../images/Emo79.gifAnd i gave you every waking moment
And i gave you every waking moment I gave you everything you wanted And now, I know your giving me up
שיר השבוע של מקפליי :
Bubble wrap No worries
שיר השבוע לא של מקפליי:
One last kiss- Madina Lake
Escape From Here- Madina Lake Morning Sadness- Madina Lake Now Or Never- Madina Lake Pandora- Madina Lake Here I Stand- Madina Lake Adalia- Madina Lake Dear Maria, Count Me In- All Time Low Come One, Come All- All Time Low Remembering Sunday- All Time Low
להקת השבוע:
מדינלהההה
ואול טיים לאו
אלבום השבוע:
של מדינלייק
קליפ השבוע:
של סנייפ& הארי what I go to school for XDDDDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סרט- אנני תוכנית- אתגר הזן באמטיוי יש שם הרבה חתיכים וזה קורע לאללה XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא
משהו ששימח:
מסיבה, חברים:] וביצ'3> וחתיכייי
משהו שעיצב:
האימונים
ציטוט השבוע:
אין כלום:/ ~מחפשת משו משעשע~ (22:20) שירD: :אני רוצה תותים על הארי *_* (22:20) שירD: :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם קרמבו (22:20) שירD: :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:20) שירD: :קרמבו במקום מיוחד (22:20) Nerdy:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (22:20) Nerdy:אבל קרמבו לא יכסה הכל (22:20) שירD: :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה (22:20) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:20) שירD: :באבון (22:20) שירD: השאלה היא (22:20) שירD: :עם או בלי העוגייהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג (22:20) ArielYona: באבוןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:20) ArielYona: בבון (22:20) Nerdy: בלי בלי (22:21) שירD: :בסדר שיהיה כמו כובע (22:21) Nerdy: נו כן (22:21) שירD: :*בתאבון (22:21) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (22:21) ArielYona: מפגרותתתתתתת (22:21) Nerdy: כובעון (22:21) ArielYona: כיפה (22:21) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (22:22) שירD: :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כובעון במקום הקונדוםXDDDDDDDDDDDD (22:22) שירD: :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:22) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מפגרת (22:22) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי משום מה XDDDDDDDD חברה שלי(גם קצת מסטולה) : "טל אומיגאד הגעתי לשש ורבע בג'ורג'יה" אני: "רציני?! היום? עכשיו? עם מי? מזלטוב:] " חברהשלי: "כן, מה מזל טוב?! זה היה עם השיכור הזה" אני: "איזה היו הרבה?" חברהשלי: "זה שחש דני מגריז" ~שתיקה~ חברהשלי: "נו זה עם החולצה הורודה המכופתרת, הג'קט השחור הפתוח מעל והשיער המוזר" אני: "כן הבנתי את זה שאמרת דני מגריז סתם לא התיחסתי אלייך, נו אבל סבבה מה את רוצה שש ורבע זה אחלה" חברהשלי: " כן זה אחלה, אם את לא מדלגת על כל השלבים שלפני ופשוט מלקקים לך ת'אוזן" אני: "פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי" אין לי כוח עוד
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Tomorrow מאנני
למישי יש על המחשב?
תמונת השבוע: