*נעמודP:
A Apikachu L New member 9/4/06 #186 אבל... איזה פלסמיד שמתם גדי שהם יהיו רב תאיים? הם גם עושים קונוגציה? מממ...
ר רייסטלין מאגר New member 9/4/06 #187 לא צריך שום פלסמיד. הם אנושיים לחלוטין, מלבד גנים שונים של אמבות שהושתלו בדנ"א שלהם באופן מלאכותי, ואלה מאפשרים להם את תכונות האמבה שלהם. ולא, אין להם צורך בקוניוגציה, הם יכולים להתחלק או להתרבות כמו בני-אדם. יפה, יאנה, ניסית להתקיל אותי
לא צריך שום פלסמיד. הם אנושיים לחלוטין, מלבד גנים שונים של אמבות שהושתלו בדנ"א שלהם באופן מלאכותי, ואלה מאפשרים להם את תכונות האמבה שלהם. ולא, אין להם צורך בקוניוגציה, הם יכולים להתחלק או להתרבות כמו בני-אדם. יפה, יאנה, ניסית להתקיל אותי
O Oukami Kun New member 6/4/06 #49 ../images/Emo6.gif מגיע לך יא אפס. מפסיד לבחורה בסקר על אוננות. ~_~
O Oukami Kun New member 6/4/06 #65 תשאלי את מילי. ונאקו, וקיפי, וכל מי שראה אותי. [: (אם את היית טורחת להגיע למפגשים!!!@!@#*74!@&$!#&$)!@&%)*)
תשאלי את מילי. ונאקו, וקיפי, וכל מי שראה אותי. [: (אם את היית טורחת להגיע למפגשים!!!@!@#*74!@&$!#&$)!@&%)*)
S strawberrys New member 6/4/06 #70 אין לכם בבית ספר את החדרים האלה שיש בהם רק ברז וכיור וציורים של כמה איברי מין על הקיר והמורות בכל זאת מתעקשות לקרוא להן מעבדה?
אין לכם בבית ספר את החדרים האלה שיש בהם רק ברז וכיור וציורים של כמה איברי מין על הקיר והמורות בכל זאת מתעקשות לקרוא להן מעבדה?