שבת שלום לכולם!

גם אני אוהב את רדיוהד

אני לא מבין מדוע להתעלם מהאלבום הראשון, הוא לא אמור לגרוע מהאיכות ומהכבוד לאלבומים הגדולים שלהם שהפכו לקלאסיקה.

Anuerysm

New member
לא, זה לא קטע של מעריצי רדיוהד

זה קטע של אנשים לא מצחיקים

The Walrus

New member
פאבלו האני

(ולא, לא תצליחו להתעלם ממנו. למרות שהוא באמת לא משהו!)

וינסנטי

New member
מגניב...

בדיוק קניתי את ok computer, שהוא כנראה האלבום הכי יפה ומרגש ששמעתי אי פעם. מומלץ ביותר! וכן, שומעים שם השפעה מהפלוידים..

The Walrus

New member
דיסק ענק

אין על exit music (אם לא מחשיבים את cn וsoycd של פ"פ ואת firth of fifth של ג'נסיס).

itaikuskus

New member
יאללה

שבוע אחרי שבוע, למה כל מה שיש לכם להמליץ עליו זה רדיוהד ודייר סטריטס? הגדיל לעשות זה שהמליץ על האלבום של סינרגיה. באמת, נו......

MעlbulעB

New member
טוב, נו

אני קורא את הפורום כבר... פּפפט.. די הרבה זמן, אבל לא כותב בדרך כלל [היי, שלום, נעים מאוד
], סתם כי אני לא רואה שיש לי הרבה מה להוסיף לדיונים. אבל אם אתם כל כך נואשים להמלצות, אז אני לא יכול שלא להרתם לעזרתכם. נתחיל במשהו ש-itaikuskus וודאי יתעב: Estradasphere - Palace of Mirrors. זהו אלבומה האחרון של הלהקה האמריקאית, שכיווניה מוגדרים כאוואנגארד\ מוזיקת עולם\ פיוז'ן. צ'מעו, החבר'ה האלה תותחים. ולמרות החסרונות של הכיוון השאפתני\יומרני הזה, אני חושב שהתוצר הסופי מעולה. מעבר לזה שהמוזיקה מקצועית, מגוונת ויצירתית - היא פשוט מהנה. לא תמצאו פה התעמקות והרהורים בשאלות הגדולות של החיים [האלבום אינסטרומנטלי כולו], אבל אם בא לכם על טיול בכל מני מקומות יפים ומעניינים שאין להם שום קשר לכלום, פשוט לחוות - אז אני חושב שיש לכם מה לחפש באלבום הזה. קיצר, מה אני חופר? - קפצו למייספייס שלהם, ותחליטו לבד. עם ההמלצה שאיתה התחלתי, גם אסיים, כי כרגע אני לא במצב לחשוב על משהו שלא יישמע כמו "סתם רעש" לרוב האנשים, ואפרוש לשנתי [ולא, אני ממש לא אחרי בילוי סופ"ש פרוע]. לילה טוב

holo

New member
../images/Emo45.gif אלבום ענק

אני מת על האלבום הזה! רוק בועט ומתוחכם שלא יוצא מהראש.

אני ימליץ על כמה אלבומים.

1. Strangeways, Here We Come ו - The Queen Is Dead של הסמית'ס. 2. המלצה על להקה - Embrace, יש להם כמה שירים יפים , סטייל Coldplay. 3. הרולינג סוטנס - Exile on Main St, ו- Goats Head Soup .. לפי דעתי שתי אלבומים מדהימים. וד"א כל אחד והטעם שלו, אין מה לרדת על המלצות של אחרים..

ת'צודק

וחוץ מזה, הבחירות שלך מאוד מעניינות, והייתי שמחה אם היית מרחיב לגבי כל אחד מהאלבומים והאמנים הנ"ל. באמת שאנחנו טוחנים את אותם אמנים כל הזמן (רדיוהד וכד') וכדאי לחשוף אנשים לדברים חדשים. תרצה להסביר מדוע דווקא אמנים ואלבומים אלו? אני אוסיף משלי לגבי 1 ו-3 (את 2 אני לא מכירה ממש).

ככה.

