כמה סינגלים שיצאו בקרוב

THE ALMOST../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עיכגלגחיכדעןחלגד. הם מעולים. והשיר* הוו וגם סילברסטין!11
האלבום החדש מצוין!!111111

אולד ילו בריקס! I CALLED IT! ווהו!

ושוב אזכיר! לאחר השמיעה הראשונה שלי של האלבום החדש של המאנקיז, אמרתי שאולד יילו בריקס ופלורסנט אדולסנט נראה לי שיצאו כסינגלס הבאים.... וזה מה שקורה! וווהו!!!

TomTal

New member
יש גם את החדש של גוד שארלוט

Dance Floor Anthem או בשמו השני I dont wanna be in love. לדעתי יותר יפה מthe river ובטח שיותר יפה מ"קיפ יור האנדס אוף מיי גירל".

TomTal

New member
ועוד כמה

Interpol-The Heinrich Maneover The Coral-Who's gonna find me The Go! Team-Grip like a vice The Cribs-Moving Pictures The Pigeon Detectives-Take Her Back

milkofamnesia

New member
אם הקליפ של אינטרפול היה הקליפ הרשמי

אז הקליפ מעפן יותר משל בלוק פארטי

orw93

New member
לא../images/Emo205.gif

הסינגל עצמו אמור לצאת במהלך יולי לפי מה שהבנתי. ואני חושבת שכבר אמרתי את זה, אבל לדעתי זאת בחירה ממש גרועה לסינגל

chronophobia

New member
Blaqk Audio ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo175.gif

Klaxons
Stiff Kittens זה שיר כל כך יפה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אלללה איזה קיץ אששש D:

הרגע אמרתי את זה.. כן.. האא.... sum41
למרות שהקליפ האחרון דווקא נשמע בדיוק כמו הדיסק השני שלהם מלפני כמה שנים טובות.. הדיסק יוצא 23.7 הופהה אנג'לס אנד איירוואיבס.. אני מקווה שהשתפרו קצת מהדיסק הקודם. התלהבתי בהתחלה ואחרכך גם נמאס >: madina lake
חודש שלם חיכיתי שיצא הקליפ!! ולהפתעתי הוא יצא אתמול בבוקר
בMTV2 של ארה"ב הפירמיירה שלו בכלל ביום שני הקרוב.. אבל אצלנו הוא כבר נחרש כל 3 שעות בערך. דה אקאדמי איז! הווווו! סוףסוף קליפ נורמלי ללהקה מהלייבל FBR.. כולם שם הלכו על קליפים הזויים
[ג'ים קלאס הירו,פוב,קוברה סטארשיפ וגם פאניק בזמנו עם הפורנומימה..] יאא. הלוגודביי הלכו על שיר טוב D: הם פשוט מוציאים את כל השירים האהובים עלי מהדיסק ממש לפי הסדר
ואחרון חביב לחפירה.. מעניין אותי הדיסק החדש של Fightstar חיחי. ועוד כמה דברים. ליילוכארד יוצא דיסק חדש 19.7 אאל"ט. הסינגל יוצא אממ.. מתישהו בשבוע-שבועיים הקרובים. Avenged Sevenfold מוציאים דיסק באממ.. מתישהו חחחחח משהו עם 7 XD ניראה לי 27.7 או 7.8 וגם לאיידן יוצא דיסק חדש ואני מחכה לסינגל ראשון אומשהו ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה מה שהוא כתב ברשימת סינגלים כאן..

אכן באסטד.. באסטד יותר טובים מסאן אוף דורק, מאט וויליס ופיטסטאר ביחד!

lestatgirl

New member
אבל מאט וויליס כזה מותק, אני מתה עליו..

הוא היה באיזה תוכנית של מלך הגונגל שזה כמו הישרדות לסלבריטיז, והוא היה צריך לאכול עיני תנין פי טבעת של קנגרו ועוד משהו וההבעות פנים שלו היו שופכותת

lestatgirl

New member
חחחחחחחחחחח כן, זה וקנאה..../images/Emo6.gif

גאד אני אוהבת את נואל וראסל...

t a o t a o

New member
וג'וני בורל!!!11

נכון שזה נראה כאילו התכוונתי שהוא אכל את ג'וני בורל? טוב, זה היה זין של משהו ... אז מי יודע. יש אישור, המגזין בדרך. הוריי!

למעלה