שרשור קבלת שבת

KEEK

Member
אני חושב שהם רוצים לעלות מחדש את "מצלצלים"

ובונים עליה..

noaxxx

New member
זה בציניות? ../images/Emo9.gif

נראה לי שכן, אז רק אסביר שההפקה שותפה ומרויחה מכל התקשרות שתהיה לה לאחר התכנית (לא יודעת לכמה זמן..) הם ירויחו מכל קמפיין שהיא תקבל.. ואני מניחה שהיא תקבל

KEEK

Member
חצי ציניות ../images/Emo8.gif

האמת זה נכתב בציניות מוחלטת אבל אחרי שכתבתי הבנתי שיש מצב שזה מה שיתנו לה היכולת היחידה שאני רואה אצלה היא ורבלית מתאים לה לז*** ת'שכל במשך 3-4 שעות לפנות בוקר לצופים לזייף התלהבות (עברה סטאז' אצל גב) ולחזור על אותה חידה במשך חצי שעה.. לדבר ולדבר.... ולדבר. תכלס מה יעשו איתה? שום דבר לא עולה לי בראש.. וערוץ 24 שייך רק לקשת

efrat800010

New member
אם כבר הכנסה עתידית -הם אמורים לבנות על אורטל

התדמית של קרן לממש לא חיובית ויש לה המון שונאים ומתנגדים אורטל תביא להם הכי הרבה כסף מקמפיינים\משחק\דוגמנות

בתור מה הם בונים עליה?

היא כלומניקית אין בה אף כישרון בולט . מה היא כבר יכולה לעשות בערוץ הכושל הזה?

sunflower11

New member
אם הם רוצים לתת לה תכנית, הם יכולים לעשות את

זה גם בלי שהיא תזכה.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזאת כבר התערבות בוטה,כאילו

אומרים לצופים "ההפקה בחרה בקרן וזה מה יש" פשוט מקומם!!!

ריף24

New member
רייף,המאירי,אבנרי-אורטל אמרה"השידור היה רק

לאיתן ודניאל! על מנת לעזור להם! קולטים את זה גם בבית הדיירים, וגם הקהל! בושה וכלימה. והקהל עוד יפעל בנדון.

KEEK

Member
מאקו העלו כתבה שהם בוחרים בנופר מור בגמר

של האח הגדול, רגע לפני הגמר. לא זוכר מי הכתב אבל זה היה במאקו אז אני לא יודע עד כמה זה לא בסדר.. אם בכלל..

efrat800010

New member
../images/Emo46.gifמה יהיה?

עוד רמאות?
עריכות מגמתיות
שליחת מסרונים
שימוש בתוכנה לא חוקית ע"מ להעלות מס' הצבעות
ועכשיו כתבה שמראה באופן חד משמעי את הבחירה בפייבוריטית של ההפקה כבר מראש?
זה עובר כל גבול
אם היא וגב יזכו זה יהיה ביזיון
אם הייתי בן משפחה של אורטל או אפילו דניאל ואיתן הייתי פועלת להוציא את האמת לאור בסיום התוכנית!!! אבא של גב ומשפחתה של קרן הפעילו כל מיני קבוצות ומאפיות ואף ההפקה הנוראית הזאת בשיתוף פעולה קשרו קשר והמטרה- לגרום לזכייתם ויהי מה! אני מתביישת בשמי ובשם אנשים אחרים שהאמינו עד לא מזמן(עד שגב נכנס לתוכנית) שזאת תוכנית ריאליטי עם מתמודדים פחות ויותר אהובים,עם התמקדות במי שמביא רייטינג לטוב ולרע(אתי) אבל זהו ! עד כאן! לא נשארה לי טיפה של אמון בהפקה שלהם וגם אם ישלמו לי כסף אני לא אצפה בעונה הבאה,התחושה היא שרימו איתי-ממש כך! אורטל נשארה שבוע אחרי שבוע,היתה הכי גבוה סקר אחרי סקר והכי פופולרית באהבה בחוץ(הכי הרבה תגובות חיוביות והכי פחות שליליות היא היחידה שצריכה לזכות-כי ככה זה יהיה הכי צודק!!! שבת שלום לכולם
ושהאמת תנצח תמיד

efrat800010

New member
ואגב היום

שאלתי אנשים למי הם מתכוונים לסמס בגמר יודעים מה הם ענו? "מי בכלל רואה את הח&^א הזה?חחחח נראה לך שאני אראה את זה? תוכנית תת רמה שלא שווה דקת צפייה" תכלס....
ואני בזמן הפנוי הזה שהיה לי יכולתי לעשות דברים אחרים ,אילולא הייתי יודעת על כל התרמית וההפקה הזאת.... ככה לומדים מסתבר

ליהי מתוקה ויפהפייה

היא מצחיקה,היא כייפית,יפה,סטיליסטית,בחורה על רמה לא מבינה איך אתם שונאים אותה? אני שונאת את קרן על כל מה שהיא גרמה לליהי לעשות

efrat800010

New member
יש בזה משהו קרן דחפה אותה

בכוח לזרועות בן וניצלה את חולשתה הלו ? אבל ליהי ילדה גדולה יכלה לסרב או לא להגיע למצב הזה קרן
ליהי תגלה את זה שתצא החוצה

אני מסרבת לראות בה כדמות מסכנה

בהתחלה זה היה, כשראינו איך מישהי חסרת עמוד שדרה מנוצלת ולא קולטת כמה שהיא נגררת. אבל היא המשיכה עם זה, והמשיכה עם זה והמשיכה עם זה... לפני יומיים טענה שגב וקרן הם היחידים שעזרו לה ברגעי משבר משהו כזה.. אפילו לא חשבה על בן.. כמה שהוא דיבר איתה וניסה לתת לה מילים טובות. ליהי היא ליהי, והחיבור שלה לקרן ואתי רק הדגיש למה לא אוהבים אותה. מה שכן,היא לא מזיזה לי באופן אישי כי היא טיפוס משעמם. הרוב שם מרדימים.

efrat800010

New member
את רצינית? זה מה שהיא

אמרה? שרק קרן וגב עזרו לה?
היו המון בנות שתמכו בה והיו איתה לאורך העונה וחבל שהיא בחרה ליחצ"ן אותם כי לקראת הסוף דווקא הם היו מאוד עסוקים בעצמם ולא התייחסו אליה ממש....

למעלה