סופ"ש קצר למדיי
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Everybody Knows Nowhere Left to Run Take me there She fells asleep Here comes the storm Dragon ball I've got you
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
You make me wanna die- the pretty reckless Kiss me- new found glory Angels on the moon
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
חברה שלי שלחה לי, אין כמו פרדי ואפי!! http://www.youtube.com/watch?v=TNZAF28Up0E&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
SKINS עונה שנייה
ספר / פיק השבוע:
לפני שאמות של ג'ני דאונהם, רק התחלתי לקרוא.. וקאטרינה של אפלפלד, למרות שזה לבגרות ממש אהבתי את הספר!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאלה מכשילה בספרות שכולם ענו אותו הדבר!
משהו ששימח:
שיעור נהיגה ראשון!! ערב אצל חברה בדימונה חברה שלי הזכירה לי כמה שאני חשובה לה וכמה ששיניתי אותה! )
משהו שהעציב:
חברה טובה אחרת שלי עיצבנה אותו! האזברה של חברה שלי מתקרבת -.-
ציטוטיה:
אני ואמא שלי רואות מלך האריות ואני מנהלת שיחה של ציטוטים עם עצמי אני:"היי דוד סקאר, כשאני אהיה מלך מה אתה תהיה? דוד של קוף!, אם העולם מסובב אליך את גבו תסובב את גבך אל העולם!!" באותה סיטואציה, אימא:" גם קטי[אחותי] בכתה בקטע שאבא שלו מת" אני:" לא אימא, אני בכיתי והיא ישבה לידי!" בערב יום שיש, אני ועוד 3 חברים שלי יצאנו, וזה היה שלוש בנות ובן אחד. ~עומדים במעגל~ הבן [יובל]:" מה, אני הכי גבר מכולן פה!!" אותו ערב. חברה שלי:" לאחרונה גיליתי שחוף אשקלון ואשקלון נורא קרובים זה לזה" כנ"ל מדברים על איזה מישהי מהשכבה שלנו יובל:" היא יותר חזקה ממני, אבל יש לי ציצי יותר גדול משלה!!" שיעור כימיה, עושים עבודה ואותו בן ממוקדם מציק לנו. חברה שלי:"דניאל [סתם מישהו] נכון עשיתי כבר את השאלה הזאת?" דניאל לא עונה, אני:" דניאל!!!" חברה שלי שוב:" דניאל, מהמם אחד, בוא הנה!" יובל:" גורג'ז! בוא הנה" [יענו מהמם באנגלית] XD אותו שיעור. חברה שלי:" יובל, חמוד תהיה בשקט!" יובל : "אף אחד לא קורא לי חמוד! חוץ מאמא שלי"XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
here comes the storm
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אהא העיניים של אפי מסקינס