונד המלוכלך של הגיטרות, והשירים היחסית "נקיים" נותנים ללהקה איזושהי ייחודיות, מה שגרם לה להיות אחת מלהקות הגאראז' המובילות והמשפיעות. 3. TSOL-Dance with me יש רגשות שקשה להעביר במוסיקה. ייאוש הוא אחד מהם. זאת אומרת, אפשר להעביר, אבל מאוד קשה להעביר בצורה כנה ומשכנעת, בצורה שתחדור לך לעצמות. כששומעים את העבודת גיטרות בשיר love story, מבינים איך זה מרגיש כשהבחורה שאתה אוהב מוותרת עליך. ג'ק גרישם מגיש לכם בצורה הכי מלו-דרמטית שיש, את משנת חייו, ויש מצב שהנגנים סביבו הרכיבו את הלהקת הארדקור המוכשרת ביותר איי פעם, שנהרסה שנה אחר כך כשעלה בהם הרעיון המטופש להכניס סינתיסייזרים ושטויות כאלה ועשו את beneath the shadows המיותר. בדנס ווית' מי יש אולי את הסאונד הכי טוב ששמעתי בתקליט. אולי המלצתי על אחד מהאלבומים האלה בעבר, אבל אלו שלושה להקות שאני שומע המון בתקופה הנוכחית, ואני יכול להתערב שגם אם המלצתי, פעם נוספת לא תזיק.

microbe15

New member
ההמלצה שלי

לאחרונה אני לא מצליח להפסיק לשמוע את האלבום Saint Dominic's Preview של Van Morrison. אני לא יודע לאיזה ז'אנר לשייך את האלבום הזה. יש לו סגנון מאד מיוחד, שעוד לא יצא לי לשמוע בעבר. אני מבין שהוא אמן שפעיל עד היום, זאת אומרת שיש לו די הרבה אלבומים... אני אשמח לקבל קצת הכוונה, אם מישהו מכיר
מי שעוד לא מכיר, נסו לשמוע את השיר הראשון באלבום, Jackie Wilson Said, בלי להתמכר - בלתי אפשרי

eliavtu

New member
ממ.. המלצה

כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה הם עשו עיבודים לכלי מיתר ל- 26 שירים שלהם <אלבום כפול> וזה פשוט יפייפה, אין הרבה מילים.. מומלץ בחום רב!

למעלה