פסח
|גפילטעפיש|

נעשה את דור ההמשך של הפורום../images/Emo3.gif

כמו בסוף העונה השנייה של דיג'ימון, ושוב ננחש מי התחתן עם מי ולמה זה כל-כך הזוי XDD

strawberrys

New member
יופי, מילי.

זה מה שאתה כותב יום לפני שאנחנו הולכים להיפגש?

strawberrys

New member
לא כתבת מערכת יחסים רומנטית.

כתבת "מערכת יחסים". גם השלום-שלום עם השכן זה נקרא מערכת יחסים, אז שתוק.

קורורו

New member
יא, את לא יודעת כמה אני מסמיקה ../images/Emo9.gif

תודה רבה על המחמאות
אותו ידיד שהציל אותי, הציל מיליון ילדות וילדים אחרים בטיול (וכפי שאמרתי - הוא אשכרה היה על תקן מציל. כל פעם שהיה מסלול מפחיד עשיתי מאמצים להיות לידו... הילד הזה פשוט זריז וגבוה ובאמת היה נחמד כדי לעזור לכולם לא משנה מה!) ככה שזוג לא ייצא בגלל זה

מיתר התקשרה אליי!../images/Emo12.gif

יו, דיברתי איתה. שמעתי את הקול שלה. אני בהלם
מיתר, תעשי לי (עוד) ילד...

star_female

New member
אני חושבת שיש לו קול חמוד... ^^;

(זה מרגיש מוזר לרכל על מישהו שנמצא כאן XD)

Digi Lista

New member
נכון רכלנות גלויה לשלטון../images/Emo3.gif

האמת שאצלי אין ממש את הקטע של רכלנות מאחורי הגב כי מה שאני חושבת על מישהו סביר שכבר אמרתי לו בפנים לפני,בדרך כלל אנשים נפגעים ממני בגלל שאני חסרת טאקט המון פעמים(מצד שני אם האמת היא משהו אחד לדעתי,למה שאני אשקר במידה ושואלים אותי או כשהיא מציקה לי בפנים ואני צריכה להוציא אותה ולא מתוך כוונה רעה?...) ולא מהסיבה שריכלתי עליהם ולפעמים אני נאלצת להתנצל לא על האמירות אלא יותר על האופן והמקום בהם נאמרו.... לפני בערך שלוש שנים הייתי בהפסקה עם שני ידידים,הם התחילו לרכל כמו איזה זוג זקנות וראו שאני לא ממש מוצאת את מקומי עם כול הדיבורים,אז אחד מהם אמר שאני שונה מכול הבנות שהוא מכיר כי אני לא רכלנית,עניתי איזה משהו בסגנון זה שמסתבר שבנים יותר רכלנים מבנות והסתבר שאני לא היחידה שחושבת ככה...

strawberrys

New member
לא אמרתי "יש לך קול של גבר"

אמרתי "יש לך קול גברי". זה שני דברים שונים לגמרי

מזכיר לי את הפעם שהתקשרתי לשחר.

הפלאפון שלה תמיד סגור, אז התקשרתי לבית וביקשתי אותה, והיא אומרת שאחרי שהיא סיימה לדבר איתי ההורים שלה חקרו מי אני ובן כמה אני וכאלה

למעלה