פסח
|גפילטעפיש|

קורורו

New member
התעופה הייתה פשוט מפחידה.

ואני לא מאמינה שאני קוראת לזה תעופה ^^' אני מתכוונת... באמת התרוממתי ממש מעט... אבל זה היה חוסר השליטה על התנועה והגוף שלי שהכניס אותי להיסטריה... אני פשוט לא יכולתי למנוע מהרוח להרים אותי... *צמרמורות*

strawberrys

New member
XD

יאי, טיול שנתי, איזה כיףP: גם לנו יש אחרי פסח. תגידי, להתחלק לאוהלים זה מתיש כמו להתחלק לחדרים?P: בסופו של דבר מתרגלים לעניין הזה של לצחצח שיניים בלי ברז, אבל זה באמת קצת מגעיל, עדיף פשוט לעשות את זה בלי משחה או ממש קצת, בע.. לא משנה. ובקשר לקור, אחרי הטיול האחרון שהיה לי במדבר (וזה עוד היה בחנוכהo_O) החלטתי שאני לא חוזרת לשם יותר בצורה הזאת של שקי-שינה ושמיכות בלבד. למרות שפעם הבאה אם יש לכם טיול שם באוהלים ושי מדורות, אז אפשר לחמם בתוך האש בקבוקי פלסטיק מלאים במים עד הסוף ולישון עם זה. ואת לא היורשת של סטטה, כי את כותבת עם הרבה פסקאות וסמיילים ואפשר לקרוא את מה שאת אומרת כאילו ממש את פה לידי..וסטטה כותבת בשטף אחד ארוך בלי אנטרים בכללP:

Oukami Kun

New member
ככה אתה רוצה להיפטר מבנך היחיד?!

(בהתעלמות גסה מכל שאר מליוני הילדים שיש לך ולמיתר)

Digi Lista

New member
מה עשיתי?אני חפה מפשע../images/Emo70.gif

ומעבר לזה אני צדיקה גמורה,איך את מעיזה להכפיש את שמי ברבים?מופקרת

קורורו

New member
איך אפשר לישון במדבר בלי אוהל?

הרוחות! הקור! אני ישנתי עם 3 חברות (היינו אמורות להיות רק 3, אבל האחרונה הצטרפה בהפתעה, והעדיפה לישון איתנו, מה שממש שימח אותי D:) והקטע הוא שהשתיים רבו על הצדדים, ואני פשוט וויתרתי ואמרתי שאני אהיה באמצע העיקר מספיק עם זה... בכל מקרה - היה טל וכאלה בחוץ אז הקירות של האוהל היו לחים - בקיצור כולם הרגישו איכסה כזו מהרטיבות ואני היחידה שיצאה יבשה
ואיכשהו, בשני הלילות יצא שאני ישנתי ממש טוב (יכולה להתפרש איפה שבא לי... נו, בגבולות השק"ש) ובבוקר הבנות היו אומרות לי שהן ישנו כמו סרדינים o__O אז אמרתי להן שאני ישנתי טוב, והן לא הבינו איך (וזה לא שלקחתי להן את המקום! ><)

strawberrys

New member
מה?! ברור שהאמצע עדיף.

ככה הרבה פחות קר. והרוחות והקור, זו בדיוק הסיבה שהחלטתי לא לחזור לשםP: כמעט בכיתי מרוב קור, בחיי. ובאמת ליום השלישי לא יצאתי כי הייתי חולה, בעP:

Digi Lista

New member
אני יכולה גם לא לכתוב בכלל...

אבל זה או שאני אכתוב מה ואיך שיצא לי או שאני לא אהיה עצמי וזאת דילמה קשה ולכן כרגיל-תתמודדו כי להיפטר ממני ומחוסר האנטרים והצפת הסוגריים שלי לא תפטרו בקלות*צחוק מרושע*

Digi Lista

New member
יופי מגילה לקריאה../images/Emo152.gif

ולשם שינוי היא לא שלי אז יותר מעניין לי לקרוא אותה... חלפו שתי דקות וה-פ-ת-ע-ה...*קראתי הכול(אה,זה לא מפתיע בעצם
)* אני חייבת לציין שאני לא זוכרת מתי ראיתי אותך כותבת מגילה כול כך נלהבת שמרגישים תוך כדי קריאה בה את התתלהבות וההנאה ועוד משהו ששמתי
אליו בהודעה הזאת הוא שנדמה לי שממש הופתעתי מסגנון הכתיבה הקולח והסוחף,את צריכה להמשיך לכתוב ככה בהנאה ובזרימה. אהבתי את הקטע על התעופה ועל הידיד שמציל אותך(נו,אולי תהיו זוג
?ככה מיתר תציק לך אחרי שתדברי על הערכה אליו ואני אוכל לגחך מהצד כמו שאנשים *שורקת בתמימות* בטח עשו כשהיא הציקה לי...) והכי התלהבתי מהקולות בלילה ומזה שהובלת את משחק "של מי השורה הזאת?",זה מראה שאת לגמרי מרגישה מצויין עם השכבה ומשתלבת לאללה ואם אני זוכרת נכון היו מקומות שסיפרת שאת פחות מחוברת אליהם והינה הגיע המקום שמצאת בו את עצמך ויכולתי לתת מה שתמיד ידעתי שקיים בך
לפחות לך הייתה מדריכה נורמלית ולא איזה צנון מיובש...ו
לגביי המוכשרת,ידוע שכשמדובר בחבלות ופציעות אני מספר 1 ובשפת הפקאצות שולתתתתתתתתתתתתתתתתת
התיאור שחשבת שתגמרו בארון תואם למה שאנחנו חשבנו במסלול ביום שני ואפילו פיתחנו את זה לדרגים חדשים....
העניין עם הזוגות בפורום הוא שהגעתי למסקנה שאנחנו צריכים שיצא מהפורום זוג,כלומר לא חייבים אבל זה יהיה נחמד לראות אם מערכת היחסים בפורום תהפוך לאינטימית יותר ואיך זה ישפיע על שאר הפורום,למען האמת בגלל שהקוראת בקפה אמרה לסבתא שלי שתוך שנה אני אמורה להודיע על חתונה ולא נראה לי שזה יקרה אצלי אני מתאמצת לשדך בן אנשים כדי שיתחתנו ואני אכן אוכל לבשר על חתונה תוך שנה,רק בשינוי קל שהחתונה לא תהיה שלי...
היו לי עוד דברים להגיב אבל כנראה כי אני מזדקנת(או מהסיבה שאחי עומד לי על הוריד לתת לו את המחשב) אני לא זוכרת מה רציתי להגיד לך,אבל זה בטח יבוא בהמשך...בכול מקרה טוב שחזרת יחסית בשלום(ואם לא בשלום לפחות עם הרבה שמחה בלב)

מערכות יחסים שיוצאות מהאינטרנט זה

זבל, ותתרחקו מזה. אתם אף-פעם לא יכולים לדעת איזה בן-זונה האדם השני.

Digi Lista

New member
אני דווקא כן קצת מעודכנת...

אבל התכוונתי לכתוב אם זה מניסיון או שסתם החלטת להיות חינוכי ובגלל שאחי מנדנד לי אני כותבת מהר ולא שמתי לב שלא שלחתי את ההמשך... מה שכן עכשיו יש לך מערכות יחסים מורכבות עם רוב הפורום ולדעתי השלב הבא הוא לספק לנו לא רק ילדים אלא גם נכדים ונינים

למעלה