ככה.
האמת, מה שמשך אותי בהתחלה לסמית'ס היה הקול של מוריסי בשיר- Last Night I Dreamt , החלטתי לשמוע את כל האלבום (וד"א עד היום לא שמעתי אף אלבום אחר שלהם) והתאהבתי, מיותר לציין איזה יצירת מופת היא Last Night I Dreamt , אחד השירים הטובים שיצא לי לשמוע. האלבום The Queen Is Dead אלבום מיוחד מאוד, (נבחר למקום ראשון ברשימת 100 האלבומים הגדולים של כל הזמנים של המגזין Melody Maker ) מוזיקה מעולה, מוריסון אחד הסולנים האהובים עלי , לפעמים הוא ציני ואירוני בשירים, אבל לי זה לא מפריע, מאוד אהבתי את הכתיבה שלו. השיר There Is A Light That Never Goes Out הוא עד היום אחד האהובים עלי, מילים נהדרות, גם השירים Bigmouth Strikes Again וFrankly, Mr. Shankly I want to live and I want to Love)" או mother i can feel the soil falling over my head"") , גם השיר I Know It's Over ראוי לציון, נדבקתי לאלבום הזה תקופה די ארוכה, סה"כ אחד האלבומים הטובים ששמעתי. גם אלבום הסולו שלו לא רע בכלל. אשמח אם יש תוכלי להמליץ לי על עוד אלבומים שלהם למעט השניים האלו, בקשר לרולינג לא שמעתי אותם הרבה מאוד זמן,יצא לי לשמוע לאחרונה את השיר Angie , שיר מעולה. אני יצטרך לשמוע את האלבומים מחדש.. אני כן זוכר שאת האלבום Exile on Main St לא ממש הבנתי .. בכל מקרה להקה מעולה.