../images/Emo204.gifפיינלי סופ"ש.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
בעיקר Above The Noise וגם All About You. ^^
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Keane – Somewhere Only We Know
Jimmy Wayne – Kerosene Kid
The Pretty Reckless – You Make Me Wanna Die
The Pretty Reckless – My Medicine
The Pretty Reckless – Just Tonight
The Pretty Reckless – Nothing Left To Lose
Barbara Streisand - Memory
Do Not Disturb – Let's Get It
Justin Bieber – Baby ולא לצעוק עליי, זה אחותי אשמה. ><''
מלך האריות 2 – הוא חי בכם
Keane – Bend and Break
סינרגיה – חום יולי אוגוסט
לירון לב – נבראתי לך
The Academy Is… - Coppertone
Colbie Caillat – Fallin' For You
My Chemical Romance – Na Na Na
ויש עוד, כמובן. אבל אין לי כוח. לול.
הלהקה המגניבה של השבוע:
סורי מק. אבל השבוע KEANE שליטע.
קליפ שעשה לכן את זה:
כמה קליפים של J2 ב-cons שלהם... אמ. כמובן שאני לא אמצא את זה עכשיו. XD ומה שאיילת שמה בפייסבוק, השיר על החברה של ג'סטין ביבר.
http://www.youtube.com/profile?user=MichaelaWallaceMusic&feature=iv&annotation_id=annotation_578285
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי.
(ואני יכולה להוסיף שם עוד כמה
בות, אבל אני לא. הבנתן. XD)
ספר / פיק השבוע:
ספר:
The Perks of Being A Wallflower – שאני עדיין בעמוד חמישים בערך כבר שבועיים. פאנפיקים של J2:
Absolute Beginners (רפרפתי מחדש ונזכרתי למה אהבתי אותו כלכך
)
The Play Nice Proviso (אלוהים, זה אחד הטובים. הוא
מעולה |סוגד|.)
Thespis (הסוף שלו היה די OFF, אבל ככללי ממש נהניתי.)
Screw You, We're From Texas (שישבתי לקרוא כל הלילה ו
עדיין לא סיימתי. והומייגאד, הקונספט כזה חמוד!)
When In Rome – פאנפיק J2 שכתבתי (וששכתבתי לפחות שלוש פעמים *מגלגלת עיניים*.)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי האידיוטית לעבודה מעשית שאומרת לי שהמערכי שיעור שלי לא בסדר. זובי.
הייתי צריכה להיות בברילן (האוני', לא הצומת בירושלים!) בארבע ביום רביעי, ושחררתי את הבנות שלי רבע שעה לפני הזמן, ותפסתי את קו 402, ושכחתי שהוא לא עוצר באוניברסיטה. אז הייתי צריכה ללכת ברגל.
משהו ששימח:
שסיימתי עם עבודה מעשית בתיכון, ברוך שפטרנו. עכשיו יש לי שבועיים וחצי לסיים עבודה מעשית בחט"ב. האהא. האירוניה.
יש לי צוות
מקסים בחט"ב החילוני שאני מלמדת בו.
דיברתי עם איילת! (והיה ממש נחמד. אנחנו בהחלט צריכות לעשות את זה שוב.)
ראיתי על הלוח בחדר מורים ששכבה ח' יוצאת לגיחה ביום ראשון הבא, מה שאומר פחות מערכי שיעור להכין בשבילי. ואם כבר – ביום שני הבנות באולפנה רואות סרט, אז גם להם לא צריך להכין מערך שיעור (אבל כן צריך להכין movie review, למרות שזה בקטנה.
).
לא יודעת אם שימח, אבל זה מאד שיעשע. מסתבר שלרופא משפחה שבדק אותי יש אחיינית שלומדת באולפנא שבה אני מלמדת בכיתה ח'. XD איזה עולם קטנטן. לול.
משהו שהעציב:
לא זכור לי.
ציטוטיה:
אני שומעת את Baby של ג'סטין ביבר. חברה שלי: "מי שרה?" אני: "תמר, זה
ג'סטין ביבר. הוא
בן."
אחותי: "מצאתי לך חתן! הוא בן שלושים, הוא חתיך, הוא יפה, הוא יהודי---" אני: "איפה הקטצ'?" אחותי: "הוא שחקן...?" אני: "אה-הא." אחותי: "והוא מת
חכש ליהדות שלו." (ציטוט מדויק, כן? היא אמרה את זה כשקודם ה-ח' ואחרכך ה-כּ'
) תלמיד אומר לחבר שלו: "תזרום איתי בזה." אני: "אם אתה זורם איתו אני זורקת אותך לנהר." *GLARES* תלמידה מראה לי את היד האדומה והחמה שלה בשיעור (אחרי שבשיעור קודם האוזן שלה הייתה אדומה וחמה כי מישהו העיף לה כאפה לאוזן): "המורה, תגעי, זה אדום!" אני: "בחיי, נוי, את ממש מסכנה. ילדה מוכה את." תלמיד (על הצמידים מגומי שיש לי על היד – דבר לא חינוכי בעליל, אבל למי אכפת XD): "המורה, יש לך צמידים יפים!" אני (בדיוק מלמדת adjectives): "אוקי, תרגם לי את המשפט הזה לאנגלית! איפה ה- adjective? איפה ה-noun?" *אחרי שכל התלמידים תרגמו ואמרו לי מה כל חלק במשפט הוא* תלמידה: "המורה, הצמידים שלך יפים!" אני: "תודה." תלמיד (ההוא ממקודם): "מה זה, לה את אומרת תודה ולי את אומרת לתרגם!?" תלמיד: *מזמזם* "יו אר ביוטיפול..." אני: "תודה. שב." וזה מזכיר לי שיש לי תלמיד ממש ממש ממש גבוה בכיתה. יותר גבוה ממני באיזה ראש. [טוב, כדי להבין את העניין, תראו את התמונה הבאה: ככה בערך הפרש הגבהים בינינו, אוקי? XD
http://images2.fanpop.com/images/ph...n-Genevieve-supernatural-3670946-1200-798.jpg ג'ארד וג'נבייב, לא ג'נסן וג'נבייב. (ההוא משמאל וההיא באמצע. XD)] אני *נעמדת לידו ומרימה את הראש*: "מוטי,
שב." בכיתה ט' שלי בחט"ב יש גלים של שקט ורעש. בין לבין אני מנסה ללמד. אתמול (יום חמישי) למדנו על צירופים שונים שיש למילה have באנגלית. (have a party, have a drink, have lunch, have fun.) אני: "יופי, אז אנחנו נכתוב we want to ואז have או has?" *המנהלת נכנסת. שקט מטורף. אני מחייכת לעצמי* תלמידה *בהיסוס*: "have, בגלל שזה we?" אני: "נכון מאד, וורי גוד." *כותבת על הלוח* (ריבונו של עולם, למה אתם לא בשקט כזה כל הזמן? *מתוסכלת*) אני *מפרידה בין שני בנים*: "אוראל, שב
שם. דוד, תישאר במקום!" *שניהם מתחבקים, ואז אוראל בא כאילו לנשק את דוד אבל בסוף לא.* אני *ממלמלת לעצמי בשק