די נו כתבת קוסמונאוט../images/Emo223.gif, די נו כתבת קוסמו
ואני ישר קפצתי חשבתי שיש סוף סוף סימני חיים מהם [הלהקה החדשה של נייט הסולן, אפשר לומר לשעבר, של פינץ'] טוב נו בא לי לחפור קצת על כמה דברים: Sum 41 אהבתי את זה שהם שמרו על הסגנון שלהם אבל אני מקווה שכל הדיסק החדש לא נשמע בדיוק כמו הקודמים Papa Roach
מקווה לראות אותם בערוץ קצת Smashing Pumpkins - That's The Way (My Love Is) אהההה שיר חדש! Blaqk Audio - Stiff Kittens מעניין... Linkin Park - Bleed Out אחד האהובים עליי מהדיסק החדש Biffy Clyro - Living is A Problem... אוי נו מספיק חרשו עליו ואם יהיו עוד חרישות עם קליפ חדש אני אתחיל לשנוא את השיר הזה Puddle Of Mudd – Famous מכירה אותם.. יש בהם משהו קת מעצבן אבל אני די אוהבת אותם.. Plain White T's - Hey There Delilah גם להקה נחמד.. אני מחכה לשמוע את השיר הזה Maximo Park - Girls Who Play Guitars הייתה לי הרגשה שזה הולך לצאת כסינגל.. שיר חביב אבל לא יותר מזה , ואני ישר קפצתי חשבתי שיש סוף סוף סימני חיים מהם [הלהקה החדשה של נייט הסולן, אפשר לומר לשעבר, של פינץ'] טוב נו בא לי לחפור קצת על כמה דברים: Sum 41 אהבתי את זה שהם שמרו על הסגנון שלהם אבל אני מקווה שכל הדיסק החדש לא נשמע בדיוק כמו הקודמים Papa Roach
מקווה לראות אותם בערוץ קצת Smashing Pumpkins - That's The Way (My Love Is) אהההה שיר חדש! Blaqk Audio - Stiff Kittens מעניין... Linkin Park - Bleed Out אחד האהובים עליי מהדיסק החדש Biffy Clyro - Living is A Problem... אוי נו מספיק חרשו עליו ואם יהיו עוד חרישות עם קליפ חדש אני אתחיל לשנוא את השיר הזה Puddle Of Mudd – Famous מכירה אותם.. יש בהם משהו קת מעצבן אבל אני די אוהבת אותם.. Plain White T's - Hey There Delilah גם להקה נחמד.. אני מחכה לשמוע את השיר הזה Maximo Park - Girls Who Play Guitars הייתה לי הרגשה שזה הולך לצאת כסינגל.. שיר חביב אבל לא יותר מזה