יחי המקוויקנד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifבטוח יהיו שידורים חוזרים כל השבוע

אז תנסי לתפוס את זה, תוכנית שווה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש היום ב-20:55! ב-Xtra HOT ../images/Emo9.gif

JuSt My LuCk

New member
שיו מאקוויקנאד!!! XD

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL TCFC UMBERELLA ROTTF
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
HOLD ON ALWWYS BE ALWAYES LOVE I WANT YOU TO WANT ME UMBERELLA-VANILA SKY מכה אפורה WHAT MY AGE AGAIN ALWAYES I MISS YOU SIZE THE DAY SITUATIONS WAVE GOODBYE JUST LIKE WE ARE היו עוד אבל אני לא ממש זוכרת XDDD
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפלייי לייק סו שיו דה XD
אלבום שחרשתן עליו:
שחברה שלי צרבה לטיול וישבה עליו עד 12 בלילה XD :)
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ראיתי טלוויזיה בשבוע הזה כל כך
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות XD סתם בגלל שהמורה שלי כמעט חטפה התקף לב כי היא לא יכלה לראות אותה XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחברה שלי לוקחת דברים בלי לבקש ואז מאבדת אותם
ואז כועסת עלי שאני כועסת עליה!
משהו ששימח:
טיול שנתי
היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףף
משהו שהעציב:
שחזרתי חולה
ושהיו לי כאילו יחסית די הרבה ידידים ולא יודעת מה נסגר איתם כולם נהיו מגעילים כמו תחת של בבון אחרי שנכנסת לבריכת בוץ עם פיטריות(אני שונאת פיטריות....)
ציטוטיה:
מכירים את זה שהיו לכם ממש הרבה אבל אתם לא זוכרים אותם ?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
TCFC של מקפליי החמדמדים
התמונה הכי חמה:
מהטיול!

JuSt My LuCk

New member
ואחרונה באמת ../images/Emo99.gif

סקססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססי!!!!! XDDDDDDDDDDD

It's McWeekend, Baby! ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי השבוע.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Limp Bizkit - Rollin' Chris Brown - With You Nirvana - Sliver Nirvana - School One Republic - Stop And Stare Kelis - Caught Out There ~והרבה איימי וויינהאוס~ הלהקה המגניבה של השבוע: איימי וויינהאוס. ואולי גם לינקין פארק. <: אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: 1. Boys Like Girls - The Great Escape 2. Good Charlotte - The Anthem 3. Panic At The Disco - Nine In The Afternoon תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות
, בובות... ~ אלכס, אם את רואה את זה- היה איזה סרט שהמלצת עליו במקוויקנד לפני כמה שבועות, ואח"כ אמרת שבאם מרג'רה
גם משתתף בו.. איזה סרט זה היה? D: ~ משהו שהכעיס אתכם השבוע: כרגיל.
משהו ששימח: לא היה משהו מיוחד. משהו שהעציב: כנ"ל. ציטוטיה: אין לי כוח. מתנגן בראש / בפלייליסט: BLG - The Great Escape בראש חחח התמונה הכי חמה: נחפש משהו יפה.. הו, תמונה אדירה. D: וואו זה חתיכת מקוויקנד יבש חחחח טוב שיהיה. סופשבוע נעים בנות!

sweet shir

New member
התמונה. הכי. פאקינג. חזקה. שיש.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*מתמוגגת*

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו התמונה! ../images/Emo34.gif ../images/Emo9.gif

חחח הסרט היה גרינד Grind וגם אדם ברודי שם
מבטיחה שתאהבי!