האמת, מה שמשך אותי בהתחלה לסמית'ס היה הקול של מוריסי בשיר- Last Night I Dreamt , החלטתי לשמוע את כל האלבום (וד"א עד היום לא שמעתי אף אלבום אחר שלהם) והתאהבתי, מיותר לציין איזה יצירת מופת היא Last Night I Dreamt , אחד השירים הטובים שיצא לי לשמוע. האלבום The Queen Is Dead אלבום מיוחד מאוד, (נבחר למקום ראשון ברשימת 100 האלבומים הגדולים של כל הזמנים של המגזין Melody Maker ) מוזיקה מעולה, מוריסון אחד הסולנים האהובים עלי , לפעמים הוא ציני ואירוני בשירים, אבל לי זה לא מפריע, מאוד אהבתי את הכתיבה שלו. השיר There Is A Light That Never Goes Out הוא עד היום אחד האהובים עלי, מילים נהדרות, גם השירים Bigmouth Strikes Again וFrankly, Mr. Shankly I want to live and I want to Love)" או mother i can feel the soil falling over my head"") , גם השיר I Know It's Over ראוי לציון, נדבקתי לאלבום הזה תקופה די ארוכה, סה"כ אחד האלבומים הטובים ששמעתי. גם אלבום הסולו שלו לא רע בכלל. אשמח אם יש תוכלי להמליץ לי על עוד אלבומים שלהם למעט השניים האלו, בקשר לרולינג לא שמעתי אותם הרבה מאוד זמן,יצא לי לשמוע לאחרונה את השיר Angie , שיר מעולה. אני יצטרך לשמוע את האלבומים מחדש.. אני כן זוכר שאת האלבום Exile on Main St לא ממש הבנתי .. בכל מקרה להקה מעולה.

itaikuskus

New member
אמברייס סטייל כמו קולדפליי?????

אתה רציני? כריס מרטין היה מת לדגדג את הרמת כתיבה והמחויבות של איאן מקאיי. איאן מקאיי, לעומת זאת, כנראה לא היה מתנגד לחשבון בנק של כריס מרטין ושות', למרות שלא נראה לי שהוא מתלונן.

avki

New member
שניהם להקות לא מהטופ.

לדעתי הדקות והחדות של Embrace לוקחים את קולדפליי בהליכה, אבל בריגוש וקיטשיות קולדפליי לוקחים בסיבוב.

itaikuskus

New member
בארור שלא מהטופ

אני אעדיף את המהירות, החדות והאותנטיות במיינור ט'רט הרבה על פני אמברייס ופוגאזי, אגב פעם כשהמלצתי עליהם מישהו שאל איך להקה כמוהם יכולה לכתוב שיר כמו guilty of being white... ההסבר שנתתי היה בכלל לא שלם, ועכשיו אפילו אני יכול להרשות לעצמי לצטט מאיאן מקאיי עצמו, כשהתייחס לשיר הזה- מקאיי טוען שבתור נער לבן בוושינגטון די סי , בבית ספר בו הוא מיעוט מכריע, אי אפשר היה שלא להרגיש נרדף, אשם או שונה. מקאיי ראה את עצמו ואת דומיו כמיעוט בסביבת מגוריו, והחזות הלבנה הפאנקיסטית עם הראש המגולח בהחלט לא תרמה לחוויה. מקאיי עוד מכה על חטא- (תרגום חופשי) "איך יכולתי בכלל לנחש שעוד 15 שנה איזה ילד פולני ישמע את השיר הזה ויבוא ויגיד לי שזה מגניב שאני מקדם את הכוח הלבן (או משהו)" ומה שמשתמע- השיר עם הזמן יצא מקונוטציות שאליו הוא כיוון בצורה כזאת שגם סקינהדים השתמשו בו כמין שיר דגל כנגד השחורים. אבל השאלה הזאת נשאלה באמת מזמן, אני לא בטוח שמישהו עוד מעונין בתשובה :) אגב, אמברייס הרבה יותר מרגשים מקולדפליי. בקיטשיות קולדפליי לוקחים, ברגיל.

Anuerysm

New member
כן, הרולינג סטונס זה אחלה לגמרי

סמית'ס אני באמת חייב לנסות, למרות שלאחרונה יש לי יותר מדי להקות חדשות

oribarak

New member
אחוש אחוש

לפני יומיים חרשתי על האלבום הופעה מ98, לא שמעתי כזו הופעה ישראלית בחיים שלי, שמעתי שהם התאחדו בארה"ב, אני רק מחכה שלקלפטר יגמר הכסף שוב ואז הם יביאו הופעה אדירה פה בארץ, כוס עמק עד היום הזה...למה היתי רק בן 8 אז????

למעלה