יחי המקוויקנד

גילולית

New member
../images/Emo205.gifנכון החלפת חתימה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

צאיפה המילים של השיר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כן מהשיר של ניקלבק ../images/Emo99.gif

If everyone cared

Fall Out Inbar

New member
שווה לראות את כל הסבל הזה רקבשבילם

כאילו באמת, כמה פטיטו יכולה לבכות עד שהיא הבינה שלאנדרו זה אבא שלה, ואח"כ לנסות להחזיר את לאנדרו וכרמן. ועכשיו כל הקטע עם ניקולס-אמה-אנטונלה. די, נמאס!

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifAnd i gave you every waking moment

And i gave you every waking moment I gave you everything you wanted And now, I know your giving me up
שיר השבוע של מקפליי :
Bubble wrap No worries
שיר השבוע לא של מקפליי:
One last kiss- Madina Lake
Escape From Here- Madina Lake Morning Sadness- Madina Lake Now Or Never- Madina Lake Pandora- Madina Lake Here I Stand- Madina Lake Adalia- Madina Lake Dear Maria, Count Me In- All Time Low Come One, Come All- All Time Low Remembering Sunday- All Time Low
להקת השבוע:
מדינלהההה
ואול טיים לאו
אלבום השבוע:
של מדינלייק
קליפ השבוע:
של סנייפ& הארי what I go to school for XDDDDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סרט- אנני תוכנית- אתגר הזן באמטיוי יש שם הרבה חתיכים וזה קורע לאללה XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא
משהו ששימח:
מסיבה, חברים:] וביצ'3> וחתיכייי
משהו שעיצב:
האימונים
ציטוט השבוע:
אין כלום:/ ~מחפשת משו משעשע~ (22:20) שירD: :אני רוצה תותים על הארי *_* (22:20) שירD: :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם קרמבו (22:20) שירD: :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:20) שירD: :קרמבו במקום מיוחד (22:20) Nerdy:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (22:20) Nerdy:אבל קרמבו לא יכסה הכל (22:20) שירD: :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה (22:20) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:20) שירD: :באבון (22:20) שירD: השאלה היא (22:20) שירD: :עם או בלי העוגייהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג (22:20) ArielYona: באבוןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:20) ArielYona: בבון (22:20) Nerdy: בלי בלי (22:21) שירD: :בסדר שיהיה כמו כובע (22:21) Nerdy: נו כן (22:21) שירD: :*בתאבון (22:21) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (22:21) ArielYona: מפגרותתתתתתת (22:21) Nerdy: כובעון (22:21) ArielYona: כיפה (22:21) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (22:22) שירD: :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כובעון במקום הקונדוםXDDDDDDDDDDDD (22:22) שירD: :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (22:22) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מפגרת (22:22) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי משום מה XDDDDDDDD חברה שלי(גם קצת מסטולה) : "טל אומיגאד הגעתי לשש ורבע בג'ורג'יה" אני: "רציני?! היום? עכשיו? עם מי? מזלטוב:] " חברהשלי: "כן, מה מזל טוב?! זה היה עם השיכור הזה" אני: "איזה היו הרבה?" חברהשלי: "זה שחש דני מגריז" ~שתיקה~ חברהשלי: "נו זה עם החולצה הורודה המכופתרת, הג'קט השחור הפתוח מעל והשיער המוזר" אני: "כן הבנתי את זה שאמרת דני מגריז סתם לא התיחסתי אלייך, נו אבל סבבה מה את רוצה שש ורבע זה אחלה" חברהשלי: " כן זה אחלה, אם את לא מדלגת על כל השלבים שלפני ופשוט מלקקים לך ת'אוזן" אני: "פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי" אין לי כוח עוד
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Tomorrow מאנני
למישי יש על המחשב?
תמונת השבוע:

Yu vi

New member
נרדייי333>../images/Emo85.gif

התמונות
D: מדינלייק
הדיסק שלהם כלכך טוווווב! D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוטייךXD 333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו נרדי D:

הציטוטים קורעיםXDDDDDDDD 3333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח מטומטמת ../images/Emo6.gif

(על הציטוט) והציטוט השני XDDDDDDDDDDDDD היי, אנחנו לא היחידות שמתמשות בסולם ג'ורג'יה D: התמונת פאד. *_* והזה בתמונה ממש חתיך. מי זה?

N e r d y

New member
חחחחח כן קצת קשה לי לזכור את השלבים XD

הסולן של BLG מרטין:]

למעלה