שאלה

The Sandman

New member
../images/Emo161.gifשאלה../images/Emo161.gif

מישהו יודע למה נגרם כאב ביצים? תודה מראש יום טוב לכם אישים

lee_1

New member
אני חושבת שכן...../images/Emo95.gif../images/Emo9.gif

זה נגרם בגלל גירוי ממושך בלי לגמור

ביג דיל..כל בת יודעת את זה נראה לי

אני לפחות יודעת מזה... זה חתיכת פאק שיש רק לבנים... כאילו מה הקטע,קצת מגורים אז חייבים לגמור?! בנות יכולות להיות מגורות ולא לעשות עם זה כלום ולא יכאב וכל השטויות... זה בטח בגלל משהו שיוצר לחץ שם ובלה בלה בלה לא יודעת הסבר למה זה קורה אני רק יודעת שזה קורה והבנתי שזה מאוד לא נעים :) אבל רעיון נחמד להתעללות...לגרות ולא לעזור

EverMan

New member
זה משהו שמפיקי אסקימו לימון

המציאו , ובנים אימצו. ובנות קונות משום מה ... נאיביות של בנות מול גועל-נפש של בנים.

טוב,עדיין נשמע לי מוזר...

שמעתי מלא בנים שאומרים את זה ולא כאשר הם בזמן גירוי, אלא במצב רגיל,שסתם מדברים על הנושא נגיד... וזה לא שהיה להם אינטרס כלשהו לשקר ולהגיד שיש כאב ביצים באותו הזמן... וגם אני סומכת על חבר שלי,שלא היה מספר סתם סיפורי סבתא על כאב ביצים... <דיברנו על זה כמה פעמים,בלי שום גירוי באותו הזמן> טוב ואם אתה צודק,והבנים עושים את זה סתם בשביל הקטע שלא ננטוש אותם,אז אני אתן לחבר שלי מכות :) אבל אני בהחלט אברר את זה לעומק יותר!

EverMan

New member
זו צורת דיבור למעשה ...

"בוא'נה , היא השאירה אותי עם מה זה כב"צ" זה לא אומר שיש לו כב"צ , זה אומר שהיא השאירה אותו במצב לכב"צ (בתיאוריה אילו זה היה קיים).

וואלה עכשיו התעצבנתי!

אשכרה כולכם סתם ממציאים את זה?! חסרי חיים... אבל לא יודעת,קשה לי להאמין שזה שקר, בגלל חבר שלי בעיקר... הוא לא היה משקר לי או אומר משהו סתם בחיים... אני סומכת עליו לא מאה אחוז,אלא מליון אחוז,שהוא לא סתם בילף לי שטויות... וגם דיברתי על זה פעם עם ידידים שלי <שלהזכירך,ידידים זה לא יחסים מיניים כלשהם> והם גם התחילו להסביר לי על ה"תופעה"... אז נראה לי ממש מוזר,שאתה בא פתאום ומנפיץ את זה...

The Cat Woman

New member
יש שתי אפשרויות....../images/Emo85.gif

או שהם ממציאים כאב ביצים כדי לקבל מאיתנו או שבאמת יש להם כאב ביצים... מי יודע? רק הבנים!

EverMan

New member
לא כולכם ...

אלא חלק מהבנים ... אלה שקשה להם שהם לא מקבלים מה שהם רוצים. ייתכן וידידים שלך סתם צחקו איתך (או עליך) , או שהם קשקשנים ומדברים בגוף שלישי על "לחבר שלי ..." כי זה לא קיים.

התופעה קיימת אך נדירה....

אכן רוב הפעמים מדובר בהמצאה של אנשים מחליאים. ולא מדובר על מצב בו יש רק גירוי, אלא מצב בו ישנה כמעט גמירה ואז מפסיק כל גירוי מיני - וגם אז זה יקרה רק במצבים נדירים למדי. מעבר לכך, שזה לא באמת כאב, זה מעין תחושה קצת לא נעימה, שעוברת אחרי איזה דקה... (או שמקסימום מאוננים...) בקיצור - לרוב מדובר בהמצאה. לעיתים נדירות מאוד ובמצבים נדירים מאוד לא - אבל גם אז מדובר במשהו נסבל למדי. כל מי שאומר משהו אחר הוא או שקרן, או שהוא מאמין בזה כל כך שהוא גורם לעצמו כאב פסיכולוגי...

MidNight Flame

New member
אם אתה לא יודע פשוט תתנזר מלענות!

זה מוכח מדעית ובדוק ואפילו בשיעורי חינוך מיני בבי"ס דיברו על זה.

EverMan

New member
ההצעה שלך מקובלת וכך

אני אף נוהג. אלמלא הייתי בטוח שלא קיימת תופעה כזו - לא הייתי מדבר.

ילדונת

לא נראה לי שהבנת טוב, אני לא חושבת שהם ממציאים, כמו שענבר אמר, אין דבר כזה באמת כאב ביצים, ורוב הבנים שאומרים את זה, אומרים את זה, כאמור, בגלל שזה היה באסקימו לימון (או בכל מקום אחר), זו צורת דיבור, כמו שאת אומרת שמתפוצץ לך הראש, הראש שלך לא באמת מתפוצץ :)

כן כבר הבנתי :)

פשוט היו בנים שממש הסבירו את התופעה הנפוצה הזו חחח ולא לי לבד,בחברת הרבה אנשים,שהיינו עם החבר'ה וזה... וגם עוד כמה בפרטיות דיברו איתי על זה לא פעם... בלי שום אינטרס מיני כלשהו כלפיי... בגלל זה היה לי מוזר הסיפור שבנים מספרים סיפורים כשאין להם אינטרס מסויים כלפיי,או שמישהו קרוב אלי,אומר לי דבר כזה... טוב הקיצר,עכשיו אני יודעת שהכל בולשיט אחד גדול :)

MaGeFa

New member
אמממ , אתם טוחנים מים..

בתור בן , אני יכול להעיד על כך , שבאמת יש דבר כזה... ואני דיי מכיר את זה, היו כמה וכמה פעמים שאחרי לילה ממושך , חזרתי הביתה עם כאב ביצים, או כמו שחבר טוב שלי (אהמ אדם) יודע על מקרה שהיה באילת , גם הוא יוכל להעיד עד כמה כאב לי :|

למעלה