מקוויקנד לא מושקע בעליל ../images/Emo122.gif ~
אין לי כוח להדגיש וכל זה
מצעד הלהיטים של מקפליי: I Need A Woman If U C Kate (בהתחלה שנאתי אותו..) כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הקאבר של דארן כריס בגלי לTeenage Dream ^^ הלהקה המגניבה של השבוע: הממ בוולינג פור סופ
סתם כי אני מתה עליהם ומרוב מקפליי אני לא שומעת אותם כבר ^^ קליפ שעשה לכן את זה: הקליפ הזה של הדבר הזה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אהבתי את הלקאטס השבוע ^^ וגם את גלי כמובן. דארן כריס
ספר / פיק השבוע: גיליתי המשך חדש למשחק של אנדר שלא הכרתי ! קוראים לזה "אנדר בגלות" וזה על אנדר אחרי 23 שנים. משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה משהו ממש מעצבן %^#$2 מישהו שאני מכירה הוא עורך של אחד המקומונים בעפולה. הקיצר הוא כתב כמה דברים ממש מגעילים על הסניף שלי של בני עקיבא, ובסוף התברר שהוא סתם ניסה להעליב כמה אנשים מהעיריה וקיצר יצא שהוא סתם לכלך עלינו ואיכסה. עוד משהו שהמדריכה הסתומה שאיתי לא באה לפעולה ואח'כ גם סיננה אותי. משהו ששימח: המממ, היה ממש מצחיק ביומולדת 18 של חברה שלי
משהו שהעציב: לאיודעת, היה שבוע נחמד ציטוטיה: הייתי עכשיו בוובצ'אט בחדר של טום, ואיזה מישהי שאלה אותי אם יש לנו מחשבים בישראל, אז אמרתי לה כאילו, כן, מן הסתם, אני עכשיו במחשב.. אז היא אמרה שהיא שואלת כי המורה שלה אמרה שישראל זו מדינה עניה
מתנגן בראש / בפלייליסט: הסרט 'מה שבחורה רוצה'
המלצת השבוע: בלה בלה בלה, תבואו לחדר וובצ'אט של טום מצחיק שם. התמונה הכי חמה: