שאלה

PLAIN OL ME

New member
למעשה........

זה לא נכון שאין דבר כזה. אבל זה גם לא נכון שזה נגרם מגירוי בלי גמירה. זה נגרם מכמה ימים ללא גמירה. לא חייב גירוי. אבל עם הרבה ימים לא מזדיינים/מאוננים, אז הביצים מחילות לכאוב, או לפחות אחת מהן... ואני אומר זאת מנסיון.

יוֹאב

New member
נכון חלקית

כשאתה רגיל לגמור ולא גומר כמה ימים, אתה תחוש אולי כאבונצ'יק, אבל כשאתה מגורה ולא גומר אז ייצור הזרע מוגבר, ואתה חש כאבים חזקים יותר

GGOODD

New member
אתה מבלבל את השכל

וסליחה על השפה הבוטה זה פשוט מעצבן אותי שאתה כותב: "מתוך ניסיון" אבל כותב שטויות לאס נכונות כמו שהקודם כתב... זה לא קורה מכמה ימים של גירוי זה קורה באותו רגע של הגירוי אם הגירוי נמשך זמן רב ללא גמירה אז מתחיל כאב... וזהו ואל תכתבו תשובות שאתם "בטוחים" שאתם צודקים אם אין לכם נסיון ממשי אתם סתם עושים צחוק מעצמגם ומבלבלים אנשים שלא יודעים את האמת!

kundason2003

New member
בולשיט!

מה הקשר לכמה ימים ללא גמירה?! הייתי שבועיים בלי (מתוך התערבות, תרגעו!) ולא כאב לי בכלל! לי זה נגרם עקב גירוי בלי גמירה. אני מנחש שלביצים קצת כואב לסחוב את כל הנוזל זרע שנאגר אצלן במשך הגירוי... אם למישהו יש הסבר יותר טוב ומדעי, שיגיד.

MidNight Flame

New member
מנהל יקר, אני מציע מכל הלב ש...

כשאתה לא יודע משו פשוט לא תענה ותתן לאחרים לענות.

EverMan

New member
גולש יקר , עם כל הכבוד.

תשמור את ההערות האלה לעצמך. כי אני לא מעודד שקרים להבדל מאנשים אחרים.

MidNight Flame

New member
מנהל יקר חופש הביטוי שולט!

אתה מדבר שטויות שאין להם קשר למציאות! נכון יש בנים שישתמשו בזה כתירוץ ע"מ לנצל בנות נאיביות, אבל זו תופעה קיימת ומוכחת שחויתי ולא נהנתי ממנה במיוחד אז אל תגיד לי שזה לא קיים! לא טרחתי אפילו לספר לבחורה שזה עבר עליי (חצי שעה אחרי שהיא הלכה) וכמה זה כאב. נכון לרוב זה לא קורה, נכון לרוב בנים משקרים בנושא - לא נכון שזה לא קיים!

EverMan

New member
שוב , תעבור על השרשור פה.

נאמר שזו המצאה , ושזה פסיכולוגי. בהחלט ייתכן וזה פסיכולוגי אצלך. שנית , חופש הביטוי בא לכולם. אם אתה רוצה - דבר. בשמחה. אבל אל תשתיק איש.

MidNight Flame

New member
אתה יודע מה?

אני כן אשתיק אבל רק עם הוכחות חותכות - תן לי שעתיים.

MidNight Flame

New member
בבקשה התשובות יופיעו בקרוב - קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=385&msgid=13993347

GGOODD

New member
סססללליייחחחהההה?!??!?!

מה זאת אומרת אין דבר כזה כאב ביצים?!?! תגיד לי , איפה אתה חי אני אישית חטפתי מספר פעמים כאב ביצים עצבני אחרי שהתגרתי ולא יצא לי בסוף לגמור מעולם לא השתמשתי בזה כתירוץ בשביל לשכב עם מישהי או לגרום לה לעשות לי דברים כדי שלי לא יהיה "כאב ביצים"... מצטער מאוד אבל יש דבר כזה זה קיים זה מציאותי ויעידו מספר גברים שחוו את זה ומי שיגיד לי שהוא לא עבר את זה אני לא בן אדם אלים אבל הוא יחטוף ממני בעיטה ל... כן הבנתם את המסר...

TheCatcher

New member
חחחחח

עוד דרך להכניס את הבנות למיטה!!!!! שום דבר לא כואב!!!

kundason2003

New member
כ"כ לא נכון!

כאבי ביצים זה משהו אמיתי, וכואב... רוצים דוגמא? הייתי אצל חברה שלי, והתחרמנו הרבה מאד זמן, בלי לגמור. כמה שעות. זאת היתה הפעם הראשונה שהיינו יחד במובן מיני. אח"כ, כל הנסיעה בדרך הביתה (שעתיים, עם אמא! סעמק!) כאבו לי הביצים... נסיעה של שעתיים נראתה כמו שש... חזרתי הביתה, ודבר ראשון שעשיתי זה היה לגמור... לא יכולתי יותר. זו לא שיטה להכניס בחורות למיטה, ואם זו כן, הבחורה די מסטולה... כי אפשר לגמור גם בלי לשכב... אני לא סובל את הבנים שמנצלים את התירוץ הזה כדי "להשיג זיון". אני מת להביא מכות למישו שעשה את זה לידידה שלי! דור.

MaGeFa

New member
אהההההההההההההה , לא נכון ../images/Emo70.gif

אני אישית מכיר 2-3 בנות , בשכאשר הם ממש מגורות (כמו בנים שועמד להם) והן לו גומרות , יש להן כאבים בבטן התחתונה אחרי זה... האם יש כאן עוד בנות כאלה?

MaGeFa

New member
מתוק , אני לא מרביץ לבנות...

ואם אין לך משהו חכם להגיד, אז פשוט תשמור זאת לעצמך בפעם הבאה... תודה.

יוֹאב

New member
אני לא אתווכח

עם מישהו שהתחביב העיקרי שלו זה בנות. גט א לייף

MaGeFa

New member
אמממממממממממ

חוש הומור
יש
נראה לך שאני עד כדי כך שיטחי? יעני תחביב "בנות" אחחח תהיה בריא

הדרומית

New member
כב"צ של בנות../images/Emo80.gif

זה יותר כאבי בטן. זה קרה לי המון פעמים... כאבי בטן ממש מציקים.

למעלה