שאלה

לי קרה פעם משהו כזה,אבל לא כאב

אלא סתם הרגשה לא נעימה כזאת...שמפריעה... וזה היה לאחר שהייתי עם מישהו,אבל הייתי במחזור אז לא יצא כלום,אבל בכל זאת היה גירוי...אז...זה גרם להרגשה לא נעימה,לאחר שלא היה "פורקן" חחח..

The Cat Woman

New member
כל בת יודעת את זה!!!../images/Emo85.gif

זאת נקמתנו המתוקה... להשאירכם פצועים ומדממים בשטח... כן, זה תענוג גדול! אח"כ נראה אותכם ממציאים בדיחות על נשים ומטבח!

EverMan

New member
כן , מכאב מאוד מאוד מאוד רציני

באגו שלנו. אנחנו לא מסוגלים פשוט שבת מפתה אותנו ואז עוזבת אותנו ... אז באים ואומרים לה : "כפרה נשמה עיניים מטבוחה , אם לא תשכבי איתנו יהיה לנו כאב ביצים עצבני , אז מלאך נשמתי מדהים שלי , תשכבי איתי אחרת ..." לא היה ולא נברא מושג כזה כב"צ. זה רק אמצעי של זכרים חסרי יכולת לשכנע את חברות שלהם לשכב איתם. הכב"צ היחיד שקיים זה בגלל שטף דם באזור שיכול להיגרם לכריש דם או ממכה באזור.

EverMan

New member
תלוי אם היא אוהבת חריף או לא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

EverMan

New member
שיגועים זה לפעמים געגועים למזרע

בכל מקרה
שלומי מצויין , רק במצב רוח הומוריסטי כמעה.

MidNight Flame

New member
ההסבר המדעי הוא...

שנוצרת הכנה ע"י המוח לשפיכה וכשזה לא קורה נוצר לחץ על הביצים.

ƒire

New member
"נוצר לחץ על הביצים"

כן כן נראה לי קראתי את זה באנציקלופדיה ...

יוֹאב

New member
שלום כולם

לגבי כאב ביצים, זה לא נכון שזו המצאה של מפיקי אסקימו לימון. פשוט לא נכון. כאב ביצים זו תופעה ידועה לגברים שמגיעים לסף גירוי גבוה מאוד, עד כדי "תהליך ייצור מוגבר" של זרע על ידי האשכים, ו"הכנה" לשפיכה, ובעצם אותם גברים שלא שופכים, נשארים עם אותה כמות של זרע באשכיהם. הייצור המוגבר ללא "פריקת סחורה" מביא לכאב ביצים. לי אישית כמעט ואין כאבי ביצים גם במקרים של גירוי גבוה ללא פריקה, אבל זה קיים, ויש בנים שאצלם כאב ביצים הוא דבר הרבה יותר שכיח. חבר שלי מהצבא סיפר לי שפעם הוא היה עם מישהי על חוף הים, אי שם בארה"ב, ואז הגיעה המשטרה לשם או משהו כזה, והם מיד הפסיקו בשיא הלהט, והוא החל להרגיש "כאב ביצים עצבני" כהגדרתו.... ככה זה. ואני לא חושב שיש בן שפעיל מינית, ומעולם לא היו לו כאבי ביצים. זה נדיר לדעתי.

EverMan

New member
יואב, מעולם לא היה לי ...

ולא נראה לי שיהיה גם. אולי המושג "כב"צ עצבני" קיים. כמו שאמרתי - זה בלשון , אבל זה לא דבר קיים בפועל. ברור שיכול להיות תחושת אי נעימות בגלל אי-גמירה. שיכולה להיות גם אצל נשים אגב ... אבל אין "כאב ביצים".

MidNight Flame

New member
נסה לא לגמור שבוע או יותר ו...

להתמזמז עם החברה שלך בלי לגמור במשך שעתיים... חכה חצי שעה אח"כ ונראה אם תהיה מסוגלל ללכת על הרגליים בכלל!

EverMan

New member
את הראשון עשיתי.

לא גמרתי חודש שלם כהזדהות עם החברה. את השני - עשיתי. התמזמזתי והרבהההההה יותר משעתיים בלי יכולת לגמור. ותתפלא - אפילו רצתי אחרי זה לרכבת ! ולא קרה לי כלום !

Dark Muse

New member
מאיפה לך שאין כאב ביצים

זה שלא היה לך פעם זה לא אומר שאין דבר כזה ומאחר שאתה לא מומחה אתה לא ממש קובע את זה

EverMan

New member
מי אמר שאני לא מומחה ? ../images/Emo13.gif

וגם אם לא - אני מסוגל לקרוא מספיק בשביל לדעת על זה. זה שלא היה לי זה דידוקציה , זה לא מעיד על הכלל. אבל זה שאני קורא מאמרים ובנוגע לדבר - כן יכול לתת לי ידע כללי מספק. זה שלאדם אין תואר , אולי זה אומר שהוא לא מוסמך - זה לא אומר שאין לו ידע.

למעלה