כמה סינגלים שיצאו בקרוב

sha na na revol

New member
ציטוטינקר:

"I bet his spirit guide was going ' what are you doing??? don't do that!" טינקר על מאט וויליס כן טוב, אנשים יחודיים מכירים לי מהאינטרנט.
ואם הייתי שולח nudge בלי להגיד שאני מקפיץ את ההודעה מטעמי טינקר, אנשים מסוים עוד עלולים לחשוב שהקונטקסט כולו עוסק בהם.
-הציטוט לא בא מילה במילה, אבל שמר על טונקסט. והתרגום האנגלי ל'בוא' של עברי פשוט גדול.

Incubus Creep

New member
Hey There Delilah יוצא רק עכשיו../images/Emo2.gif

יש לי את השיר הזה על המחשב כבר יותר מחצי שנה, יותר קרוב לשנה, ממש מוזר שעכשיו נזכרים בו. בכל מקרה, תודה על המידע

די נו כתבת קוסמונאוט../images/Emo223.gif, די נו כתבת קוסמו

ואני ישר קפצתי חשבתי שיש סוף סוף סימני חיים מהם [הלהקה החדשה של נייט הסולן, אפשר לומר לשעבר, של פינץ'] טוב נו בא לי לחפור קצת על כמה דברים: Sum 41 אהבתי את זה שהם שמרו על הסגנון שלהם אבל אני מקווה שכל הדיסק החדש לא נשמע בדיוק כמו הקודמים Papa Roach
מקווה לראות אותם בערוץ קצת Smashing Pumpkins - That's The Way (My Love Is) אהההה שיר חדש! Blaqk Audio - Stiff Kittens מעניין... Linkin Park - Bleed Out אחד האהובים עליי מהדיסק החדש Biffy Clyro - Living is A Problem... אוי נו מספיק חרשו עליו ואם יהיו עוד חרישות עם קליפ חדש אני אתחיל לשנוא את השיר הזה Puddle Of Mudd – Famous מכירה אותם.. יש בהם משהו קת מעצבן אבל אני די אוהבת אותם.. Plain White T's - Hey There Delilah גם להקה נחמד.. אני מחכה לשמוע את השיר הזה Maximo Park - Girls Who Play Guitars הייתה לי הרגשה שזה הולך לצאת כסינגל.. שיר חביב אבל לא יותר מזה , ואני ישר קפצתי חשבתי שיש סוף סוף סימני חיים מהם [הלהקה החדשה של נייט הסולן, אפשר לומר לשעבר, של פינץ'] טוב נו בא לי לחפור קצת על כמה דברים: Sum 41 אהבתי את זה שהם שמרו על הסגנון שלהם אבל אני מקווה שכל הדיסק החדש לא נשמע בדיוק כמו הקודמים Papa Roach
מקווה לראות אותם בערוץ קצת Smashing Pumpkins - That's The Way (My Love Is) אהההה שיר חדש! Blaqk Audio - Stiff Kittens מעניין... Linkin Park - Bleed Out אחד האהובים עליי מהדיסק החדש Biffy Clyro - Living is A Problem... אוי נו מספיק חרשו עליו ואם יהיו עוד חרישות עם קליפ חדש אני אתחיל לשנוא את השיר הזה Puddle Of Mudd – Famous מכירה אותם.. יש בהם משהו קת מעצבן אבל אני די אוהבת אותם.. Plain White T's - Hey There Delilah גם להקה נחמד.. אני מחכה לשמוע את השיר הזה Maximo Park - Girls Who Play Guitars הייתה לי הרגשה שזה הולך לצאת כסינגל.. שיר חביב אבל לא יותר מזה

elknetld2kil

New member
דווקא יש סימני חיים

הם שמו היום שירים חדשים במייספייס שלהם.

CitizenErased

New member
תודה../images/Emo24.gif משום מה השם של הסינגל של פאפא

רואץ' נשמע לי ממש מוכר
לDrowning Pool יש שיר אחד שממש אהבתי פעם.. טוב הוא יותר הצחיק אותי מאשר "אהבתי אותו" חח ותמיד כיף שיש סינגלים חדשים לקייזר, קסביאן, מקסימו וקלאקסונס וברוך שובם של הסמאשינג, מחכה לראות וכמובן ספייס גירלס, אין עליהן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוקי.. זה היה מפחיד ../images/Emo12.gif

אני קוראת את הכותרת הודעה הזאתי וכתבת פאפא אז אמרתי לעצמי "פאפא רואצ'.." ופתאום התחיל שיר שלהם בMTV2
די.. זה כבר קרה לי פעמיים אתמול
זה מפחיד אותי! אני אומרת שם של מישהו ופתאום מתחיל לי שיר או שיש קליפ. :S

MoonyAvFreak

New member
ואו כמה!!! זה יהייה מדהים!

time is running out?! שיר מדהים!! Bleed it out
גרר hey their delilah! טוב שנזכרו רק עכשיו, חרשתי עליו ככ הרבה פעם. here i stand?! גם כן טוב שנזכרו! ואי, באמת שאני פשוט אשאיר את מטיוי2 דלוק כל היום, כשאני לא בטלויזיה בכלל. אני לא מתה לשמוע את החדש של אנג'לס, כמה שאני מתה על תום, קשה לי לשמוע אותו מחוץ לבלינק. ועודRise agains! יאי! ואאאאאאא אני ככ שמחה עם הקליפים האלו! תודה גבר

elknetld2kil

New member
תסתכל/י בהודעה של המקורות

חוצמזה יש עוד הרבה אתרי חדשות, אבל לא משהו ספציפי לזה.

למעלה