יונת13

New member
...

תגידי מי חיבר לך את זה?????? וכדי שלא תהרגו אותי אני לא אגיב אלא אני אדליק
אבל לא ליצחק רבין ז"ל אלא להרוגים באינתיפדה ול25 הישובים שנחרבו

אז בבקשה

תמצאי תאריך אחר להדליק להם נר ולא היום. היום הזה כולו של יצחק רבין ז"ל. ראית מה שכתבתי לירדן למעל?? בבקשה תנסי גם לחשוב על זה. אגב אני כתבתי
יום טוב

MK respect

New member
=]

אני ראיתי את זה מקודם והעדפתי שלא לכתוב כלום!! אבל על מה שכתבת עכשיו אני לא מסוגלת לא להגיב!!! היום הזה הוא לא כולו של יצחק רבין!! היום גם רחל אמנו נפטרה!!
לזכר רחל אמנו!! וגם מותר לה להדליק נר זכרון ל25 הישובים שנחרבו וגם לכל ההורגים של האינתיפאדה!!הם יהודים!!כמו שאת רוצה שנדליק נר ליצחק רבין ככה אנחנו נדליק נר לכל מי שבאלנו!!! ולא, היום הזה הוא לא ר של יצחק רבין!!!ואם את רוצה את יכולה להיד שהוא גם לא היום המתאים להדליק נר ליישובים שנחרבו וכו'..אבל זה היום של רחל אמנו!!!

יעני רחל מהתנ"ך??

1.מאיפה אני אמורה לדעת מתי היא מתה?! 2.היום הזה דווקא כן של יצחק רבין ז"ל!! תפתחי את היומן שלך וכתוב שם "יום הזיכרון לרה"מ יצחק רבין ז"ל" אתם לא צריכים להיות עצובים, רק לכבד. לכבד זה אומר למצוא יום אחר מתוך 364 הימים האחרים בשנה לישובים!! ועם כל הכבוד ראש הממשלה שלנו שנרצח זה יותר חשוב מישובים!!!!!! וזה נקרא לזלזל!!

כי בן אדם יותר חשוב מישובים!!!

גם יעקב המנקה של בית ספר יותר חשוב כי הוא בן אדם עם רגשות והישובים לא!! זה בכלל לא קשור!!

האנשים בתוך היישובים.

את יודעת שאיזה ילד ניהיה אילים בגלל שגירשו אותו מהבית...?? את יודעת שאדם מ-ת בגלל זה?!? גם למתנחלים יש רגשות!

-בעזרתך אבא-

לאלה- וגם התקף לב. הא, ואל תשכחי את הסטודנטים ותלמידים שהחסירו מהלימודים. אל תשכחי את הילדים עם הטראומות. אל תשכחי את התלמידים שעכשיו רק יורדים להם הציונים. אל תשכחי שהם חלק חשוב בעם שלך!!

אם

הם היו יודעים יותר טוב להתמודד עם זה היה להם יותר קל
עברתי מלא דירות בחיים שלי, ואני עדיין חיה!! אם הם יחשבו על זה ככה גם יהיה להם יוןתר קל......

מזה אם הם היו יודעים?!

סילקו אותם מהבית שלהם, כן,ממש ס-י-ל-ק-ו!, זה בכלל בכלל בכלל לא אותו דבר כמו לעבור דירה! הם ראו איך סילקו אותם בחרפה ובביזיון אז הם קיבלו טראומה, ואל תגידי לי:הם היו אמורים לדעת שמסלקים אותם והם היו יכולים ללכת לבד.לא! הם ידעו אבל הם לא רצו להסתלק, וזה שהעיפו אותם בכוח...זה טראומה וזה ממש ממש לא כמו לעבור דירה!

-בעזרתך אבא-

למה שהם ירצו? הם ידעו מראש שזאת טעות!! והנה הוכחה: עדיין אין שלום כמו שחשבת שיהיה. וגם המטרה של שרון לא ממש עזרה. הנה, האשימו את הבן שלו והוא נענש בלי קשר!!

-בעזרתך אבא-

איך את רוצה שהם יתמודדו עם זה? שיביאו לחיילים לגרש אותם בקלות? שיוותרו על הבית שלהם? על רמת החיים שלהם ועל הקהילה?? ותאמיני לי שגם אני עברתי מספיק דירות (7 פעמים ליתר דיוק), ובכל זאת, את אמנם חיה אבל את תגידי שזה לא עשה לך כלום.

למעלה