הו תודה! DDD: חשבתי שזה היה

משהו בסגנון 'בסקינד' או משהו כזה XD
חה, כבר ברור לי שאני אוהב!
[ באם!$#@ אני מקווה שהוא עם שיער קצוץ וזה.
]

Fall Out Inbar

New member
מקוויקנד!! יאיי.. P:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
TCFc, נוט אלון [שחרשתי בטירוף של שניהם השבוע..]
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
החדש של פאניק!, cencer-MCR FOB-Me & You 30STM-edge of earth
הלהקה המגניבה של השבוע:
פאניק!אט דה דיסקו
אלבום שחרשתן עליו:
הישן של סימפל פלאן, והחדש של פארמור.
קליפ שעשה לכן את זה:
-------
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פטיטו[גידו וניקולס וברונו האלה כ"כ שווים P: ],אחיות או לא להיות, לא מדהימה / אמריקן פאי 2
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שבסנדוויץ' של ארומה יש יותר מ-600 קלוריות.
משהו ששימח:
חברות ומשפחה. :] בעיקר דודתי הקרועה
משהו שהעציב:
הכתבה בעובדה על הילדים חולי סרטן. ממש בכיתי, איך הילדה הקטנה בת 7 וחצי אומרת "אני רק רוצה לחיות כמו כל ילדה בכיתה ב', ובמקום זה אני צריכה לעברו את כל הטיפולים האלה. באסה".
ציטוטיה:
יש כמה, ~שיעור ספרות. רפול ויוסי מנסים לבנות כדור נייר הו[ רמת הטימטום~ יוסי:נו, איך עושים את זה? דניאל *נדחף כהרגלו*: נו, אתם צריכים לקחת ניירים ולשים בערימה. ניירים, כן הבנאדם נורא חכם. XDD ~שיעור ערבית, לומדים את האות ה"א~ אורטל[המורה]: האות הזו היא כמו ביצה שמחצו אותה. *כולם מנסים לכתוב* אורטל: אבירם, תראה לי את הביצה שלך. ויש כמה מטיול מצדה של שבוע שעבר, אבל לא הספקתי לכתוב: ~אני וחברה שלי מציקות לחובש~ מיכאל[החובש]: אני ממש רעב. אני: יש לי קרקרים. *מוציאה מהתיק* *מגלה שהם נמחצו ונרמסו* רוני: יותר נכון, היו לך קרקרים, שעברו תהליך השמדה גרעינית על ידי ילדים תמימים שיושבים לך על התיק. עזבו נו, זה היה מצחיק באותו רגע. ~אני וחלי משוחחות~ אני: אוף, נראה לי יש לי מחזור. חלי: מה זה בסה"כ מחזור? *מתחילה להתרגש* טיפה של דם שיוצאת מ.. מ.. *מחפשת מילה מתאימה* אני: מהחור השחור. לצורך העניין, באותו רגע עברו שם טונה של חיילים שגם ישנו באכסנייה, אבל פשוט המוני חיילים. חלי: אוקיי, זה מה שנקרא פאדיחות. ~בלילה, סחוטות מעייפות~ גל: ענבר, את ישנה בלי חזייה? אני: ברור. עדי: מה, איכסה! אני: מה איכסה? אני מרגישה כאילו כרתו לי את השד. ~בא לבצפר ילד חדש. אימו שכזה~ מור: ענבר, ענבר, יש פה איזה אחד חדש מ-י'. אני: ו..? מור*מתלהבת נורא*: הוא אימו. עם פוני לצד, ואולסטאר וכאלה.. אני *אדישה*: נו, הוא בטח שסתם ערסימו. מור: מה? אני: נו, ערס שנראה כמו אימו. ~מסיעים את אח שלי לחבר שלו, שקנו לו כלב~ אני: נו מה ערן? נקשרת לכלב? ערן: כן, הוא ממש חמוד. אני: נו, אומרים שאנשים מתחברים לפי מראה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
דבש, הכל דבש. אחד מהשירים החופריפם!!!
התמונה הכי חמה:
--- [אני במחשב אצל דודים]

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif אני יוצאת לא קשורה אבל ..

באיזה כיתה את ?! XDDD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif ידעתייייי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כשרשמת שלמדתם את האות ה"א שיערתי שאת בז' ואת לא צריכה להתבלבל מה רע בלהיות בכיתה ז' ? גמני הייתי בז' ! לפני שנה ! חחחח יצאתי עמה
זאת הייתה שנה כל כך כיפית !!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDD 'ערסימו' ../images/Emo6.gif

החדש של פאניק!, cencer-MCR FOB-Me & You
הכוסונים האלה מפטיטו.. חחח אני מעבירה לפעמים רק כדי לראותותם ~כאפה~

למעלה