כמה סינגלים שיצאו בקרוב

Djerry

New member
סוף סוף!

בזמן האחרון השירים בMTV2 לא היו משהו. סוף סוף קצת שיפור

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifיא, מדינה לייק..חח. ראיתי אתמול../images/Emo3.gif

סופסוף קליפ חדש, ויפה!..נורא אהבתי את השיר פעם
ונמ, BLEED IT OUT?!

oshriti123

New member
מדינה לייק הגיע כבר לערוץ(:)

אהבתי לגמרי! אחד השירים הטובים שלהם.. עכשיו רק חסר שהם יוציאו את פנדורה וזה יהיה מושלם

Bleed for Me

New member
חכו בקשר למאנקיז

הסינגל של פלורסנט אדולסנט עדין לא יצא..הוא יצא רק ב9.7 ואז נדבר על אולד ילוו בריקס

orw93

New member
ספייס גירלס$#@$#@../images/Emo205.gif

Sum 41 - Walking Disaster שיר מעולה, אני ממש אוהבת אותו
לא יכולה לחכותD: אגב, גם האלבום יוצא ב24 ביולי
Papa Roach - Time Is Running Out לא מכירה הרבה שירים שלהם, אבל ממה שכן הם טובים Linkin Park - Bleed Out איכ. אבל זה לא חכמה, כל שיר שיביאו לי מהאלבום החדש שלהם אני אגיד איכ. הוא ממש אכזב. בגדול. Biffy Clyro - Living is A Problem... אוף. הם מעצבנים אותי
וכמו שזה נראה אני היחידה
Modest Mouse – Missed The Boat אני מקווה שהוא יהיה יותר נסבל מדשבורד
Maximo Park - Girls Who Play Guitars יאיD: hellogoodbye – All Of Your Love לא מתה עליהם, אבל לסולן שלהם יש עיניים קטנות כאלה
וגולת הכותרת, הסינגל הכי חשוב של השנה: Spice Girls - W.O.M.A.N!!! (יוצא באוקטובר) ^%$^$%^$%^45

אין לך מושג בכלל כמה צדקת

שאמרת שhey there delilah משודר כאן בכל מקום. הוא פשוט בכללללללל מקום!!!!!11111111111111111 גאדדדדדדדד. וזה רק משגע אותי יותר לדעת באיזה סיטואציה הוא כתב את השיר הזה-________-"

~מוסיפה~[נראלי]

לדרופ דד גורג'ס יוצא אלבום חדש ב14 לאוגוסט.[ביום של בלאק אודיווווו, ווהו] הסינגל הראשון מהאלבום יהיה: They'll Never Get Me (Word With You) מי שרוצה אפשר לשמוע את הסינגל על המייספייס שלהם.

elknetld2kil

New member
סינגל חדש לINME!!!

הגיע הזמן לדיסק חדש באמת... I Won't Let Go יוצא בבריטניה ב20 לאוגוסט ואני כבר מחכה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האאאאאאאאא XDD

אז אני יודעת מי אלה
יוו הכרתי רק שלושה שירים שלהם לפני שנתיים-שנתיים וחצי

elknetld2kil

New member
הסינגל הבא של פוב ../images/Emo109.gif

פוב הודיעו שהם מצלמים קליפ לשיר |שם ארוך שאין לי סיכוי לזכור| (Me and You) וההכנסות מהסינגל ילכו לאירגון Invisble Children באפריקה. יאי?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif טחח.. מההתחלה רציתי שזה יצא

כסינגל.. נוו כל השירים האחרים סתם מעצבנים XD

למעלה