שאלה

Dark Muse

New member
אני יודע ואני בידיוק כמוך

ותאמין לי שקראתי המון על זה ויש דבר כזה שנקרא כאב ביצים לי אישית לא היה וכפי שאתה אומר גם לך לא היה זה לא אומר שזה לא קיים תביא לי איפה קראת שזה כתוב שזאת המצאה של הסקימו לימון

יוֹאב

New member
ודאי שיש כאב ביצים

מה קרה לך
אני מקנא בך שאף פעם לא חווית אחד, אבל אחרי כאב ביצים הגון שנגרם מגירוי אדיר ללא פריקה, אי אפשר לזוז כמעט.

kundason2003

New member
בונא, מה קשה להבין

שזה שלך לא היה, לא אומר שלאחרים לא היה... אומרים לך שזה קורה, אז זה קורה... אחרי פעם אחת שזה קרה לי אז לא היו לי עוד הרבה, למרות גירוי גבוה ללא גמירה. יכול להיות שסף הכאב של הביצים שלי עלה... מה שבטוח, זה קורה.

NoNameMan

New member
הגורם: בנות זונות...

שמתחרמנות איתך, עושים אחד לשני ביד או יורדים אחד לשני או כל פעילות מינית אחרת ובאמצע הן מפסיקות כי נסחפנו!!!!!!!!! כושלאמא שלכן!!!!!!! שיקרע לכן הכוס וישרף לכן הדגדגן!!!!!!! תבינו מה עובר עלינו...

../images/Emo41.gifלסיכום../images/Emo41.gif

ענבר,צר לי להגיד לך,אבל אתה טעית,ואני צדקתי,יש בהחלט דבר כזה כאב ביצים. ביררתי עוד קצת,וגם לאחר שבנים ענו פה, שלהם כן היה והם חוו זאת... זה שאתה לא חווית את זה אף פעם וישר פסלת ואמרת שאין דבר כזה-לא אומר שאתה צודק. הכי מצחיק זה שאמרת שזה מאסקימו לימון... כאילו רק ישראלים משתמשים במושג הזה,או במקרה הזה... בקיצור,לסיכום-ישנו דבר כזה כאב ביצים. כמו שכבר אמרו,לאחר גירוי מאסיבי,כאשר אין פורקן של הזרע, יכול להיגרם מצב של כאב ביצים,אך לא לכל אחד. כנראה שלענבר שלנו אין את זה,זה הכל :)

EverMan

New member
בגלל שפרסמנו

את השאלה בפורום מומחה (בעוד ששלנו עוד לא מומחה , דגש על העוד לא) , נחכה לתשובה שם. בנתיים מלבד אנשים שטענו שלחברים שלהם יש את זה , ואחד שיתכן שאצלו זה פסיכולוגי - איש לא שלל את זה.

EverMan

New member
אפשר להיות קצת יותר בוגר ../images/Emo13.gif

גם גאונים טועים לפעמים.

De-Panther

New member
אוויש זה קרה לי לא מזמן!!../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נראה לי שזה בגלל שהשפיך נעצר עוד לפני שהוא יוצא ואז הוא נתקע שם בביצים וזה מה שיוצר את הכאב ואז לאט לאט הוא נוזל לבד משם... אבל כל עוד זה שם זה עדיין כואב זה כאב לי במשך כמה שעות

זה גיהנום עלי האדמות.

הייתי אצל חברה שלי (לשעבר), ולפעמים לא הייתי גומר אצלה (יענו מגורה רצח אבל על הגמירה "ויתרנו"). אחרי שעתיים שהייתי צריך לחזור הביתה באוטובוס, הלכתי קצת כפוף ולא מהר... זה היה כאבים לא מהעולם הזה. ואנשים לא הבינו למה אני הולך לאט וקצת כפוף...

עשיתי סקר קטן...

ורוב הגברים שדיברתי איתם אומרים שכאב בייצים בא פעם בהמון זמן ולרוב זה תירוץ של ילדים בשביל לגמור

תהיי בטוחה שאני לא שיקרתי על זה.

כי אני לא ידעתי שיש דבר כזה (לא שמעתי על זה) לפני שזה קרה לי! הכי קטעים, בפעם הראשונה חשבנו שבכלל קיבלתי מכה שם או משהו... אחרי זמן קצרצר, קראתי על הדבר הזה במקרה ואז הבנתי שמה שקרה זה כאב ביצים...

De-Panther

New member
אני רק פעם אחת השתמשתי...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכאב ביצים כתרוץ זה היה כשהיה את האסון של קולומביה וזה לא שלא כאב לי שם כאב לי אבל קצת ויכלתי לסבול את זה אבל זה פשוט שהיינו באמצע אקט ולא רציתי להפסיק את זה באמצע

miss tamborin

New member
באסון קולומביה?

כלומר, שמעת שאנשים מתו ולא איבדת את החשק שלך? אישית, אחרי ששומעים דבר כזה זה פשוט...לא הגיוני להמשיך.. אולי זו רק אני...

למעלה